How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

ıyı aksamlar kızlar bebısım kucuk bır noktadan bana merhaba dedı MasALLAH rabbıme sukur Allah hepınıze bu duyguyu yasatsın kızlar Aminn

Kizlar, nasilsiniz? Ben iyi olmaya calisiyorum. O malum olaydan sonra mecburen Psikiyatriye gitmek zorunda kaldim. Tedavim devam ediyor. Iyi ki tam zamaninda yardim almisim. Simdi cok daha iyiyim ve o olayi cok daha kolay atlattim. Hem bir yandan da zayiflamaya devam ediyorum. Aslinda kadin dogumcum, bana 2 aydan sonra yeniden hamile kalabilecegimi soyledi;fakat ben diger tedaviyi bitirmeden hamile kalmak istemiyorum. Kendime 6 ay zaman bictim. Kismetse subattan sonra denemeye baslayacagiz.

Sevgiler:52:

ıyı aksamlar kızlar bebısım kucuk bır noktadan bana merhaba dedı MasALLAH rabbıme sukur Allah hepınıze bu duyguyu yasatsın kızlar Aminn

Senin adina o kadar mutlu ve sevincliyim ki anlatamam. Allah verecegini unutmasin. Insallah cok guzel saglikli huzurlu ve mutlu bir bebegin olur. Allah omrunu ve kendini hayirli etsin.

:46:

günaydın canım, annenin yanındasın demek ne güzel, hoş geldin :)
sıra sende Banucum, az kaldı biraz daha sabır kuzum...

sağol deryacım amiiin, bakalım inşallah bana da kısmet olur güzel haberler vermek.. ama iyiyim şimdilik annemle hasret gideriyorum ya keyfim yerinde:)

Gunaydin kizlarr nasilsiniz bakalimm... Ben raporluyum yatiyorum iyi geldi,yarinda ikili testim icin dr gitcem. Dua edin benim icin emi. Ins. Bisey cikmass...

ben 6 aylık evliyim.hiç korunmadık.en son 1 eylül de regl oldum.regl dönemlerim düzenli 28-30 gün arasında oluyorum.18 eylül de gece aniden sağ yumurtalığımın ağrısı ile uyandım ve o tarafa yatamadım. çok sürmedi 5 dk falan sonra uyumuşum.şimdi dün 1 ekimde adet görmedim.kasıklarımda sızı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi.ama gögüslerimde şişlik ve ağrı yok.hamilemiyimdir ?

birde yumurtanın çatlamasıyla çocuk olurmu olmaz mı ? yumurta döllenirken ağrı ve büyüme yaparmı ?

ben 6 aylık evliyim.hiç korunmadık.en son 1 eylül de regl oldum.regl dönemlerim düzenli 28-30 gün arasında oluyorum.18 eylül de gece aniden sağ yumurtalığımın ağrısı ile uyandım ve o tarafa yatamadım. çok sürmedi 5 dk falan sonra uyumuşum.şimdi dün 1 ekimde adet görmedim.kasıklarımda sızı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi.ama gögüslerimde şişlik ve ağrı yok.hamilemiyimdir ?

birde yumurtanın çatlamasıyla çocuk olurmu olmaz mı ? yumurta döllenirken ağrı ve büyüme yaparmı ?

test alıp denesene ? yumurta döllenmişse bize tutunmaya calısıyor yerlesmeye calısıyor o zaman agrı yapabılırmış

Back