Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Figen Sinan karısı değil miydi ee o zaman o Sinanın oğlu öyle mi yani:KK53::KK53::KK53::KK53:

evet o ara sinan hapisteymiiş figende aldırdım fln demiş o yüzdende çocuğunun olduğunu böyle öğrenicek
ve bu arada yasemin gerçekten gerçeğiyle hiç örtüşmüyo çok bağırarak konuşuyo çok iticii kafam şiştiiiii

evet o ara sinan hapisteymiiş figende aldırdım fln demiş o yüzdende çocuğunun olduğunu böyle öğrenicek
ve bu arada yasemin gerçekten gerçeğiyle hiç örtüşmüyo çok bağırarak konuşuyo çok iticii kafam şiştiiiii

ilk 2 bölümün orjinalini izlemiştim internetten.Orada Elif karakteri daha zayıf daha bakımlı sanki ama bunlar snaırım tam Türk uyarlaması olsun diye kglu yapmışlar heralde:KK53::KK53::KK53:

bişeyi söyleyesim geldi.hani piknikte içince balkondan işiyor diyor ya orjinalinde boşalınca ağlıyor demişti.o sahneye güzeldi.kudret rolündeki adam da o kadınla yatsam bende ağlardım demişti çok gülmüştüm

ilk 2 bölümün orjinalini izlemiştim internetten.Orada Elif karakteri daha zayıf daha bakımlı sanki ama bunlar snaırım tam Türk uyarlaması olsun diye kglu yapmışlar heralde:KK53::KK53::KK53:

elif en azından role yakışıyo yaseminin orjinalini gördüysen daha sakin sakar fln ama şekerr burdaki çok snirlerimi bozdu

şu elifin çocuklarına sinir oluyorum ne azmanlar ya
hele dedikoducu komşunun şantajcı kızı başka fena
çocuk fikrinden soğudum valla ordaki çocukları gördükçe:KK53:

bu diziyi daha önceki bölümlerinde eleştirip izlemden yargısız infaz yaptığım için kendimi eshefle kınıyorum:KK19:
böyle süper bir dizi olmaz ya bayıldım aynı orjinalinin tadını alıyorum diyebilirim umarım hep böyle gider haftayı iple çekiyorum:KK16:

wsew.jpg

konu açıldığında 2009 yılıymış ve ozmn ki belirlenn kadro buymuş
bnce şuan ki çook daha iyi

Nasıl yani:26::26:

Ya serhat tutumluer çok yakışıklı:KK16::KK16:.Ya o zengin kadın vardı ya zeytin güzeli keşke başkası olsaydı o kadını pek beğenmedm ben:21::21:

bence daha küçük çıtı pıtı esmer bi kz olmalıydı bende handanla handann kocasını beğenmedim birde yaseminin kocasının tutumuna

wsew.jpg

konu açıldığında 2009 yılıymış ve ozmn ki belirlenn kadro buymuş
bnce şuan ki çook daha iyi

bencede daha önce gazetede ben resimde ki kadroyu görmüştüm ve ayy hande ataizi ve bunlar mı oynuyomuş daha iyileri bulabilirlerdi dedim ve iyikide değiştirmişler ya çok iyi olmuş:KK31:

Bence de bu kadro çok daha uygun olmuş.Ben keyifle izliyorum.Her yaşam tarzı içindeki kadının rolüne uygun bir biçimde oyunculuğunu sergileyebildiğini görmek güzel.Cast seçimi rollere oturmuş.Umarım hep bu çizgide devam eder.

Gabrielle için seçilen kadın (zeliş) berbat, diğerleri iyi bence.. Çıtı pıtı Gaby e alışmışız, Zeliş kaba kaçmışş :KK1:

şu elifin çocuklarına sinir oluyorum ne azmanlar ya
hele dedikoducu komşunun şantajcı kızı başka fena
çocuk fikrinden soğudum valla ordaki çocukları gördükçe:KK53:

peşpeşe doğurmazsak sorun çıkmaz heralde bee..

ama gerçekten dizide ki çocuklar azmandanda öteler..ayy kınamıyorum Allahım geri aldımmm
:KK20:

X