- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.121
Valla canımcım sakın o hataya düşme oglun kızının ustune bır otursa hemen cadı annesı bu namus meselesı oldu hemen nıkahı bastırır sana demedı deme kzına hemencık koca bulmus olurben ogluma almam anası cok kaba şiddetli psıkopat dagıtır vallaa allah korusun
Valla canımcım sakın o hataya düşme oglun kızının ustune bır otursa hemen cadı annesı bu namus meselesı oldu hemen nıkahı bastırır sana demedı deme kzına hemencık koca bulmus olurben ogluma almam anası cok kaba şiddetli psıkopat dagıtır vallaa allah korusun
Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
ulen benim kızımı bi gören kapımda kuyruk olucak heheheheyyyyttttt.bende vermicem kızımııı sizin opğlanlarınıza
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
:)))) kimse benim oğlumu hadım edemez bikere
namaz kılmaya gitmiştim cnm yine yakalayamadım neyse saqlık olsun cnm uqraştırdım seni
damla damla aktı gözlerimden yaşlar okurken....çok tebrik ederim canımmm Rabbim tamamına erdirsinKızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimn yaaaaa ayy bu ay ne kadar şabnslı bir ayyy.allahım çok mutlşıu oldum ikigündür.hadi sıra irmeganımda
canım yaaaa inan okadar çok sevindimki okurken tüylerim diken diken oldu gözün aydın çok mutlu oldum yaaaa
Canlarım çok sağolun. HEp destek oldunuz, umutsuz olma dediniz. En boşverdiğim, umursamadığım zamanda geldi bebek
Hep diyorlardı stres yapma, oluruna bırak diye. Ama yapamıyordum. Neden olmadı, ne zaman olacak, hiç olmayacak mı, bende bir sorum mu var.. Bir sürü soru kurcalıyordu kafamı. Geçen ayki hüsrandan sonra olsa da olur olmasa da moduna girdim ve bebeğim geldi şükürler olsunBu bır gercek ama ışte kafamızdan atamadıgımız ıcın bu kadar bekledık mesela bende hiiç önemsemedıgım ayda hamıle kaldım hatta artık ilişkimi koşullandırmıyacagım canım ıstedıgı gıbı yasadım ve kaldım,pembıs te oyle hatta dogrudurust ilişkiyede gırmemıs,ayse ona keza gunduz aklında yokken kalmıs yanı bunun gıbı bır suru ornek
Tebrikler canım Eylül ayı çok bereketliymiş, Allah bekleyen arkadaşlara da nasip etsin.Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
Dr a sordum ne zaman hıssederım dıye daha erken dedı acaba hangı ayda hıssederım oglusumu:44:tecrubelıler cvp lutfeennn
Bence tekrarla. Ben reglime bir hafta kala test yapmıştım tertemizdi ama geçen perşembe çizgi göründü.herkese selam kızlar
pembecim seni de tebrik ederim inşallah kucağına aldığın günü de görürsün
kızlar benim de bugün adet gecikmemin 11. günü daha önce yaptığım testler hep negatif çıktı bende pko olduğu için bu gecikmeyi çok önemsemedim ama benim adetim hiç bu kadar gecikmezdi en son bu kadar geciktiğinde hamileymişim ama maalesef düşükle sonuçlandı bugün de test yaptım öğlen ama kalbim kadar temizşimdi bakıyorum silik bi çizgi var belli belirsiz geçersiz olduğunu biliyorum ama 2 gün sonra testi tekrarlayayım diyorum ne dersiniz?
canım 4.5 aylıkken ben çok rahat hissedebiliyordum kızımdada oqlumdada...
Canlarım çok sağolun. HEp destek oldunuz, umutsuz olma dediniz. En boşverdiğim, umursamadığım zamanda geldi bebek
Ben şimdi 17 haftalıgım yanı kac aylık sayılırım 4 ayım bıttı 5 tenmı gun aldım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?