Üni hakkında sohbet

Elinde kitap varsa onlara bak derim bol bol deneme çözerek kendini pratiğe alıştır çalışarak zaman kaybı bilmediklerine bak sorularda yorum yaparsın zaten
Evet bende önceleri hep yazmayı Denerim dedim ama böyle çok uzun sürer video dinler konuları öğrenip soru çözerim artık bu arada puanınız süpermiş tebrikler

Ahuu14 canım bu kitap bütün konuları kısa ve güzel anlatıyor. Sanki karsinda bir ogretmen varmista ondan dinliyormussun gibi. Önemli yerleri vurguluyor. Buraya iyi calis diyor. Inanmazsin kitap espri bile yapiyor bazi konularda yazarlar not seklinde düsüyor mesela parantez icinde açıklamalar yapiyorlar. Insallah kazanırsın kaygılanmana hić gerek yok zaten temel bilgiler canım.

K kelebegnomru a katiliyorum cozebildigin kadar deneme coz en cok hangi konulardan cikiyor dikkatini ceker zaten yapamadiklarini orada cok iyi görursun. Ben son 1 hafta deneme yaptım. Ama keske daha önceden baslasaymisim. Bu arada hergun deneme yap sabah 9da basla. Sonra puanini internetten hesapla insan puaninin yukseldigini gordukce daha iyi motive oluyor :)

Cookk teşekkür ederim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…