How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

ben 6 aylık evliyim.hiç korunmadık.en son 1 eylül de regl oldum.regl dönemlerim düzenli 28-30 gün arasında oluyorum.18 eylül de gece aniden sağ yumurtalığımın ağrısı ile uyandım ve o tarafa yatamadım. çok sürmedi 5 dk falan sonra uyumuşum.şimdi dün 1 ekimde adet görmedim.kasıklarımda sızı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi.ama gögüslerimde şişlik ve ağrı yok.hamilemiyimdir ?

birde yumurtanın çatlamasıyla çocuk olurmu olmaz mı ? yumurta döllenirken ağrı ve büyüme yaparmı ?

her kadının daha doğrusu insanın anatomisi farklıdır. o yüzden herkes de oluyor ben de niye olmuyor diye takılma. topikteki arkadaşlar bilir, aylardır ben ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi yaşadım. şimdi hamdolsun hamileyim, adetim geciktikten 2 gün sonra falan göğüs şişmesi biraz biraz başladı anca... kasıklarında belinde ağrı var ancak gelen giden yoksa en güzeli bir test alıp yap. negatif çıkar yine de adet olmazsan bir kaç gün bekle kan testi yaptır canım. kendini de çok şartlandırma ne adet olmak ne hamile olmak için. psikoloji çok önemli. yumurta çatlar ki, içine sperm girip döllenme olabilsin, çatlamadan olmuyor. bu arada benim takip sırasında çatlamadı yumurtam, son dk. da çatladı demek ki gebelik oluştu :)
Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin arkadaşım.

Gunaydin kizlarr nasilsiniz bakalimm... Ben raporluyum yatiyorum iyi geldi,yarinda ikili testim icin dr gitcem. Dua edin benim icin emi. Ins. Bisey cikmass...

günaydın canım. iyi yapmışsın dinlenmekle. grip dinlenmeden gitmiyor. ikili testi ermeni de yaptırcaksın dimi? dualarım seninle canım. her şey çok güzel olacak Rabbimin izni ile sen kötü şeyleri aklına getirme kuzum.

günaydın canım. iyi yapmışsın dinlenmekle. grip dinlenmeden gitmiyor. ikili testi ermeni de yaptırcaksın dimi? dualarım seninle canım. her şey çok güzel olacak Rabbimin izni ile sen kötü şeyleri aklına getirme kuzum.

bende rapor almak istiyorum bu ara cok yorgun hissediyorum kendimi bir kaç gün iyi gelecek bana inş :(

Çok sevindim canım Allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin.
Amin canım benımm
maşallah o minik mercimeğe annesi çok sevindim
MasAllahh kucgımıza alırız hayırlısıyla saglıklı bır sekılde ınsAllah Amin
çok zor gidiyor pembe masal kendımde değilim anlayacağın işe gelip giderken mahvoluyorum bu gidişle sanırım işi bırakıcam

anladım canım benım hayırlısı olsun dıkkat et kendıne stres yapma

dr yat dedi diye, bol güneşli gezilip tozulası pazar günü bile yattım evde. napalım her şey bebeğimiz için...

yapacak bir şey yok yapmamız lazım ama ben hiç dinlenmedim :( doktora gittiğimde dinlenmeye ihtiyacım oldugunu söylücem 2 günlük rapora bile razıyım

yok zor değil masabaşı ama bu aralar kötüyümm dinlenmeden geçmedide sabah 1,5 aksam 1,5saat yol cekıyorum daraldım aksamları otobuste ayakda gitme ihtimalide yuksek

yolun uzunmuş o yoruyordur seni, haklısın. Allah kolaylık versin canım.

Merhaba tatlim gercekten cok iyi geldi evde olmak tembellik yapmak ozlemisim yaa esimde cok mutlu oluyor ben evde olunca,icim rahat ediyo diyo hastayken evde olman yarinda testimi yaptircam iste ama bana bi arastirma hastanesinde yaptir dedi bende cerrahpasada gorevli arkadasim var ona rica ettim o yaptiracak. Bakalim ne olcak heyecan yaptim yahuu... Ins.nemrut biri yapmazda cinsiyetinide ogrenirim banada dogum gunu hediyesi olur';-)

yolun uzunmuş o yoruyordur seni, haklısın. Allah kolaylık versin canım.

Evet beni çok yoruyor yorması ayrı dert birde tıklım tıklım gitmek var üst üste biniyoruz resmen daraldım zaten kötüyüm yani şu mide bulantısı bir burun tıkanıklıgım 2 herkesın yanında burnumuda silemiyorum bu defa geniz akıntım baslıyor

kafayı yemek üzereyim bir kac gun dınlenmeye ıhtıyacım var ne kadar erken yatarsam yatayım sabah cok yorgun oluyorum ve uykulu oluyorum zaten evde iş yapacak dermanım kalmıyor :49:

Merhaba tatlim gercekten cok iyi geldi evde olmak tembellik yapmak ozlemisim yaa esimde cok mutlu oluyor ben evde olunca,icim rahat ediyo diyo hastayken evde olman yarinda testimi yaptircam iste ama bana bi arastirma hastanesinde yaptir dedi bende cerrahpasada gorevli arkadasim var ona rica ettim o yaptiracak. Bakalim ne olcak heyecan yaptim yahuu... Ins.nemrut biri yapmazda cinsiyetinide ogrenirim banada dogum gunu hediyesi olur';-)

oooo cinsiyete kadar geldin yani :) maşalllahhhhh canım :nazar:
nasıl yapılıyor ikili test? kan tahlili mi?

oooo cinsiyete kadar geldin yani :) maşalllahhhhh canım :nazar:
nasıl yapılıyor ikili test? kan tahlili mi?

ben anlatayım nasıl yapıldığını tatlım ultrasondan bakıyo sonra ensedebi boşluk gibi bişey var orayı ölçüyo sonra burun kemiğine bakıyolar o ense kalınlığını yazıyo o kağıtla birlikte kan vermeye gidiyosun kanı alıyolar o ölçümler doğrultusundaa hesaplama yapıyolar down sendrmonu riskinin olup olmadığını anlıyolar

bende rapor almak istiyorum bu ara cok yorgun hissediyorum kendimi bir kaç gün iyi gelecek bana inş :(

Canim isten cikma konusunda sende haklisin cook uzun yolun var heleki benim gibi bulantili kusmalli geciyorsa allah yardimcin olsun tatlim iyi dusun... Ama rapor konusunda kesinlikle al ve yat derim bebek icinde o kdr iyi ki bence o bile etkilenir dinlenir bizimle birlikte yavrumu bi gordum hasta oldugum halde ne taklalar ne oynasmalar yerim onu ben dogunca nasil birakip ise gitcem simdiden dusunuyorum. Amaa ben calismayi kendime cok yakistiriyorum seviyorum para kazanmayi,zaten pratik hiperaktif bi yapim var herseye yetiyorum alimallah amaaa isim rahat tatlim memur gibi isim bu yuzden isimden olmayi simdilik dusunmuyorum. Cocuk olunca tekrar dusunurum tabi bu konuyu;-)

ben anlatayım nasıl yapıldığını tatlım ultrasondan bakıyo sonra ensedebi boşluk gibi bişey var orayı ölçüyo sonra burun kemiğine bakıyolar o ense kalınlığını yazıyo o kağıtla birlikte kan vermeye gidiyosun kanı alıyolar o ölçümler doğrultusundaa hesaplama yapıyolar down sendrmonu riskinin olup olmadığını anlıyolar

sağol seastirem. Allah korusun ya... hep böyle korkularla mı geçiyor bu dönem? :(
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, sağlıklı, hayırlı etsin inşallah...

Allah razi olsun seastrem ne guzel anlatmisiin ben hic bilmiyordum ne oldugunu ins.iyi sonuclarla donerim.

sağol seastirem. Allah korusun ya... hep böyle korkularla mı geçiyor bu dönem? :(
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, sağlıklı, hayırlı etsin inşallah...

canım aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyen sonuçların iyi çıkıcağına inanın ben hep öyle yaptım şükürler olsun bebişimin sağlığı çok iyi doktor amcası çok sağlıklı dedi. bide kızlar 3lü test felan isterse yaptırmayın en iyi sonucu 2li test veriyo aklınızda bulunsun sadece 2li de sonuç iyi çıkmazsa yaptırın 3lü yü. benim doktorum 2li iyi çıkınca 3lü ye gerek yok dedi.

Back