Gabrielle için seçilen kadın (zeliş) berbat, diğerleri iyi bence.. Çıtı pıtı Gaby e alışmışız, Zeliş kaba kaçmışş
Gabrielle için seçilen kadın (zeliş) berbat, diğerleri iyi bence.. Çıtı pıtı Gaby e alışmışız, Zeliş kaba kaçmışş
Ya aynen öyle.Geçen sezon hanımın çiftliğinde oynuyordu gülizar rolünde adanalı şivesiyle konuşuyordu, sanki gerçek şivesi öyle gibi buradada öyle konuşuyor gibime geliyo hep
hiç bir sitede orjinalini izleyemiyorum açılmıyo partlar kızlar yaa
nerminin kocası yakında ölecek kalp krizinden
peşpeşe doğurmazsak sorun çıkmaz heralde bee..
ama gerçekten dizide ki çocuklar azmandanda öteler..ayy kınamıyorum Allahım geri aldımmm
Ben orjinalini seyretmedim hiç dizinin.Bizdeki birebir alıntı mı olmuş sence yoksa farklılıklar var mı?
Ben orjinalini seyretmedim hiç dizinin.Bizdeki birebir alıntı mı olmuş sence yoksa farklılıklar var mı?
bizimkilerin yaptığının ilk bölümünü izledim sadece var farklılıklar tabiki ama senaryo aynı gördüğüm kadarıyla
bizimkilerin yaptığının ilk bölümünü izledim sadece var farklılıklar tabiki ama senaryo aynı gördüğüm kadarıyla
adam çok bile dayandı
İlk bölümde Handan'ın intahar olayı mesela...orjinal dizide de böyle bir konu kurgusuyla mı başlıyordu?
evet hatta o adam handanın kocası yani şimdi taşınıcak hapse girip çıkıcak yıllarrrrr sonra aynı mahalleye geri dönüyor falan
nermin hangisi ya çıkaramadım şimdi:26:
titiz olan itici şey