- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.281
gunaydın kızlar ıyı haberler alıcagımız mutlu gunlar olsun nasılsınız bende bunaltı hafıf var kusma yok sımdılık uyku basıyor ve yorgunluk Allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ınsAllah herkezın hayırlı hayalını gerceklestırsın Amin
genelde deqeri düşük ola arkadaşlar düşük yaptıqı için dedim canım doktor daha iyi bilir tabiki..inşallah düşündüqümüz gibi olmaz canım sen ve bebeqin Allaha emanetsin...Bugün doktora gideceğim. Dinleniyorum ama doktor dış gebelik olabilir dedi. Düşükten bahsetmedi. :26:
gunaydın arkadaslar bugun erken kalktım evımı temızledım bıraz ,canım zaten cok sıkkındı kendımı işe verdım bırazdan kayınvalıdem gelecek ıyı olur zaman gecer hıc olmazsa yarın cuma okuması benım evımde olacak nasıpse bol bol dualrımdasınız
gunaydın arkadaslar bugun erken kalktım evımı temızledım bıraz ,canım zaten cok sıkkındı kendımı işe verdım bırazdan kayınvalıdem gelecek ıyı olur zaman gecer hıc olmazsa yarın cuma okuması benım evımde olacak nasıpse bol bol dualrımdasınız
Allah senden ve dualarından razı olsun canım benım sen gecen cuma bana dua etmıstın pazar hamıle oldugumu ogrendım saglıklı bır sekılde evlatlarımızı elımıze almamlız ıcın Allah ısteyen herkeze de evlat versın dıye dualarından bızı de eksık etme kısmetse haftaya ınsAllah keseyı gorucez cok heycanlıyım Allah saglıklı hayırlı evlatlar versın Amin
Evet gecen cuma özellıkle ınsanlardan bır arkadasımın gebe kalması ıcın 3 kulhuvallah 1 elham okuyalım dedım yarı hatım sayılır RABBIM hayırlısını versın canım nolur dıkkat et kendıne perıye dedıgım gıbı bır baska üzüntüyü bu yürek kaldıramaz:18:
Tecrübeli anne adayları. Benim hcg değerimdeki arteğilmiş. ilki 172, 2 gün sonra 283. Dış gebelik yaşayanlar, sizde durum nasıldı? Sevinç yerini korkuya telaşa bıraktı bende. Düne göre daha sakinim, en kötüye hazırladım kendimi. Dua edin bana
Gunaydin hanimlarr nasilsiniz bakalim. Sabah esim nar ve portakal suyu hazirlamis iciyim dedim bitince yuzumu yikamaya kalkayim dedim foss diye cikarirsin beyaz halinin ustune kipkirmisi meyve suyunu mahvoldum yaa,temizlemedim anneme soledim ama aksamda kayin validemin d.gununu kutlayacaklardi bende iptqal ettim ananede kutlicaz moralim bozuldu is cikti basima:'( off offf
Bugün doktora gideceğim. Dinleniyorum ama doktor dış gebelik olabilir dedi. Düşükten bahsetmedi. :26:
günaydın canım, boşver kirlenen halı olsun, temizlenir, olmadı yıkatırsın canım. siz iyi olun bebeğin iyi olsun da her şey olur. casperın durumu beni çok etkiledi
kızlar ya fena nezle ya da grip oldum... 1 saat önce kadar da yemek yerken birden başım dönmeye başladı. belki de fazla hapşırmaktan oldu bilmiyorum. hemen yattım da toparladım biraz.
üfff korkuyorum yaaadr.umu aradım c.tesiyi beklemeyip yarın gitcem, nedir ne değildir baksın, zaten ilaç da içemiyorum bir yol göstersin bana... inşallah kesemiz görünür bir parça rahatlarım, yardım et Rabbim emeklerimizi boşa çıkarma...
zuzum c.tesi için anlaşmıştık ama olmadıbu arada h.hanede sistem değişmiş, randevulu sisteme geçmişler, kontrol olmak için bile kayıt yaptırıyorsun randevu alıyorsun tel.de. muayene ücretine de iyi bir zam gelmiş. 42tl olmuş sigortalılara. haberin olsun canım.
Şükürler olsun bugün ölçtürdüğüm hcg değerim 575 çıktı. Sanırım normal seyrindeyim gebeliğimin. Sağlıkla tamama erer inşallah
Şükürler olsun bugün ölçtürdüğüm hcg değerim 575 çıktı. Sanırım normal seyrindeyim gebeliğimin. Sağlıkla tamama erer inşallah
Canim cok cok gecmisler olsun cok dikkat et ihlamur ic sicak sut ic,bal limonlu sicak su yap ic cok dikkat et emi. Canim simdi bana c.tesi gitmeden once ne yapacagimiz ve ne kadar odeyecegimi solermisin. Ben sigortaliyim o. Halde 4t tl mi odicem. Cok olmuss yaaa:-(
s.a.arkadaşlar nasılsınız? garip hissediyorum kendimi...iki gündür çok açık kahverengi akıntım oldu iki üç kez adetimde 4 gün falan geçti... testte yapamıyorum korkudan...hayırlısı sadece paylaşmak istedim
a.s test yap rahatla şekerim ne diye bekliyorsun :) adetin gecikmiş işte ne güzel :)
canımmm gözün aydın tatlım bak boşuna telaş yapmışsın deqerin maşallah gayet güzellŞükürler olsun bugün ölçtürdüğüm hcg değerim 575 çıktı. Sanırım normal seyrindeyim gebeliğimin. Sağlıkla tamama erer inşallah
s.a.arkadaşlar nasılsınız? garip hissediyorum kendimi...iki gündür çok açık kahverengi akıntım oldu iki üç kez adetimde 4 gün falan geçti... testte yapamıyorum korkudan...hayırlısı sadece paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?