Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

O sahneden sonra Emel'in düğün sahnesi vardı...
Ama daha öncesinde Yasemin ile Emel kapının önünde konusuyorlardı.. O sıra Sinan'ın yegeninin suyu geldi Emel'in gelinlik de düğün arabası da mahvoldu.. öyle trajikomik sahneler oldu filan..

Emelin düğünü yapıldı... Emel kurtlarını dökerken Macide abla hakkın rahmetine kavuştu..

Elif'e iş teklifi yapıldı.. Ömer kabul etmesini ve hep yanında olacagını söyledi. ve hastaneden haber geldi torunları olduğunu öğrendiler.

En son sahnede ise..
Yasemin; kızı, oglu, Sinan'ın yegeni, Elif'in oğlu ve kendi bebekleriyle birlikte yola cıktı..
Vedalaşmaları cok duyguluydu...
Tam mahalleden ayrılırken Sinan, Yasemin'e el salladı... Yasemin tebessüm etti ve bitti :KK43::KK43:

tamamen bitti yanı:KK14::KK14:offff

bunlar mahkemden nasıl kurtuldu macide suçu üstüne aldı ama hapse gitmedi savcı yaşlı ve hasta diye serbestmi bıraktı eşim bu soruları sorup durdu:KK1:

Sinan,ın sakladığı kutudan ne çıktı? elektrikler gitti bir ara izeyemedim.

en sonunda çok üzüldüm sinan el sallarken.

bunlar mahkemden nasıl kurtuldu macide suçu üstüne aldı ama hapse gitmedi savcı yaşlı ve hasta diye serbestmi bıraktı eşim bu soruları sorup durdu:KK1:

:KK1: oyle oldu herhalde hasta gunlerı sayılı dıye tutuklamadılar

Sinan,ın sakladığı kutudan ne çıktı? elektrikler gitti bir ara izeyemedim.

en sonunda çok üzüldüm sinan el sallarken.
kutudan yasemın le anıları cıktı kurumus cıcek not falan

muhtesem bir final bolumuydu:KK43:
dizinin yoklugunu her persembe aksami uzun bir sure:KK43::KK43::KK43::KK43:

aynen bende çok arayacağım.Bütün sırlar gizemler çözüldü oysa her hafta ne olacak acaba diye beklemek ne güzeldi:KK5:

Keşke bitmeseydi,son bölüm çok etkiledi beni de....:KK74::97::97:

Bitmeseydi diyenler çoğunlukta keşke 1 sezon daha gitseydi başka bir kanalda sans verilseydi .Uzasa tadı kalmazdı diyenler var ama komedi katarak olaylar daha yavaş işlense giderdi bence

Umutsuz ev kadinlari unutmayacagim diziler arasina girdi bazi sahnelerde fena agladim ve bittigine coook uzuldum helede yasemine bayiliyordum ben:KK43:

Umutsuz ev kadinlari unutmayacagim diziler arasina girdi bazi sahnelerde fena agladim ve bittigine coook uzuldum helede yasemine bayiliyordum ben:KK43:

benimde... yaseminli sahnelerde en cok yasemini beğeniyordum, emel li sahnelerde emeli, elif li sahnelerde elifi... hepsi birbirinden iyiydi.. hepsi birbirinden sıcak ve karakteriyle uyumluydu.. özleyeceğiz coook :KK43:

benimde... yaseminli sahnelerde en cok yasemini beğeniyordum, emel li sahnelerde emeli, elif li sahnelerde elifi... hepsi birbirinden iyiydi.. hepsi birbirinden sıcak ve karakteriyle uyumluydu.. özleyeceğiz coook :KK43:

Yasemin ne zaman Sinanı hatırlasa benimde gözüm doldu :KK43:(

X