- Konu Sahibi pembemasal
- #1.441
bir kaç kere test yaptım negatif çıktı.bebek istiyoruz moralimi bozmamak için cesaret edip test yapmadım
adetin kesinse yap testi, göğsüm ağrıdı , şişti ama herkeste farklı tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kaç kere test yaptım negatif çıktı.bebek istiyoruz moralimi bozmamak için cesaret edip test yapmadım
ben 6 aylık evliyim.hiç korunmadık.en son 1 eylül de regl oldum.regl dönemlerim düzenli 28-30 gün arasında oluyorum.18 eylül de gece aniden sağ yumurtalığımın ağrısı ile uyandım ve o tarafa yatamadım. çok sürmedi 5 dk falan sonra uyumuşum.şimdi dün 1 ekimde adet görmedim.kasıklarımda sızı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi.ama gögüslerimde şişlik ve ağrı yok.hamilemiyimdir ?
birde yumurtanın çatlamasıyla çocuk olurmu olmaz mı ? yumurta döllenirken ağrı ve büyüme yaparmı ?
Gunaydin kizlarr nasilsiniz bakalimm... Ben raporluyum yatiyorum iyi geldi,yarinda ikili testim icin dr gitcem. Dua edin benim icin emi. Ins. Bisey cikmass...
günaydın canım. iyi yapmışsın dinlenmekle. grip dinlenmeden gitmiyor. ikili testi ermeni de yaptırcaksın dimi? dualarım seninle canım. her şey çok güzel olacak Rabbimin izni ile sen kötü şeyleri aklına getirme kuzum.
bende rapor almak istiyorum bu ara cok yorgun hissediyorum kendimi bir kaç gün iyi gelecek bana inş
Amin canım benımmÇok sevindim canım Allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin.
MasAllahh kucgımıza alırız hayırlısıyla saglıklı bır sekılde ınsAllah Aminmaşallah o minik mercimeğe annesi çok sevindim
çok zor gidiyor pembe masal kendımde değilim anlayacağın işe gelip giderken mahvoluyorum bu gidişle sanırım işi bırakıcam
dr yat dedi diye, bol güneşli gezilip tozulası pazar günü bile yattım evde. napalım her şey bebeğimiz için...
yapacak bir şey yok yapmamız lazım ama ben hiç dinlenmedim doktora gittiğimde dinlenmeye ihtiyacım oldugunu söylücem 2 günlük rapora bile razıyım
anladım canım benım hayırlısı olsun dıkkat et kendıne stres yapma
mesleğin nedir? zor bir iş mi yapıyorsun?
yok zor değil masabaşı ama bu aralar kötüyümm dinlenmeden geçmedide sabah 1,5 aksam 1,5saat yol cekıyorum daraldım aksamları otobuste ayakda gitme ihtimalide yuksek
günaydın canım. iyi yapmışsın dinlenmekle. grip dinlenmeden gitmiyor. ikili testi ermeni de yaptırcaksın dimi? dualarım seninle canım. her şey çok güzel olacak Rabbimin izni ile sen kötü şeyleri aklına getirme kuzum.
yolun uzunmuş o yoruyordur seni, haklısın. Allah kolaylık versin canım.
Merhaba tatlim gercekten cok iyi geldi evde olmak tembellik yapmak ozlemisim yaa esimde cok mutlu oluyor ben evde olunca,icim rahat ediyo diyo hastayken evde olman yarinda testimi yaptircam iste ama bana bi arastirma hastanesinde yaptir dedi bende cerrahpasada gorevli arkadasim var ona rica ettim o yaptiracak. Bakalim ne olcak heyecan yaptim yahuu... Ins.nemrut biri yapmazda cinsiyetinide ogrenirim banada dogum gunu hediyesi olur';-)
oooo cinsiyete kadar geldin yani :) maşalllahhhhh canım
nasıl yapılıyor ikili test? kan tahlili mi?
bende rapor almak istiyorum bu ara cok yorgun hissediyorum kendimi bir kaç gün iyi gelecek bana inş
ben anlatayım nasıl yapıldığını tatlım ultrasondan bakıyo sonra ensedebi boşluk gibi bişey var orayı ölçüyo sonra burun kemiğine bakıyolar o ense kalınlığını yazıyo o kağıtla birlikte kan vermeye gidiyosun kanı alıyolar o ölçümler doğrultusundaa hesaplama yapıyolar down sendrmonu riskinin olup olmadığını anlıyolar
ben anlatayım nasıl yapıldığını tatlım ultrasondan bakıyo sonra ensedebi boşluk gibi bişey var orayı ölçüyo sonra burun kemiğine bakıyolar o ense kalınlığını yazıyo o kağıtla birlikte kan vermeye gidiyosun kanı alıyolar o ölçümler doğrultusundaa hesaplama yapıyolar down sendrmonu riskinin olup olmadığını anlıyolar
sağol seastirem. Allah korusun ya... hep böyle korkularla mı geçiyor bu dönem?
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, sağlıklı, hayırlı etsin inşallah...
Allah razi olsun seastrem ne guzel anlatmisiin ben hic bilmiyordum ne oldugunu ins.iyi sonuclarla donerim.