cok tesekkur ederım.. Ben tıbba hazırlanıyordum ınanır mısınız ama bazı sebeplerden devam edemedım annem babaö bosandı ve cok skntılı gunler .. Keske burda bana anlatsalar ne okusam ıyı olur ne yapsam hangı kıtap alayım evımızde net yok vıdeo ızleyemem esım okumamı ıstemıyor onu dınlemıcem cok hırslıyım anlatamamYaşınız daha çok genç ki 60 yaşında olsanız ne yazar siz okumak için böylesine hevesliyken
Bence vakit kaybetmeyin hedeflerinizi belirleyin.
Tek bir bölüme bağlı kalmayın, bir iki alternatif bulup onların da puan türlerini araştırın
İki yıllık olup iyi bir iş imkanı olan bölümler oluyor onları araştırın mutlaka.
Kimseye söylemeyinn ki stres olmayasınız.
İnternette videolu konu anlatımları soru çözümleri oluyor onlardan faydalanın
Ben size inanıyorum ve böyle kadınları gördükçe de göğsüm kabarıyor, isteyin yeterki yapabilirsiniz
yas kac hedef ne ?Sayısal sözel yine var ama puan türü 18 den 5 e düşürüldü. Yani tm-1 tm-2 mf-1 mf-2 falan kalktı.Sayısalcılar artık hukuk tercih edemeyecek diye biliyorum.Ben de seneye giricem :)
ne okudunuz ?Evliyim ,29 yaşındayım, bebeğim 3 aylıkken okula başladım .o zamanlar büyük kızım da kreşe başlamıştı sanırım :)
cok tesekkur ederım.. Ben tıbba hazırlanıyordum ınanır mısınız ama bazı sebeplerden devam edemedım annem babaö bosandı ve cok skntılı gunler .. Keske burda bana anlatsalar ne okusam ıyı olur ne yapsam hangı kıtap alayım evımızde net yok vıdeo ızleyemem esım okumamı ıstemıyor onu dınlemıcem cok hırslıyım anlatamam
Okuyorum hala :) bölümümü söylersem ifşa olurum :/ burda kendimden çok bahsettim .onu da yazarsam nokta atışı olur :))ne okudunuz ?
su surecte gizlerim ke dıme guvenınce zaten soylerım .. Bem 3 yıl anadolu lısesındr sayısal okudum 4. Yıl acıkogretımde bıtırdım sımdı ben ne mezjnu sayılırım dıploma puanıö 84.5 .. Kpss den nereye girebilirim ki ?Konu ile ilgili pek bilgim yok ancak azminizden dolayı tebrik ederim bol şans dilerim. Sayısal çıkışlı iseniz mezun olduğunuzda ataması rahat olacak diğer bölümleri de düşünün. Sadece ilahiyata takılı kalmayın. Hatta şu halde KPSS ile atamanız olabiliyorsa ona da asılın bence. Eşiniz niçin okumanıza karşı çıkıyor? Üniversiteye hazırlık için alacağınız kaynakları evde eşinizden gizleyebilecek misiniz yoksa o süreçte eşinizle paylaşabilecek misiniz?
Bulunduğunuz şehir hangisi bilmiyorum. Mutlaka orda üniversite hazırlık için hizmet veren bir dershane etüd merkezi vs. vardır ya da yakınınızdaki bir okulun rehberlik bölümündeki öğretmenlerden de bilgi alabilirsiniz. Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.su surecte gizlerim ke dıme guvenınce zaten soylerım .. Bem 3 yıl anadolu lısesındr sayısal okudum 4. Yıl acıkogretımde bıtırdım sımdı ben ne mezjnu sayılırım dıploma puanıö 84.5 .. Kpss den nereye girebilirim ki ?
Maalesef ilâhiyat önlisans olarak var. Tabikii sonrasında Dgs'ye girip 4 yilliga tamamlayabilirsinuz. Ister Ilitam ile istwr AÖ ile..Bu arada arkadaslar 4 yillik aciktan ilahyat olabilir lutfen bana yardim edin .. Yada fikir verin ne okutabilirim siz iyi biliyorsunuz dur tecrubelisiniz dir
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü ilk yılım. İki yıllık yani önlisans bölümü. İlahiyat ilgini çekiyorsa okuyabilirsin. Açıktan 4 yıla tamamlama şansın da var sadece ilahiyat bölümü için. Diger bölümler açıktan 4 yıllık tamamlanmıyor.bwnde o durumdayim suan cok hirslandim uzuntuyle karisik .. Ne okuyorsunuz ? Benimde kizim 1.5 aylik
Anadolu Lisesi mezunu olmanız gerek. Ama malesef bu size birşey kazandırmıyor. Kpss de de üniversite seçiminde de. Düz lise de okusanız Anadolu da hatta fen lisesi de okusanız bu okullarda okumuş olmak sizin egitimi daha kaliteli almanızı sağlamıştır sadece. Deseniz ki meslek lisesi şu bölümde okudum o zaman kpss için vede üni tercihleri için başka avantajlarınız olabilirdi. Ama sayısal öğrencisi olarak ilahiyat kazanmak sizi zorlamaz eminim. Biraz derslere sarılsanız çok da başarılı olursunuz inanıyorum.su surecte gizlerim ke dıme guvenınce zaten soylerım .. Bem 3 yıl anadolu lısesındr sayısal okudum 4. Yıl acıkogretımde bıtırdım sımdı ben ne mezjnu sayılırım dıploma puanıö 84.5 .. Kpss den nereye girebilirim ki ?
cok tesekkur ederım sızeAnadolu Lisesi mezunu olmanız gerek. Ama malesef bu size birşey kazandırmıyor. Kpss de de üniversite seçiminde de. Düz lise de okusanız Anadolu da hatta fen lisesi de okusanız bu okullarda okumuş olmak sizin egitimi daha kaliteli almanızı sağlamıştır sadece. Deseniz ki meslek lisesi şu bölümde okudum o zaman kpss için vede üni tercihleri için başka avantajlarınız olabilirdi. Ama sayısal öğrencisi olarak ilahiyat kazanmak sizi zorlamaz eminim. Biraz derslere sarılsanız çok da başarılı olursunuz inanıyorum.
Bu arada arkadaslar 4 yillik aciktan ilahyat olabilir lutfen bana yardim edin .. Yada fikir verin ne okutabilirim siz iyi biliyorsunuz dur tecrubelisiniz dir
alışana kadar esımdn gzlicem evet ıstemıyorben evliyken okudum zorlanirsin tabi bazı zamanlar ama kafam meşgul olur dersleriyle niye gizli hiriyosun anlamadım esin mi kızıyor acaba