Univ okuyanlar yada hazirlananlar bi bakar misiniz

Şimdi şöyle ki yüksek lisans öğrencisisiniz sanırım
İkinci üniversite için direk sınavsız başvurabiliyordunuz aslında, keşke değerlendirseydiniz :KK43:

Öncelikle liseden hangi.bölüm.mezunusun sayısal mı sözel mi ve hangi bölüm.düşünüyosun ona göre önce hazırlık kitapları almanı tavsiye ederim.

Özel hoca tutarsınız kaynak kitaplar alırsınız youtubeda ders videoları izlersiniz.Zamanınız ve bütçeniz varsa bence düşünün.Hangi bölüm istiyorsunuz ? Yeniden sayısaldan mı girmek istiyorsunuz?

ilahiyat TS puanı ile alıyor yani çözmeniz gereken 40 türkçe,40 temel matematik,28 edebiyat 12 Coğrafya 1 ve 40 sosyal sorusu olacak.

bana kalırsa sizi matematik zorlayabilir ondan da 15 net gayet yeterli olur. Yarın bana özel mesaj atarsanız size uzun uzun yazarım olur mu :)
2 yıllığı ygs den almıştı bu yıl ygs 2 diydi sanırım tabi bu sene sistem değişti nasıl olacak acaba.

Öncelikle liseden hangi.bölüm.mezunusun sayısal mı sözel mi ve hangi bölüm.düşünüyosun ona göre önce hazırlık kitapları almanı tavsiye ederim.
3 yıl sayısal okudum guzel bır lisede saglıktan dolayı 4.yıl acık ogretımden bıtırdım liseyı

Özel hoca tutarsınız kaynak kitaplar alırsınız youtubeda ders videoları izlersiniz.Zamanınız ve bütçeniz varsa bence düşünün.Hangi bölüm istiyorsunuz ? Yeniden sayısaldan mı girmek istiyorsunuz?
ya bıiıyor musunuz ben sayısal sozel kalt
Ktı dıye bılıyorım oyle mı ?bu hala onemlı mı .. Benım arkadaslarım sayısaldı ama esıt agırlıktam avkat oldular ..mateöatıgıö ve bıyolojım ıyıydı

sonradan 2yıldaha okuyamıyor musun ?
Dikey geçiş sınavına gireceksiniz eger ilahiyat isterseniz yine ya örgün yada uzaktan eğitim ile tamamlarsınız.Ama aöf isterseniz yine dgs ile işletme,maliye,kamu yönetimi,çeko,iktisat,uluslararası ilişkiler vs gibi bölümlere tamamlarsınız.

0 4 yıllıktı ama arkadaş aöf okuyacakmış o ygs den almıştı.Tabi yeni sistemde ne olur bilmiyorum 2 yıllıklar örgün,aöf vs bunlar ygs den aldı.
nette artık ygs den alım yık yazıyordu ılahyat ıcın

canım esım tanımasın dıye tum bilgilerim dogru degıl lise mezunuyum

Yaşınız daha çok genç ki 60 yaşında olsanız ne yazar siz okumak için böylesine hevesliyken
Bence vakit kaybetmeyin hedeflerinizi belirleyin.
Tek bir bölüme bağlı kalmayın, bir iki alternatif bulup onların da puan türlerini araştırın
İki yıllık olup iyi bir iş imkanı olan bölümler oluyor onları araştırın mutlaka.
Kimseye söylemeyinn ki stres olmayasınız.
İnternette videolu konu anlatımları soru çözümleri oluyor onlardan faydalanın
Ben size inanıyorum ve böyle kadınları gördükçe de göğsüm kabarıyor, isteyin yeterki yapabilirsiniz

ya bıiıyor musunuz ben sayısal sozel kalt
Ktı dıye bılıyorım oyle mı ?bu hala onemlı mı .. Benım arkadaslarım sayısaldı ama esıt agırlıktam avkat oldular ..mateöatıgıö ve bıyolojım ıyıydı
Sayısal sözel yine var ama puan türü 18 den 5 e düşürüldü. Yani tm-1 tm-2 mf-1 mf-2 falan kalktı.Sayısalcılar artık hukuk tercih edemeyecek diye biliyorum.Ben de seneye giricem :)

Sayısal sözel yine var ama puan türü 18 den 5 e düşürüldü. Yani tm-1 tm-2 mf-1 mf-2 falan kalktı.Sayısalcılar artık hukuk tercih edemeyecek diye biliyorum.Ben de seneye giricem :)
Edebilirler kat sayı yok isteyen istediği bölümü tercih ediyor.

X