Üniversite de arkadaşsızlık ve yalnızlık

Ben de Ankara'da okudum yeni mezun oldum. İlk sene aynı telaşlardaydım ama sonra fark ettim ki arkadaş tamamen spontane bulunuyor. Zamanla bozulan arkadaşlıklarım da oldu sonra başka kişilerle tanıştım onlarla arkadaş oldum neler neler yaşayacaksın daha. Bence arkadaş bulma peşine düşme, insanlara da bu enerjiyi verme sadece yapmak istediklerine odaklan. Zaten şu aralar herkes yeni tanışıyor zamanla oturur arkadaşlıklar. Kendini çekme, insanlarla konuş tanış ama kendi başına da zaman geçirebilmeyi öğren, okulunun imkanlarını kullan mesela.

Buna bakacağım nerede vs. Teşekkürler

Siz part time çalıştınız mı acaba aklımda olan bir fikir ama cesaret edemedim iş aramaya falan siz çalıştıysanız hangi sektörde özel değilse nerede çalışmıştınız

Siz part time çalıştınız mı acaba aklımda olan bir fikir ama cesaret edemedim iş aramaya falan siz çalıştıysanız hangi sektörde özel değilse nerede çalışmıştınız
Evet, çağrı merkezinde de çalıştım. Bir gümrük musavirliginde de staj yaptım. Taki toka düzenleme işinde de çalıştım. Mezun olduğunda CVn boş olmasın mutlaka geliştir kendini.

Evet, çağrı merkezinde de çalıştım. Bir gümrük musavirliginde de staj yaptım. Taki toka düzenleme işinde de çalıştım. Mezun olduğunda CVn boş olmasın mutlaka geliştir kendini.
Anladım cesaret verdiniz bana aslında yazları hep çalışırım 12 saat ama nereden başlasam bir türlü bulamamıştım teşekkürler

Zaten herkes yazmış ama bende söylemeden geçemeyeceğim. Okul kulüpleri hem farklı fakülte ve bölümlerden arkadaş edinmek hem de gelecekte ihtiyacınız olabilecek networkü kurmak adına epey faydalı olabilir. Ankara’dasınız, eminim yalnız başına da yapılacak çok fazla şey vardır. Kendinize ayıracak vaktiniz varsa pilates, yoga gibi eykinliklere de şans verebilirsiniz. Küçük bir şehirde de yalnız olabilirdiniz. Emin olun, öylesi çok daha can sıkıcı olurdu. Umarım üniversite hayatınız çok güzel geçer.

Yüzme kursuna gideceğim bir dahaki ay kulüplere de ağırlık vereyim biraz vizeler var diye birde yeni açıldı okul diye önemsememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…