konu anlatimi derken neyi kasteddiniz ? Kitaba da ayirabilirim cok asiri olmadigi surecehangi bölüm istiyorsunuz ve kitaba ya da konu anlatımına geniş bir bütçe ayırabilir misiniz?
konu anlatimi derken neyi kasteddiniz ? Kitaba da ayirabilirim cok asiri olmadigi surece
kesle buraya yazsalar gidip soracagimkimse yok vw gizli girecegim sinavaYaparsın yav, bak ben 30umda, bebe başımda yeniden üni.ye gitmeye, Güzel Sanatlara girmeye karar verdim.
Barajı geçsem yeter şeysiyle takmıyorum tabi o ayrı da, yapılır ya.
Sistemle de oynayıp durdular, isterseniz bi liseye gidip direkt rehberlik hocası ile, müdür yardımcısıyla filan bi görüşün, birkaç öğrenciye yerinde sorun, fikir alın, daha sağlıklı olur.
buna tam emin degilim ama aciktan okuyacagim sanirim mesela ilahyat ta olabilir anadolu lisesi okudum ama bilmiyorumHangi bölümü düşünüyorsunuz ona göre yorum yapalım
bu harika bana da koc olur musunuzşuanki sistemde matematik hayati önem taşıyor. ben hazırlanırken bundan 3 yıl önce online ders almıştım onu kast ettim. biraz pahalı ama istediğiniz konuları da alabiliyorsunuz mesela sadece problemler ki 10 soru banko çıkar ya da atıyorum polinom vs gibi.
onun dışında istediğiniz bölüme bağlı hangi derslere çalışacağınızı söylerseniz ben kaynak önerisi yaparım online koçluk yaptığım öğrenciler var. :)
bwnde o durumdayim suan cok hirslandim uzuntuyle karisik .. Ne okuyorsunuz ? Benimde kizim 1.5 aylikİnşallah benden daha iyi durumda olursunuz. Açık üniversite okuyorum bir aylık bebegim var kucagimda uyumak istiyor yada sabahtan akşama kadar sürekli memede kalırım alma beni diye ağlıyor. Zaten uykusuzum her an uyudu uyuyacak vaziyetteyim. Onu emzirirken bir yandan da ezber yapıyorum mesela. Sonra tekrar üstünden geçiyorum konunun o kadar hengamede ramen aklımda kalmış anlamışım çalıştığımı. Hırs gerekli sadece. Hayatımdaki bazı olumsuzluklar beni iyice hırslandırdı.
bu harika bana da koc olur musunuz
soyle soyleyeyim aciktan okumak zorundayim once bunu one koyalim.. İlahyat olabilir ve sizce baska ne olabilir ? Cok iyi puan yaparmiyim artik su saatten sonra bilememseve seve :) ama önce hedef belirleyelim ona göre hangi dersleri çözeceğinizi söylerim,hangi kitaplar olur vs. hatta tıp ya da hukuk gibi yüksek hedefler yoksa konu seçelim banko çıkacaklardan.
siz bana yardim edebilirsinizseve seve :) ama önce hedef belirleyelim ona göre hangi dersleri çözeceğinizi söylerim,hangi kitaplar olur vs. hatta tıp ya da hukuk gibi yüksek hedefler yoksa konu seçelim banko çıkacaklardan.
soyle soyleyeyim aciktan okumak zorundayim once bunu one koyalim.. İlahyat olabilir ve sizce baska ne olabilir ? Cok iyi puan yaparmiyim artik su saatten sonra bilemem