• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

canım az önce su 5 liralık olanlardan yaptım ama bişey cıkmadı bilmiyorum umutlanmakda ıstemıyorum cok ama insan ister ıstemez bekliyor bişeyler sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var..

o zaman en iyisi bir kan testi yaptırman, geç döllenme olup idrarda çıkmayabilir...

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

Nurcancim ins.mucizen seninledir ama su var ki lutfen yanlis anlama benim ilk gebeligimde boyle yavas ilerliyordu dr sen bu gebelikten hayir bekleeme demisti ilerleme gercekten yavas suan 300 olmasi gereken degerin 100 kusur,ben bole dvm eden degerin uzerine kanamayla birlikte dusuk yaptim ben cok agladim o zaman ama ins.senin icin bi mucize olur yuzun guler ve tutunur ne denir ki:-(

maşallaaaaaahhh cnm bnm.... bana hala rüya gibi geliyoo hamiş olduğun Rabbime şükürler olsunki senin mucizeni gönderdi... Bakalım bizimki ne zaman gelecek.. İnşallah Rabbim çok aratmadan herkesin evladını bağışlar....

canımmm üzme kendini bu kadar vardır elbet bir zamanı bizde o zamanın gelmesini bekliyoruz hep beraber... İnşallah bu güzel duyguları tekrardan en kısa zamanda yaşarsın.. Rabbim nooolur bizlere de nasip ett....!!!:14:

amiinnnn canım inşallahhh... sadece ikimiz kaldık sanırım eskilerden..inşallah bu ay bebişlerimiz gelir...

masalımmmm bak tam başlıktaki gibi oldu, ektiğimiz umutlar yeşerdi biz umutlu kadınların :)
Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin canım benim. inşallah bütün süreçleri sağlıkla geçiririz, hep bir telaş halindeyiz değil mi? :) sıra kesede, sonra kalp atışında... :)
sagol cnm benımm Amin telas var ve hala ınanamıyorum Rabbime sukurler olsun

maşallaaaaaahhh cnm bnm.... bana hala rüya gibi geliyoo hamiş olduğun Rabbime şükürler olsunki senin mucizeni gönderdi... Bakalım bizimki ne zaman gelecek.. İnşallah Rabbim çok aratmadan herkesin evladını bağışlar..
Amin canım gelıcek senın bebıste ınsAllah en kısa zamanda ve tum ısteyenlerın Amin

canımmm üzme kendini bu kadar vardır elbet bir zamanı bizde o zamanın gelmesini bekliyoruz hep beraber... İnşallah bu güzel duyguları tekrardan en kısa zamanda yaşarsın.. Rabbim nooolur bizlere de nasip ett....!!!:14:

merhaba..çok şükür aranıza katıldım hanımlar..acemiyim henüzz:))uzun zamandır okuyorum forumları..kısmet bugüneymişşş

benim bat 29-30 eylül gibi..bakalım gelecek mi..hala eylülden umudum var yaniii..gerçi bu daha 2. deneme ayımız.

merhaba..çok şükür aranıza katıldım hanımlar..acemiyim henüzz:))uzun zamandır okuyorum forumları..kısmet bugüneymişşş

benim bat 29-30 eylül gibi..bakalım gelecek mi..hala eylülden umudum var yaniii..gerçi bu daha 2. deneme ayımız.

InsAllah olur canım benım kafana takma folık asıt ıc rahatla Allah saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze Amin

InsAllah olur canım benım kafana takma folık asıt ıc rahatla Allah saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze Amin

merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

aminnn pembemsalcığım..senin de bebişin hayırlı olsun..Rabbim tüm bekleyen arkadaşlarımıza nasip etsin..
yaklaşık 3 aydır folik asit ve omega 3 kullanıyorum..doktora gitmiştim..zaten deneme süremiz max 6 aymış:)

amiinnnn canım inşallahhh... sadece ikimiz kaldık sanırım eskilerden..inşallah bu ay bebişlerimiz gelir...
İnşallah kuzular sizin için dua edeceğim.

sagol cnm benımm Amin telas var ve hala ınanamıyorum Rabbime sukurler olsun

Pembikim inanamıyorum,şoklardayım çok sevindim,demek mucizen geldi göbüşüne yerleşti,Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin.

gözün aydın hayırlı olsun kardeşim maşallah maallah nazar değmesin...
folik asit nedir ki?
sagol kardesım Allah sızlere de nasıp ertsın sag saglım alalım evlatlarımızı kucagımıza Amin folık asıt hamılelık ıcın vucudu hazırlıyor canım bebegın sınır gelısımı ıcın ve dusmemesı ıcın onemlı hamıle kalmadan 1 yıl once bıle ıcılebılır eczaneden folık asıt dıye ıste her gun 1 tane ıc ben nısandan berı ıcıyorum Allah herkeze nasıp etsın Amin

İnşallah kuzular sizin için dua edeceğim.

Pembikim inanamıyorum,şoklardayım çok sevindim,demek mucizen geldi göbüşüne yerleşti,Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin.

evet Rabbime sukurler olsun Amın canım cumlemızı

Back