Handanın intihar sebebi,oğlunun gerçek annesini öldürüyor ve kocasıyla birlikte cesedi sandığa koyup ortadan kaldırıyorlar. Meraklı komşu (Sevim) bir şekilde olayı çözüp tehdit mektubu yazınca kadın intihar ediyor. Handanın eşi karısına Sevimin tehdit mektubu yazdığını öğrenince Sevimi ortadan kaldırıyor.
dizinin orjinalinde böyleymiş. ayrıca nedir anlamadım ama sinan handanın oğlunun gerçek babasıymış. daha bundan sinanında haberi yokmuş diye okudum.
bakalım hep birlikte görcez. bu arada dayanamadım internetten kaçırdığım ilk bölümü izledim. şimdi ikinciyi izleyeceğim
[/COLOR]
neden yok bugün yaaa :26: ben çok seviyorumm...
kimler bekliyor diziyi yani öyle beklemek derken bugün yok başka bişey ama hakkını vereyim güzel dizi
ayy bu kadının herşeyi düzene sokmasına gıcık oluyorum yaa adam haklı boşanmak istemede...
O sandıkta ne var yaa acayip merak ediyorum[/QUO
biri sorunca söyleyesim geliyor ama söylemeyelim heyecanınız kaçmasın
O sandıkta ne var yaa acayip merak ediyorum
aynen yaaa.bu Nermin'e bende cok gicik oldum.hangi erkek olsa delirir.ev degil sanki hapishane.he birde kocasi bosanmak istiyor diye adami vazgecirmeye calisiyor aklinca.ya adam böylemi baglanir kendine.temizlikci ruhunu birakta biraz kadin ol yaa.sinir oldum sinir
O sandıkta ne var yaa acayip merak ediyorum[/QUO
biri sorunca söyleyesim geliyor ama söylemeyelim heyecanınız kaçmasın
ah dayanamadım
ceset var hayatım.Filmin orjinalinde çok eskiden handan bi klinikte çalışıyodu.orda tedavi olan bi kız vardı oda sinanın karısı figen.Handandan para istedi vermeyincede çocuğumu veririm dedi handanın çocuğu olmadığı içinde çocuğu aldılar ve hemen başka bi yere taşındılar hatta eskiden handanın adı başka bişeydi.snra yıllar sonra handan çocuğu almaya geldi ve handann kocasına saldırmaya başladı handanın gözü döndü figeni bıçakladı sonra parçalara ayırıp sandğa koydular.Komşusu sevim olayı öğrendiğini söyleyince handanın kocası onu öldürdü.Onun evine sevimin kardeşi geldi ve kardeşide bi baktıki handanla aynı klinikte çalışıyolarmış.Yasemin olaylardan şüphelendi sinanda öyle sonra sevim gnlük tutmuş onu okudu sinan handanın kocasını figeni öldürdü diye düşünüp bi yere götürdü handanın kocasıda ona herşeyi anlattı :) tüm heyecanınızı mahvettim