- Konu Sahibi pembemasal
- #1.421
Hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor her şey yolunda mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı aksamlar kızlar bebısım kucuk bır noktadan bana merhaba dedı MasALLAH rabbıme sukur Allah hepınıze bu duyguyu yasatsın kızlar Aminn
ıyı aksamlar kızlar bebısım kucuk bır noktadan bana merhaba dedı MasALLAH rabbıme sukur Allah hepınıze bu duyguyu yasatsın kızlar Aminn
günaydın canım, annenin yanındasın demek ne güzel, hoş geldin :)
sıra sende Banucum, az kaldı biraz daha sabır kuzum...
maşallah masalım size :) Allah nazarlardan saklasın
Senin adina o kadar mutlu ve sevincliyim ki anlatamam. Allah verecegini unutmasin. Insallah cok guzel saglikli huzurlu ve mutlu bir bebegin olur. Allah omrunu ve kendini hayirli etsin.
Senin adina o kadar mutlu ve sevincliyim ki anlatamam. Allah verecegini unutmasin. Insallah cok guzel saglikli huzurlu ve mutlu bir bebegin olur. Allah omrunu ve kendini hayirli etsin.
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Gunaydin kizlarr nasilsiniz bakalimm... Ben raporluyum yatiyorum iyi geldi,yarinda ikili testim icin dr gitcem. Dua edin benim icin emi. Ins. Bisey cikmass...
gunaydın tatlım ıyız sen nasılsın nasıl gıdıyo
ben 6 aylık evliyim.hiç korunmadık.en son 1 eylül de regl oldum.regl dönemlerim düzenli 28-30 gün arasında oluyorum.18 eylül de gece aniden sağ yumurtalığımın ağrısı ile uyandım ve o tarafa yatamadım. çok sürmedi 5 dk falan sonra uyumuşum.şimdi dün 1 ekimde adet görmedim.kasıklarımda sızı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi.ama gögüslerimde şişlik ve ağrı yok.hamilemiyimdir ?
birde yumurtanın çatlamasıyla çocuk olurmu olmaz mı ? yumurta döllenirken ağrı ve büyüme yaparmı ?