Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

gunaydın tatlım bıraz ayarlarda sorun oldu sanırım 6 haftalık cıktı ama olsun :)

canım bidahaki gittiğinde doktorun sana bebeğin tahmini doğum tarihini söyler ona göre düzeltirsin ozman doğru çıkar. ben kendiminkini sata göre yapmadım tahmini doğum tarihine göre hesapladım doktorun söylediği haftayla aynı çıkıyo

amiinnnn canım inşallahhh... sadece ikimiz kaldık sanırım eskilerden..inşallah bu ay bebişlerimiz gelir...

evet erginsenam ikimiz kaldık.. Hakkımızda inşallaaaahhh hayırlısı olur... olmayışınında bir sebebi var demekki... ben bu ay kendi haline bırakıcam sonraki ay tekrardan doktora.... Rabbim hayırlısı sağlıklı evlat olacaksa nasip etsin inşallah.... Allah büyük...

canım eşimin bir akrabası 37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var...önceki gece maç izlemeye gitmiş eve gelincede yıqılıp kalmış..kaybettik canım.... okadar üzüldümki daha 4 aylık yavrucaqı var.... dediqin gibi herşeyin bir sebebi var...Biz bişeyi çok istesekte Rabbim en hayırlısını versin... duamı ediyorum Rabbimizeve tevekkül ediyorum canım...ümidim her zaman var... saqlıklı ve hayırlıysa nasip etsin Rabbim...dualarım bu şekilde...

haftaya gel dedı canım keseyı gormek ıcın ama erken degıl mı 3 haftalık 4 bucuk g haftadan sonra gorulur yazıyo nette

Canim ins. Gecer valla dayanamiyorum en cok korkum su icememek ':-( cok uzuluyor ve korkuyorum ictigim an kusuyorum. Off off ama karnim ciktik bide zayiftim cok yakisti sankim;-)

yakışır tabi canım hamilesin çok tatlıdır göbüşün şimdi ayy yerim o göbüşün içindeki miniği ben annesi

haftaya gel dedı canım keseyı gormek ıcın ama erken degıl mı 3 haftalık 4 bucuk g haftadan sonra gorulur yazıyo nette

Gebelik takvmin hayırlı olsun canım , ben gördüm keseyide bebeğide adet günümü 6 gün geçtikten sonra . daha erken cagırdılar fakat gıtmedım goremezse dıye garantı olsun diye gördüler alttan muane ile de bebişimi gördüm , bu cumartesi gel kalp atışını dinleyelim dedi fakat ben 2 hafta sonra gidicem karnımda dinlesin diye ekimin 11 inde . beta kaç cıktı 1500 üstü gorunuyor zaten adetimi 6 gun gectıgınde 9.525 cıktı benımkı zaten görünmüştüde

Merhaba kızlar,sizlere iyi haberlerle gelmek isterdim ama olmadı.bebeğim yine gelişemedi ve haftaya alınacak.Yine kısmet olmadı.o kadar üzgünümki duygularım karmakarışık.Ama isyan etmiyorum yinede.Demekki hayırsızmış sağlıksızmış olmadı.Allah m eşime ve bana sağlık versin.bebekde vakti zamanı gelince gelir.Artık foruma giremiycem.ara ara mesajlarıma bakıcam...hem bu ay sonu işten çıkıyorum evimde bilgisayarım yok hemde biraz kafamı toparlamak istiyorum.ara sıra kayınvalideme gidersem oradan sizlere merhaba derim.Allah ım tüm hamile arkadaşlarımın hamileliğini sağ salim devam ettirsin ,bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin.bebek isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve bebişler diliyorum.Burada çok güzel zaman geçirdik.hep beraber ağladık,üzüldük.hep beraber sevinçlerimizi paylaştık mutlu olduk.Hepimiz birbirimiz tanımadan çok sevdik,dualar ettik birbirimiz için.yardım ettik sorunlarımız için.destek olduk.Ben her birinizi görmeden sevdim.herbiriniz için dua ettim gönülden.sizlerde eminim benim için aynı şeyleri yaptınız.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Sizleri çok seviyorum ve unutmayacağım....SEVGİLERİMLE

çok üzüldüm gerçekten zor bi durum Allah sabır versin inş sağlıklı bebişlerin olur hayırlısı diyekim vardır rabbimin bir bildiği dua et canım

Canım ya çok üzüldüm ama takdiri İlahi Rabbim bizim için en hayırlısını biliyor, vardır bunda da bir hikmet. Sakın umutsuzluğa kapılma inşallah bir daha hamile kalırsın. Kendine iyi bak ve bizi unutma, inşallah çabuk toparlanırsın.

Canım ya çok üzüldüm ama takdiri İlahi Rabbim bizim için en hayırlısını biliyor, vardır bunda da bir hikmet. Sakın umutsuzluğa kapılma inşallah bir daha hamile kalırsın. Kendine iyi bak ve bizi unutma, inşallah çabuk toparlanırsın.

canım yaa ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok ama çok üzüldüm okurken gözleim doldu Allahım sana ve eşine sabır versin tatlım yaaa inş çabuk toparlanırsın canım Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bi hamişlik nasip etsin sana inş kuzum yaa bizde seni çok seviyoruz

Canım buna ne denir hiç bilmiyorum fakat hayırlısı böyleymiş sağlığımız yerinde olsun yeter ki bebeğimiz geleceği zamanı bilir onlar seçiyor bizi , Rabbim herkese hayırlısını versin seninle duygularını yaşayamasakda emin ol paylaşıyoruz . . . ama alındıkdan sonra en azından bizi sağlığından haberdar etmeyi unutma .

canım çok üzüldüm ne dicemi bilemiyorum...hayırlısı böyleymiş demekki..bebeklerin seni cennete karşılıcaklar canım unutma...onlarda seni hasretle orada bekliyor olucaklar...gölzerimden yaşlar aktı yazını okurken...bizler sana ve herbirimize herzaman duacıyız cnm...Rabbim en hayırlı zamanda bebişini saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin cnm...bizleri unutma ve habersiz bırakma...Allaha emanet ol tatlım...

Gunaydinlarr,cok kustum kendimde degilim bu halde nasil caliscam bilemiyorum:-(
Geçmiş olsun canım. Kusmuklara alışmamız gerekiyor sanırım
gunaydın tatlım bıraz ayarlarda sorun oldu sanırım 6 haftalık cıktı ama olsun :)
Ben de pembenin gebeliği ilerdeymiş bayağı diyordum. SAT a göre 6 haftalık sanırım. Benimki de 4 haftalık görünüyor teyzesi

İrmegancım dualarımda en başta gelenlerdensiniz sen ve erginsena. Diğer topikte boswerim var, birkaç arkadaş daha var. Ama siz bana özel destek oldunuz hep. İnşallah size de nasip olacak annelik
Senden bu haberi duymak o kadar üzdü ki beni. Seninle üzülüp seninle sevinndim. Dua ettim. Takdiri ilahi elden gelecek bir şey yok malesef.
Canım benim inşallah bu imtihandan da dimdik çıkacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın bir gün. Allah senin de yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…