Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Gabrielle için seçilen kadın (zeliş) berbat, diğerleri iyi bence.. Çıtı pıtı Gaby e alışmışız, Zeliş kaba kaçmışş

Ya aynen öyle.Geçen sezon hanımın çiftliğinde oynuyordu gülizar rolünde adanalı şivesiyle konuşuyordu, sanki gerçek şivesi öyle gibi buradada öyle konuşuyor gibime geliyo hep

Gabrielle için seçilen kadın (zeliş) berbat, diğerleri iyi bence.. Çıtı pıtı Gaby e alışmışız, Zeliş kaba kaçmışş

evet gaby bencede uymamış..ama zaten birebirini yapmamışlar ki senaryoda öyle..
ufak tefek daha alımlı olsaymış daha iyi olurdu bencede..

Ya aynen öyle.Geçen sezon hanımın çiftliğinde oynuyordu gülizar rolünde adanalı şivesiyle konuşuyordu, sanki gerçek şivesi öyle gibi buradada öyle konuşuyor gibime geliyo hep

cidden konuşması bir tuhaf, kaba saba :26:

bide gaby daha kendinden emin her zaman kendini haklı bulan bi tipti.zeliş daha ezik gibi gaby den.izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır heralde.

Ben orjinalini seyretmedim hiç dizinin.Bizdeki birebir alıntı mı olmuş sence yoksa farklılıklar var mı?

neredeyse birebir aynı canım ama yinede farklılıklar var tabi.mesela o çocuk zelişle o oğlanı öpüşürken görüyordu.nerminle kocası dayısıyla konuşuyorlar ya orjinalinde psikologla konuşuyorlardı.yasemini gecelikle gördü ya sinan,orjinalinde çıplak görüyordu.bu gibi farklar var.ama çoğu sözler bile aynı gidiyor.her bölümünü ezbere bilen biri olarak söylüyorum.7.sezona kadar izlemediğim bölümü olmadı.7.sezondan sonra çok kaçırdım.netten izliycem bakalım

bizimkilerin yaptığının ilk bölümünü izledim sadece var farklılıklar tabiki ama senaryo aynı gördüğüm kadarıyla

evet bi orjinalinin her bölümünü izleyen biri olarak senaryo aynı o dış ses konuşan kadının konusu bile aynı ilerlemekte bakalımb birebir yani

bizimkilerin yaptığının ilk bölümünü izledim sadece var farklılıklar tabiki ama senaryo aynı gördüğüm kadarıyla

İlk bölümde Handan'ın intahar olayı mesela...orjinal dizide de böyle bir konu kurgusuyla mı başlıyordu?

İlk bizimkini izledim sonra bakiyim yabancısı nasıl dedim ilk 4 bölümü izlemiştim geçen haftalarda hemen hemen aynı ama tabi bazı şeyleri bize uyarlamışlar orda daha açık daha sivri bazı espriler olaylar biz de biraz daha yumuşatmışlar. Mesela orijinalinde gaby yani burda zeliş o genç çocukla yatıyordu sık sık bizimkinde yle bir şey olmadı henüz. Orda sinan rolündeki adamın köpeği vardı burda annesi var. Orda mesela evlerin havuzu olduğu için handan rolündeki kadının ve kocasının işlediği cinayet sonucu sandık havuzun dibine gömülmüş biz de ağacın altına. Bugünkü bölümde mesela zeliş onları gören küçük kıza senin yarın okulun yok mu diyor kız ben evden eğitim alıyorum okula gitmiyorum diyor biz de tabi öyle bir şey olmdığı için kız yarın tatil okul yok diyor. Bunun gibi farklar var.

Son düzenleme:
İlk bölümde Handan'ın intahar olayı mesela...orjinal dizide de böyle bir konu kurgusuyla mı başlıyordu?

evet hatta o adam handanın kocası yani şimdi taşınıcak hapse girip çıkıcak yıllarrrrr sonra aynı mahalleye geri dönüyor falan

dışardaydık,izleyemedim kaçırdım yaa

netten izliyim ben

titiz olan itici şey

ha yani bree yi canlandıran kadının e onun kocası ölüyomuydu ya bi ara sakat kalıp ona bree bakmıyomuydu o ikinci kocasımıydı acaba orjinalinde bak bende karıştırdım şimdi ne de olsa kaç yıllık dizi yani

kızlar ileriki sezonlarda yıllar geçiyor.elifti sanırım ismi çocukları büyüyor onların gençlikleri falan var acaba o günleri de görecekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…