• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

SAT 25 ağustos. Hesaplayıcılara bakınca 4+2 haftalık hamile görünüyorum. Değerim 172 çıktı. Bunun düşmesi ya da normal artmaması yani gebelikte bir sorun olması ne kadar mümkün? Bu olasılık bile geriyor beni :43:

Canım benim telaş yapıp üzme kendini bizim psikolojik durumumuz bebeği de etkiliyor olumlu düşün. İçini rahatlatmak için bir daha git zaten karnından göremese vajinal bakıyor ama vajinal ultrason bebek için zararlı diye görüşler var. İnşallah küçük kesemi gördük diye paylaşcaksın burada

5.-6. haftadan sonra görülüyor diye biliyordum ben. Kalp atışı da 6. haftadan sonra duyulabiliyormuş.

Tecrübeli hanımlar ben keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim doktora? Hcg değerimi yakın zamanda tekrar ölçtürmem gerekir mi?

canım ben bir kere ölçtürmüştüm bhcgyi onda sonuç73,35di gittim kese görünmedi ama yeri belli demişti 1 hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştüm.

canım ben bir kere ölçtürmüştüm bhcgyi onda sonuç73,35di gittim kese görünmedi ama yeri belli demişti 1 hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştüm.
73,75 iken bir hafta sonra gittin göründü demek. Bu hesaba göre bu cuma gidersem keseyi görürüm :44:

Seastrem kocaman olmus seenin tosun masallah sizee... Neredeyse bir kilo,bel agrin varmi? Ya benim erken oluyo herseyim belim agriyo uc gundur niye acaba korkuttu beni bu durum?

Seastrem kocaman olmus seenin tosun masallah sizee... Neredeyse bir kilo,bel agrin varmi? Ya benim erken oluyo herseyim belim agriyo uc gundur niye acaba korkuttu beni bu durum?

evet büyüyo yavaş yavaş teyzesi geçen çarşamba görmeye gittim 735 gr olmuş benim oğluşum çok tatlıyıdı bi görsen hala aklımdan çıkmıyo ağız haeketleri gülüşü esnemesi . evet var canım bel ağrım ayakta 2 dk kalmaya gelmiyo hemen başlıyo ağrımaya
10 ekimde yeniden gidicem hem oğlumu görücem hemde iğnemi olucam canım rapar çıkarılcakmış

Son düzenleme:
Kızlarrr 2 haftalık mını mınnacık bır bebıs var HAMILEYIM Rabbıme Sukurler olsun herkezın yuzunu guldursun Amın doktor keseyı goremedı henuz cok kucuk ama endrometrıyum kalınlanmıs bebegı tutmak ıcın haftaya gel gorelım dedı keseyı hala soktayım ben Allah herkeze bu duyguyu yasatsın kocısle o gazla Arnavutluga gıttık yenı geldım haber verıyım dedım ırmegan ve butun cocuk ısteyenler Allah hepınızın yuzunu guldursun Amin :16: Rabbime sukurler olsun

masalımmmm bak tam başlıktaki gibi oldu, ektiğimiz umutlar yeşerdi biz umutlu kadınların :)
Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin canım benim. inşallah bütün süreçleri sağlıkla geçiririz, hep bir telaş halindeyiz değil mi? :) sıra kesede, sonra kalp atışında... :)

Keseyi görmeyince insanın aklına bir sürü şey geliyor. Boş gebelik falan olabilir mi diye. Ben 2 hafta beklemek istiyordum ama eşim çok aceleci kanda bir daha baktıralım değerin normal yükseliyor mu, git bir muayene ol diyor. Cuma günü gitsem kese görünür mü acaba?

pericim, benim SAT 22 ağustos, cuma günü tahlilde 172 çıkmıştı, bu hafta c.tesi çağırdı keseyi görmek için. seni çok iyi anlıyorum ama aklına kötü şeyler getirme, inşallah göreceğiz keselerimizi :)
eşime diyorum ki, c.tesi keseye bakmak için çağırdı dr, "o zaman kesene bereket" diyor :))

Evet beta hcg sonucum 221,14 2 gün sonra doktorum kan testini tekrarlamamı istedi ve sonrasında randevu vericekmiş..progesteron değer 16,66 o da çok normal dedi..Bakalım artık :nazar:

Son düzenleme:
Kızlarrr 2 haftalık mını mınnacık bır bebıs var HAMILEYIM Rabbıme Sukurler olsun herkezın yuzunu guldursun Amın doktor keseyı goremedı henuz cok kucuk ama endrometrıyum kalınlanmıs bebegı tutmak ıcın haftaya gel gorelım dedı keseyı hala soktayım ben Allah herkeze bu duyguyu yasatsın kocısle o gazla Arnavutluga gıttık yenı geldım haber verıyım dedım ırmegan ve butun cocuk ısteyenler Allah hepınızın yuzunu guldursun Amin :16: Rabbime sukurler olsun

maşallaaaaaahhh cnm bnm.... bana hala rüya gibi geliyoo hamiş olduğun Rabbime şükürler olsunki senin mucizeni gönderdi... Bakalım bizimki ne zaman gelecek.. İnşallah Rabbim çok aratmadan herkesin evladını bağışlar....
günaydın kızlarrr :16::16:
hamile haberlerini alınca ve sizlerin bebişlerinizle ilgili sohbetlerinizi gördükçe çok özeniyorum çok imreniyorum...sonrada kendimi düşünüp üzülüyorum...okadar özlemişimki bebeqi gözlerim doluyor...sanki hiç hamile kalamıcam gibi hissediyorum...özendiqimle kalıcak gibiyim...

canımmm üzme kendini bu kadar vardır elbet bir zamanı bizde o zamanın gelmesini bekliyoruz hep beraber... İnşallah bu güzel duyguları tekrardan en kısa zamanda yaşarsın.. Rabbim nooolur bizlere de nasip ett....!!!:14:

Evet beta hcg sonucum 221,14 2 gün sonra doktorum kan testini tekrarlamamı istedi ve sonrasında randevu vericekmiş..progesteron değer 16,66 o da çok normal dedi..Bakalım artık :nazar:

merhaba değerin güzelmiş :) adetin kaç gün geciktikten sonra bu sonuç çıktı canım? hayırlı olsun tekrar...

günaydın kızlarrr :16::16:
hamile haberlerini alınca ve sizlerin bebişlerinizle ilgili sohbetlerinizi gördükçe çok özeniyorum çok imreniyorum...sonrada kendimi düşünüp üzülüyorum...okadar özlemişimki bebeqi gözlerim doluyor...sanki hiç hamile kalamıcam gibi hissediyorum...özendiqimle kalıcak gibiyim...

ooo neden böyle düşünüyorsun biiz napak daha hiç tutturamadık be abla nolcemiz belli değil :25: öle deme nolur :19:

Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr….

Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr….

yerleşme kanaması olabilir, hemen bir test alıp yapsana canım.

Back