cok tesekkur ederimm.Ya açıkçası kafanızdan yapabilir miyim. nasıl yaparım düşüncelerini atın öyle başlayın o düşünceler anca geri götütür. Başarılar, inşallah istediğiniz gibi olur her şey.
haklısınız peki ne okuyabikirim meslek olarak . Cook saolun destek içinİstedikten sonra mutlaka yaparsınız.Bebeğinizi uyuttuktan sonra ya da oyun oynadığı zamanlarda günlük 4 5 saat çalışmayla yapabileceğinize inanıyorum tabi verimli bir 4 5 saatlik çalışma. Sayisalciymissiniz matematik rahat halledersiniz ben eşit ağırlıktan matematik netimle iyi bir bölüme gittim çok yaptığım söylenemez ama Türkçeyi herkes bir şekilde yapıyor matematik fark yaratır sizde sonrasında edebiyat ve coğrafya tarihi hallederek eşit ağırlıktan istediğiniz bölüme çok rahat gidersiniz tavsiyem konuları bölün bi program yapın her konunun arkasına mutlaka soru çözün zamanla oturur şunuda söyleyeyim lise 4 te ilk denemem 32 net civarındaydi 3 4 ay sonra 120 soruda 110 neti gördüm bunu söyleme sebebim konuları biliyorsunuz sadece hatırlayacaksınız.Şimdiden başarılar dilerim
Bildiigm kadariyla ilahiyat acik ogetim de 2 yillik var. 4 yillik bolum yok . Olsa ben okuyacaktim bu sene.Bu arada arkadaslar 4 yillik aciktan ilahyat olabilir lutfen bana yardim edin .. Yada fikir verin ne okutabilirim siz iyi biliyorsunuz dur tecrubelisiniz dir
eet ama 2 yıl daha uzatabiliyorsunBildiigm kadariyla ilahiyat acik ogetim de 2 yillik var. 4 yillik bolum yok . Olsa ben okuyacaktim bu sene.
bana kitap ismi veremezmısınız ?İlahiyata girebileceğiniz puan türünde başka hangi bölümler var önce bunu belirleyin ki tercih zamanında seçeneğiniz olsun. Ama illa ilahiyat istiyorum başka bir şey istemiyorum derseniz orasına bir şey diyemem.
Youtube' da bir kanal var ben ygs lys zamanı ordan çalışıyordum. Size orayı tavsiye edebilirim. Gidip birden kitap almayın. Önce kolay çözülebilir kitaplar alın yavaş yavaş seviyeyi artırırsınız. Her gün matematik ve türkçe kesin çalışın yanına bir ders daha eklersiniz. Güzel bir program yapmakla başlayın.
Özelden yazdımbana kitap ismi veremezmısınız ?
31yasındayım on yıl oldu okul bitelim 2,5 yaşında oglum var mali müşavirliğe hazırlanırım düşün yani hiç durma başla biran onceEvet cok dert oldu bana .. Sinava hazirlanmak.istiyorum ..22 yasindayim 4 yil ara verdim yapabilir miyin sizce ? Destege oneriye ihtiyacimvarevliyim bu arada bebegim de var ama yapmam lazim .. Hangi kitaptan ders calismaya baslayayim.lutfennn yardim edin nasil calisayim ??? Derslerim eskiden cok iyiydi sayisalciydim ama kac yil gecti off ..cidden destek oneri yardim tecrube istiyorum .. Cok saolun okudugunuz icin yazacaklariniz cok onemli benim icin ..
canım ben okuma şartıyla evlendim babam kizim okumayı çok seviyor onu okutacaksin dedi eşime hatta ilk uni bitirdim ikincisine başlamayı düşünüyorum acikogretimden ilki örgün dualışana kadar esımdn gzlicem evet ıstemıyor
Eşit ağırlık ya da sayısal hangisini düşünürsünüz bilmiyorum ama sağlık alanına yönelebilirsiniz universiteyi örgün okuyacaksaniz, sosyal hizmet şu günlerde çok popüler herkes okuyor geniş bir alan ihtiyacin artarak devam edeceğini düşünüyorum pdr gibi yeri başka insanlarla doldurulmazsa.Kitap önerileri için bence ygs lys sayfalarına bi göz atın bizim zamanımızda dershaneler olduğundan dershane kaynaklarıni kullanıyorduk şimdi güncel kaynaklara baska forumlara bakıp ulaşabilirsiniz.haklısınız peki ne okuyabikirim meslek olarak . Cook saolun destek için
Yorumlarda dikkatimi cekti de
Dogru mu anladim. Eşiniz okumanıza mi
Yazıkk.. ama sonuçta evli o adamla ayni evi paylasiyor. Calismiyorsa eger onun ekmegini yiyor. Onun parasiyla okuyacak ? Nasil olacak ki bu iş.. yani öğrenecek eninde sonunda. Belli bir seviyeye geldiginde öğrendiğinde ya bu kadinin hevesiine ve hedefine kert olursa.. her sey boşa gidecek.. niye karşıysa adam onu da anlamadm. Bence önce esini ikna et. Her acidan ileriye dönük senin için dahs ii olur. Sonucta ayni evi paylastigin bir insan..evet oyleymis
coook tesekkur edrrimmCanım sistem değişti bu sene. Önce 80 soruluk bir temel yetenek testi olacak. Matematiğin temel konuları kümeler, doğal sayılar, üslü sayılar, köklü sayılar, problemler vs vs. Türkçeden de ağırlıklı olarak anlam sorularının olduğu bir baraj bu. Matematikten herhangi bir ygs kitabından çalışabilirsin, türkçeden bol bol paragraf testi çözmeye başlaman lazım. Temel yetenekten 180 ve üzeri puan aldığında 4 yıllıklar için olan sınavlara girebiliyorsun. Sırf paragraf çözebiliyor olsan dahi Çok rahat alırsın o puanı zaten. Açıköğretimde 4 yıllık ilahiyat yok 2 yıllık var. Yanlış bilmiyorsam bu 2 yıllık bölümlerde temel yetenek puanıyla öğrenci kabul edecek.
Bir de açıköğretimde 2. Üniversite sistemi var herhangi bir önlisans programına kayıtlı ya da mezunsan sınavsız bir şekilde aöf'nün 2 yıllık programlarından birinde okuyabiliyorsun aynı anda. Herhangi bir lisans programına kayıtlı ya da mezunsan aöf'nün 4 yıllık ya da 2 yıllık programlarından istediğini seçebiliyorsun.
İstediğin bölüme çok az bir çalışma ile girebilirsin yani. Gözün korkmasın hiç.
kararli oldugumu anlarsa ikna olur diyre dusunuyorum sacimi basimi yolacak hali yok ya .. Ailem bana destek olur kendisine alkisci bulamaz.. Buarada sinavlar ne zaman cok heycanliyim kendime sasiriyorun..... Yorumlzriniz cok onemliYazıkk.. ama sonuçta evli o adamla ayni evi paylasiyor. Calismiyorsa eger onun ekmegini yiyor. Onun parasiyla okuyacak ? Nasil olacak ki bu iş.. yani öğrenecek eninde sonunda. Belli bir seviyeye geldiginde öğrendiğinde ya bu kadinin hevesiine ve hedefine kert olursa.. her sey boşa gidecek.. niye karşıysa adam onu da anlamadm. Bence önce esini ikna et. Her acidan ileriye dönük senin için dahs ii olur. Sonucta ayni evi paylastigin bir insan..Zehragms
Diplomanızda açık lise yazar elinizde yok mu diplomanız.Ayırca aöl yazması fark etmez o konuda sıkıntı yok.su surecte gizlerim ke dıme guvenınce zaten soylerım .. Bem 3 yıl anadolu lısesındr sayısal okudum 4. Yıl acıkogretımde bıtırdım sımdı ben ne mezjnu sayılırım dıploma puanıö 84.5 .. Kpss den nereye girebilirim ki ?
var aldim diplomamiDiplomanızda açık lise yazar elinizde yok mu diplomanız.Ayırca aöl yazması fark etmez o konuda sıkıntı yok.