Univ okuyanlar yada hazirlananlar bi bakar misiniz

cok tesekkur ederım.. Ben tıbba hazırlanıyordum ınanır mısınız ama bazı sebeplerden devam edemedım annem babaö bosandı ve cok skntılı gunler .. Keske burda bana anlatsalar ne okusam ıyı olur ne yapsam hangı kıtap alayım evımızde net yok vıdeo ızleyemem esım okumamı ıstemıyor onu dınlemıcem cok hırslıyım anlatamam

Yaşadıklarınıza üzüldüm.. ama vardır elbet bir hayır
Eşinize sakın bakmayın, okuyun tabiki hem kızınıza da örnek bir anne olun.
Şimdi sizin temel seviye kitaplarından başlamanız en doğrusu olur. İstanbulda oturuyorsanız akmarda şu an ki seviyenizi söylerseniz tak tak hemen veriyorlar size uygun kaynağı. Kaynak adlarına şu an hakim değilim dediğim gibi kitap alacağınız yere sorun onlar bilir zaten ama ilk etapta konuları hatırlamanız adına örnekli konu anlatımlı soru bankaları edinin kendinize özellikle sayısal grubu için. Sözel için de tavsiyem, özet konu anlatımlı kaynaklar oluyor onlardan edinip, deneme sınavları edinin daha iyi pratik yaparsınız

Konu ile ilgili pek bilgim yok ancak azminizden dolayı tebrik ederim bol şans dilerim. Sayısal çıkışlı iseniz mezun olduğunuzda ataması rahat olacak diğer bölümleri de düşünün. Sadece ilahiyata takılı kalmayın. Hatta şu halde KPSS ile atamanız olabiliyorsa ona da asılın bence. Eşiniz niçin okumanıza karşı çıkıyor? Üniversiteye hazırlık için alacağınız kaynakları evde eşinizden gizleyebilecek misiniz yoksa o süreçte eşinizle paylaşabilecek misiniz?

su surecte gizlerim ke dıme guvenınce zaten soylerım .. Bem 3 yıl anadolu lısesındr sayısal okudum 4. Yıl acıkogretımde bıtırdım sımdı ben ne mezjnu sayılırım dıploma puanıö 84.5 .. Kpss den nereye girebilirim ki ?

Bulunduğunuz şehir hangisi bilmiyorum. Mutlaka orda üniversite hazırlık için hizmet veren bir dershane etüd merkezi vs. vardır ya da yakınınızdaki bir okulun rehberlik bölümündeki öğretmenlerden de bilgi alabilirsiniz. Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.

bwnde o durumdayim suan cok hirslandim uzuntuyle karisik .. Ne okuyorsunuz ? Benimde kizim 1.5 aylik
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü ilk yılım. İki yıllık yani önlisans bölümü. İlahiyat ilgini çekiyorsa okuyabilirsin. Açıktan 4 yıla tamamlama şansın da var sadece ilahiyat bölümü için. Diger bölümler açıktan 4 yıllık tamamlanmıyor.

Anadolu Lisesi mezunu olmanız gerek. Ama malesef bu size birşey kazandırmıyor. Kpss de de üniversite seçiminde de. Düz lise de okusanız Anadolu da hatta fen lisesi de okusanız bu okullarda okumuş olmak sizin egitimi daha kaliteli almanızı sağlamıştır sadece. Deseniz ki meslek lisesi şu bölümde okudum o zaman kpss için vede üni tercihleri için başka avantajlarınız olabilirdi. Ama sayısal öğrencisi olarak ilahiyat kazanmak sizi zorlamaz eminim. Biraz derslere sarılsanız çok da başarılı olursunuz inanıyorum.

cok tesekkur ederım sıze

Var ornekleri okulumda da cevremde de. 2 kizi olan bi abla vardi bolum birincisiydi. Ben bekarım ve bir sekilde uzattigim okulu o coluklu cocuklu halde dereceyle bitirdi :) azim diyorum

ben evliyken okudum zorlanirsin tabi bazı zamanlar ama kafam meşgul olur dersleriyle niye gizli hiriyosun anlamadım esin mi kızıyor acaba

Ya açıkçası kafanızdan yapabilir miyim. nasıl yaparım düşüncelerini atın öyle başlayın o düşünceler anca geri götütür. Başarılar, inşallah istediğiniz gibi olur her şey.

Bu arada arkadaslar 4 yillik aciktan ilahyat olabilir lutfen bana yardim edin .. Yada fikir verin ne okutabilirim siz iyi biliyorsunuz dur tecrubelisiniz dir

Hedefiniz zaten makul
Çok fazla bir şey yapmanıza gerek yok
Geçen seneki taban tavan puanlara bakın
Açıköğretim de artık komtenjanla alıyor
Yani barajı geçmek yeterli değil
Ama biraz çalışırsanız yaparsınız

İstedikten sonra mutlaka yaparsınız.Bebeğinizi uyuttuktan sonra ya da oyun oynadığı zamanlarda günlük 4 5 saat çalışmayla yapabileceğinize inanıyorum tabi verimli bir 4 5 saatlik çalışma. Sayisalciymissiniz matematik rahat halledersiniz ben eşit ağırlıktan matematik netimle iyi bir bölüme gittim çok yaptığım söylenemez ama Türkçeyi herkes bir şekilde yapıyor matematik fark yaratır sizde sonrasında edebiyat ve coğrafya tarihi hallederek eşit ağırlıktan istediğiniz bölüme çok rahat gidersiniz tavsiyem konuları bölün bi program yapın her konunun arkasına mutlaka soru çözün zamanla oturur şunuda söyleyeyim lise 4 te ilk denemem 32 net civarındaydi 3 4 ay sonra 120 soruda 110 neti gördüm bunu söyleme sebebim konuları biliyorsunuz sadece hatırlayacaksınız.Şimdiden başarılar dilerim

Azimle calisirsaniz neden olmasin.Ben yillar sonra girup tekrar kazandım .Okuyorum da simdi .Final haftasi biraz zor oluyor .İdare etmeye çalışıyoruz cocuklari .

Hedefiniz makul siz daha yuksek de bir hedef koysaniz yaparsiniz isteyin yeter ki . Matematik inanin zor degil.Antremanlarla matematik diye bir kitap var .Hic bilmiyorsaniz birincisinden baslayin .Yok islem onceligi sorunum yok diyorsaniz direk ikincisini alin . Konu anlatimlari var intwrnette her dersten .Butceniz kisitli ise oradan bakin .Sadece soru bankasi alin .Yeni sistem biraz analitik dusunmeye dayali.

Hic birsey icin geç değil.Hayat devam ediyor ve siz kosesinden tutabilirsiniz.Kitap, calisma önerisi icin bana yazbilirsiniz sizi kutluyirum başarılarınızın devamını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…