ha yani bree yi canlandıran kadının e onun kocası ölüyomuydu ya bi ara sakat kalıp ona bree bakmıyomuydu o ikinci kocasımıydı acaba orjinalinde bak bende karıştırdım şimdi ne de olsa kaç yıllık dizi yani
evet o ikincisiydi canım bu kocası ilk sezonda ölüyordu.
ay şimdi hatırladım ya bu bree ikinci kocasıyla pastane açıyo ve orda tanışıp evleniyorlar dimi şimdi hatırladım evet yalnız bu bree sonrada çok casanova oluyor ikinci kocasından da boşanınca bi kaç sevgili girip çıkıyor hayatından
ay şimdi hatırladım ya bu bree ikinci kocasıyla pastane açıyo ve orda tanışıp evleniyorlar dimi şimdi hatırladım evet yalnız bu bree sonrada çok casanova oluyor ikinci kocasından da boşanınca bi kaç sevgili girip çıkıyor hayatından
4.bölüm fragmani
[video=youtube;a_5gEXlsr14]http://www.youtube.com/watch?v=a_5gEXlsr14[/video]
kizlar zelis kudiye yakalaniyor :))
kızlar elifin çocuklarına bı teshıs konuluyormus elıf cook uzuluyormus bu duruma sımdı okudum ne olabılırkı???
hiperaktif yada depresif bişeydir kesin..allahım canavarlar.....ondan ağlıyodu demek...kınamamak için cebelleşiyorum tv karşısında..binibüste yaptıkları gözümün önünden gitmiyo.....
hiperaktif yada depresif bişeydir kesin..allahım canavarlar.....ondan ağlıyodu demek...kınamamak için cebelleşiyorum tv karşısında..binibüste yaptıkları gözümün önünden gitmiyo.....
ceyda düvenciyi o rolde gördükce kendimi görüyorum....bende iikiz annesiyim tabi extradan 2 çocuğum daha yook ama 2 erkek ikizler çok zor aynen tv.deki gibiler...devamlı koltukların üzerinde zıplıyolar...biri bişey aldımı diğeride hemen onu istiyor....hiç bitmek bilmeyen bir enerjiye sahipler...ve dizideki gibi kendi anneniz bile size saatli oturmaya gelmek ister...kendimi görüyorum bu dizide
Arkadaşım,kullanıcı resmine bayıldım,çok güzel.