Umutsuzluğa dayanamıyorum yardimci olurmusunuz?

Bir bakışla nasıl kullanılacak kadın kısfesine soktunuz kendınızı anlamadım. Bir yaşanmışlığınız bile yok

Fitness'da bakisilan adam, yataktan baska ne isteyecek yahu mantikli dusunmek neden bu kadar zor?
Fitness salonu değil zaten karışık olan bi salona gitmem. Orası zayıflama merkezi bir aletin içine girince zaten sadece üst govden dışarıda kaliyor.. Yoksa o dediğinizi kliseyi bende bildiğim için ciddiye almazdim

Ailemin maddi durumu yazıp durmuşsunuz, aileniz size bunu iletmeden önce bize denkler mi diye akıl ederler muhtemelen. Sizden önce onlar kendilerini kullandırmak istemezler. Adamın bir bakışından ne senaryolar yazıp dramatize etmişsiniz herşeyi, sakin olmanız önemli böyle durumlarda. Eski eşinizin aldatmasının acısını atlatamamışsınız sanki, herkes sizi ya kullanacak ya aldatacak diye düşünürseniz sağlıklı ilişki kuramazsınız kimseyle. Önce bunu atlatmanın yolunu arayın bence.

Ben şunu bilirim insanı yaşanmışlıklar bazen yanlış eylem ve duygulara itebilir. Benim başka birine yazdığım bir yorum aldığı beğenilerden dolayi popüler cvp seçilmiş. Ozel ve iş hayatimdada cok ise yarayan yollar gostermisimdir insanlara ama bazen insan geldiği pskolojik sebeplerle bazen seylere çok fazla anlamda yükleyebilir. Bazı şeylerde anlatildiginda sizin çoğunuzun yazdığı gibi yorumlanabilir ama bazen hissedilen gerçektir. Ben yinede %100 emin değilim ki sorun benim suanki pskolojim diyerek paylaştım. Yoksa hangi bakış tesadüf hangi bakışlar artık tesadüf olamaz ayırt edebilir insan..

Evet ilişki yaşamaya sevilip heyecan duymaya uzak kaldım ama söylemesi ayıp bakışmalara tlf numarası verilmesi gibi durumları yaşıyorum yani bu yüzden bir bakıştan bir göz göze gelmekten hemen anlam çıkarmış değilim.
Ben ailemin maddi durumu yazip durmadım. Bununla ovunecek biri değilim. Ailem de dediğiniz gibi cokta sorgulamadan olur diye bakıyorlar... anneme kalırsa herkes herseye şehire vs alışır. Sorun o degilki kafa yapıları farklı. Ayrica bakılıp edilmesine cok alışık bi insanım. Bir bakıştan anlam çıkarmadım. Bir kaç kez goz goze gelinip zaten ben en son o kişiye baktığımda bana gülümsüyor olması elbette bir takım şeyler düşündürecekti. Ben yinede %100 emin değilim derken bazı arkadaşların alay eder gibi sanki kendileri yaşamışlar gibi yüzde 1000 net konusmalarinida yazılış şekline göre bazen iyi niyetli bazende saygisizca buluyorum ama herkesin kendi karekteri. Açıkçası bunu önemsemiyorum. Sözüm size değil bu arada.
Bazı erkekler her fırsatı degerleniren cinstenler. Ustelik karısını öper opmez bana bakmasıda ilginç ki yinede kesin hersey düşündüğüm gibi ben diyemiyorum. Benim derdim benim pskolojimin böyle hassas duruma gelmiş olmasına şahit olmuş olmam ve bu şaşkınlığımi buradan paylaşıp rahatlama ve fikir alma isteğimdi.

Fazla dramatik ve detaycisiniz.Kullanilmak falan aptal olmanız lazım bunun için.40 yaşında öyle deprosyonlu sümüklü aşk acısı çekmezsiniz akışına bırakın biraz görüşün buluşun.Olursa olur olmazsa güle güle dersiniz gelsin yenisi.Hemen herkesle evlilik planı kurmayın üzülmezsiniz.

Bir bakışla nasıl kullanılacak kadın kısfesine soktunuz kendınızı anlamadım. Bir yaşanmışlığınız bile yok
Niyeti oymuş gibi diye hissedip şu aşamada değil tabii

Haklısınız aslında dediginiz gibi yaş tecrübesi vs ile yinede Allah hata yaptirtmasin insan anlar diye düşünüyorum. Benim asıl sorunum cevremin olmayisindan dolayi ortama girip birini tanima imkanimin cok kısıtlı olması. Bu yuzdende bi heyecanin yok olmasi ve akabinde yine aynı umutsuzluğa düşmenin verdiği buhrandi daha cok.
Zaten hemen evlilik planı kurmam ama baştan evliliğe Karşı olan insanlada iliwki yaşamak istemem. Sonucta anneyim nikahsız vs birlikte yaşayamam. Hayirlisi. Teşekkür ederim

yA K
Konuyla hiç alakası yok ama nasıl bir kabin ne şekilde zayıflatıyormuş bana bilgi verirmisiniz yaa çok merak ettim

Yeşilçam tarzı flört deniyor bu yaptığınıza, yok o bana baktı, ben baktım, haftaya gülümsedik falan. Bir “merhaba” demek bu kadar zor mu, adama bahçede karşılaştığınızda “merhaba” gibi bir şey söyleseniz ilk gün, incileriniz mi dökülürdü? Hem de tanışınca, evli mi bekar mı, o kız kardeşi mi sorardınız.

Bana kalırsa bir uzmanla görüşseniz iyi olur öncelikle. Birincisi, yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorsunuz gibi geldi bana, yazınızı okurken bile o gerginliği hissedebildim yani. İkincisi, cinselliğe "kullanılmak" olarak bakmanız. Cinsellik, iki tarafın da zevk aldığı bir olaydır. Ha, inanç gereği istemezsiniz o ayrı ama "kullanılmak" olarak algılamak başka bir durum. Üçüncüsü de, gayet doğal olarak birinden hoşlanmışsınız, bu histen utanıyorsunuz, saçma olduğunu falan söylüyorsunuz. Tamam, biraz drama sever bir yapınız var belli ki ama birinden etkilenmek bekar bir kimse için utanılacak bir durum değil ki. Dördüncüsü de hayata fazla melankolik yaklasiyorsunuz. Bunlar sizi hayatta yoracak şeyler gibi göründü bana, tabi bir psikolog daha iyi tespit edecektir. Nefes aldığımız sürece de umut her zaman vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…