umutsuz aşk vakası

o ülkede calısmayı bıle dusunmustum gonullude olsa calısabılırdım.. arastırıyordum gonullu calısma yerlerını.. ama oncedende soledıgım gıbı dengesız tavırları benı ıkılemde bırakıyordu..

o ülkede calısmayı bıle dusunmustum gonullude olsa calısabılırdım.. arastırıyordum gonullu calısma yerlerını.. ama oncedende soledıgım gıbı dengesız tavırları benı ıkılemde bırakıyordu..

bende sana benzer bırsey yasadım bırsıyle 3 ay kadar ve benı cok cok sahıplenmıtı 3 ay berabr neydyse yasadık gbı bırsey ama sora ben donmek zornda kaldm oda benı terk ettı ıkıgun oncesı yanı anlıycgn ben o cocuktan bı cvp hıc alamdm defalrca oldugu memlekete gttım ve kapısının onunde hep bekledm bı bayan olark yaptm bunu ama o yıne bakmadı bılmıyorm ama sanmyrm kendme benzttm okuyunca anlttkların cogu aynı hakkında hayrlısı olsn ama benm gbı kendnı kucuk dusurme derm.

Erkeklerin genel huyların biridir bu ilk önce ilgilenip sahiplenip sevgili olucakmış gibi tavırlara yatmak ama ayrılık vakti geldimi işte uzaklık var mesafe var ben sevgilimin yanında olmalıyım.. Bi bakıma gerçekten yanında isteyebilir ama ayrı ülkelerde olunca iş değişiyor tabi. Bahane yaratmaktan başka birşey yapmamış. Arkadaş olarak yaklaşmak farklı bir şey elini niye tuttu o zaman?:KK19:
Sen yapabiliceğin herşeyi yapmışsın canm bundan sonra hiç birşey yapma daha da kötüye gidersin ve gerçekten seninle bişeyler yaşamak isteseydi inan seninle birlikte olurdu şuan. O seninle güzel vakit geçirmek istemiş bence daha ilerisini düşünmemiş..:100:

Elini niye tutuyor gerçekten de ? bunun neresi arkadaşlık acaba ? erkek milleti işte diyeceğim ama iyisi de çıkıyor haksızlık etmeyim yine de... uzaklık önemli tabi ki sen cesurmuşsun canım giderim kalırım gönüllü bile çalışırım diyorsun fakat o senin gibi değil...:KK6:

X