Üni hakkında sohbet

kelebegnomru

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
247
110
Hanımlar 4 yıllık sosyal hizmet düşünüyorum ama nerede ve neyle aldığını bilmiyorum ygs 5 ile 2 yıllık alıyor netlerime baktım 300 civarı 3,4,5,6 genelde 4 yıllık ne istiyor onu bilmiyorum birde çocuk gelişimi okumakta istiyorum meslek lisesi çıkışlı mı olmak lazım ben anadolu örgünden açıköğretim lisesine geçp açıköğretim lisesi olarak bitircem yardımcı olur musunuz lütfen (

Çocuk Gelişimi için meslek lisesi şartı yok.
AÖF zaten herhangi bir ygs türünden alır en yüksek puanı baz alır.
Anadolu Üniversitesi 4 yıllık sosyal hizmetler geçen sene açıldı taban puanı 353.
Erzurum Atatürk AÖF 4 yıllık sosyal hizmetlerde 306 ile 307 arası.

Tşkler

Puan nasıl geldi.AÖF düşünuyorsaniz LYS şart değil.
Lys zaten giremiyorum 9 aylık oluyorum ozamanlar ygsde bile rahat edemedim ozaman hiç edemem 304 aldım 4 yıllıklara bakıyorum başta sosyal hizmet olmak üzere okulda tahminimce 40-45 arası puan veriyor bakalım nasip

Lys zaten giremiyorum 9 aylık oluyorum ozamanlar ygsde bile rahat edemedim ozaman hiç edemem 304 aldım 4 yıllıklara bakıyorum başta sosyal hizmet olmak üzere okulda tahminimce 40-45 arası puan veriyor bakalım nasip
Hayirlisi olsun.tercihler temmuz gibi başlar . 3 tane üniversite de açıköğretim Fakültesi var.
1.Anadolu Üniversitesi.
2.Erzurum Atatürk Üniversitesi
3.istanbul üniversitesi.

Ayy yanlis anlamadiysam ayni donemde sinavlara girmisiz ve ayni donemde hamileymisizz naptinizz kazanabildiniz mi bir yerr :)

Merhaba Nasıl çalıştınız bide ygs de hangi dersler den soru çıkıyor kime sorsam her ağızdan bir ses

Merhaba :)
Ygsde mat geometri turkce cografya tarih biyoloji kimya ve fizik var. Bunlardan her biri farkli puan turunu veriyor. Ygs 1 ygs2 ygs3 ygs4 ygs5... puan turlerine netten bakabilirsiniz canim. Ben sahane tek kitap var onunla calistim akıllı adam yayinlari ve sinav dershanesinin soru bankasini cozdum denemeler yaptim

Çok teşekkür ederim bilgi için ayrıca kitap okumak ta etkili olur mu acaba yoksa zamanım kısıtlı hiç okuyamam birde sen kazandım mı Canım bişey

Canim acil durum ve afet yonetimi hemde cocuk gelisimine ikinci unv olarak. sen ne istiyorsun. Bence kitap okuma bol bol test coz. Hizlandir kendini. Ben sadece 1 ay calistim bu kitaptan. Ve cok guzel anlatiyor hayatimda hic dershaneye gitmedim. Ygs 2 puanim 317 idi ama hemsirelik vs yazamadim örgün gidemeyecegim için

Çok başarılı bir puan bende çok kaygılıyım mutlaka alacam kitaptan edebiyat öğretmenliği istiyorum ben ama atamalar konusunda kafam karışık şimdilik sadece güzel bir puan alıyım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…