Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

ha yani bree yi canlandıran kadının e onun kocası ölüyomuydu ya bi ara sakat kalıp ona bree bakmıyomuydu o ikinci kocasımıydı acaba orjinalinde bak bende karıştırdım şimdi ne de olsa kaç yıllık dizi yani:KK1:

evet o ikincisiydi canım bu kocası ilk sezonda ölüyordu.

evet o ikincisiydi canım bu kocası ilk sezonda ölüyordu.

ay şimdi hatırladım ya bu bree ikinci kocasıyla pastane açıyo ve orda tanışıp evleniyorlar dimi şimdi hatırladım evet yalnız bu bree sonrada çok casanova oluyor ikinci kocasından da boşanınca bi kaç sevgili girip çıkıyor hayatından:KK1:

ay şimdi hatırladım ya bu bree ikinci kocasıyla pastane açıyo ve orda tanışıp evleniyorlar dimi şimdi hatırladım evet yalnız bu bree sonrada çok casanova oluyor ikinci kocasından da boşanınca bi kaç sevgili girip çıkıyor hayatından:KK1:

aslında tam öylede değil karıştı biraz.evlendikten baya sonra açıyorlardı pastaneyi.akıl hastanesinde tanışıyorlardı.

Oooooo,olaylar olaylar...Bizdeki dizide bu kadar aktif olmaz sanırım senaryo,malum bazı izleyiciler başlar eleştiriye...:KK20:

gerçekten dediğin gibi canım.can sıkıntısına süper geliyor.
ay o emel ne fingirdekmiş ya.en çok o çıkınca eğleniyorum :21:

sandıktan kemik parçaları çıkmış..son anda yakaladım evde..acaba bu adam birini öldürmüştüde karısı anlayınca onudamı astı öldürdü acaba..:KK53:? çok merak ediyorum..kamerada inş herşey açık açık söylemiştir handan.....çok merak ediyorummmmmmmmmm:KK14:

4.bölüm fragmani

[video=youtube;a_5gEXlsr14]http://www.youtube.com/watch?v=a_5gEXlsr14[/video]

kizlar zelis kudiye yakalaniyor :))

Son düzenleme:
kızlar elifin çocuklarına bı teshıs konuluyormus elıf cook uzuluyormus bu duruma sımdı okudum ne olabılırkı???

kızlar elifin çocuklarına bı teshıs konuluyormus elıf cook uzuluyormus bu duruma sımdı okudum ne olabılırkı???

hiperaktif yada depresif bişeydir kesin:KK9:..allahım canavarlar.....ondan ağlıyodu demek...kınamamak için cebelleşiyorum tv karşısında..binibüste yaptıkları gözümün önünden gitmiyo.....:KK9::KK9::KK57:

hiperaktif yada depresif bişeydir kesin:KK9:..allahım canavarlar.....ondan ağlıyodu demek...kınamamak için cebelleşiyorum tv karşısında..binibüste yaptıkları gözümün önünden gitmiyo.....:KK9::KK9::KK57:

cocuklar süper rol yapiyor ama.gerci belki rol bile yapmiyorlardir,normal günlük kendi halleridir kesin:KK1:
minibüsteki hareketlerine cok gülmüstüm.böyle cocuklar düsman basina...:KK1:

Arkadaşım,kullanıcı resmine bayıldım,çok güzel.:KK16:

ceyda düvenciyi o rolde gördükce kendimi görüyorum....bende iikiz annesiyim tabi extradan 2 çocuğum daha yook ama 2 erkek ikizler çok zor aynen tv.deki gibiler...devamlı koltukların üzerinde zıplıyolar...biri bişey aldımı diğeride hemen onu istiyor....hiç bitmek bilmeyen bir enerjiye sahipler...ve dizideki gibi kendi anneniz bile size saatli oturmaya gelmek ister...kendimi görüyorum bu dizide

ceyda düvenciyi o rolde gördükce kendimi görüyorum....bende iikiz annesiyim tabi extradan 2 çocuğum daha yook ama 2 erkek ikizler çok zor aynen tv.deki gibiler...devamlı koltukların üzerinde zıplıyolar...biri bişey aldımı diğeride hemen onu istiyor....hiç bitmek bilmeyen bir enerjiye sahipler...ve dizideki gibi kendi anneniz bile size saatli oturmaya gelmek ister...kendimi görüyorum bu dizide

Allahım hepinize kolaylıklar versin.
tvde izlemesi kolay.
kimbilir nasıl büyütüyor ne fedakarlıklar yapıyorsundur.
:KK9:

pazar akşamlarımın vazgeçilmez eğlencesi,huzur buluyorum çok sefiyoru
m...

X