Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...

Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.

Olmamışım meğer Ben o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.

Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördüm Hemen kan testi verdim. Sonucum 172

Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn

Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.

Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.

ulen benim kızımı bi gören kapımda kuyruk olucak heheheheyyyyttttt.bende vermicem kızımııı sizin opğlanlarınıza

dedi zaten canım amannn o desin dursun :)))) tabi biliyo kızının evde kalıcağını hemen kızı vermeye yer arıyo o cadı ayşe

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimn yaaaaa ayy bu ay ne kadar şabnslı bir ayyy.allahım çok mutlşıu oldum ikigündür.hadi sıra irmeganımda

canım yaaaa inan okadar çok sevindimki okurken tüylerim diken diken oldu gözün aydın çok mutlu oldum yaaaa

Gerçekmiii?Maşallah ne guzel haberler alıyoruz periiiiiiiiiiiiiii çok sevindim bitanem RABBİM kalp atıslarınıda duyurmak nasıp etsın İNŞAALLAH...Hayırlı olsun canımcım

sildim canım resmi
Eki Görüntüle 516939 Eki Görüntüle 516940
alıntı yapma yeniden silicem
namaz kılmaya gitmiştim cnm yine yakalayamadım neyse saqlık olsun cnm uqraştırdım seni
damla damla aktı gözlerimden yaşlar okurken....çok tebrik ederim canımmm Rabbim tamamına erdirsin

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimn yaaaaa ayy bu ay ne kadar şabnslı bir ayyy.allahım çok mutlşıu oldum ikigündür.hadi sıra irmeganımda

canım yaaaa inan okadar çok sevindimki okurken tüylerim diken diken oldu gözün aydın çok mutlu oldum yaaaa

Canlarım çok sağolun. HEp destek oldunuz, umutsuz olma dediniz. En boşverdiğim, umursamadığım zamanda geldi bebek

Canlarım çok sağolun. HEp destek oldunuz, umutsuz olma dediniz. En boşverdiğim, umursamadığım zamanda geldi bebek

Bu bır gercek ama ışte kafamızdan atamadıgımız ıcın bu kadar bekledık mesela bende hiiç önemsemedıgım ayda hamıle kaldım hatta artık ilişkimi koşullandırmıyacagım canım ıstedıgı gıbı yasadım ve kaldım,pembıs te oyle hatta dogrudurust ilişkiyede gırmemıs,ayse ona keza gunduz aklında yokken kalmıs yanı bunun gıbı bır suru ornek

Hep diyorlardı stres yapma, oluruna bırak diye. Ama yapamıyordum. Neden olmadı, ne zaman olacak, hiç olmayacak mı, bende bir sorum mu var.. Bir sürü soru kurcalıyordu kafamı. Geçen ayki hüsrandan sonra olsa da olur olmasa da moduna girdim ve bebeğim geldi şükürler olsun

Dr a sordum ne zaman hıssederım dıye daha erken dedı acaba hangı ayda hıssederım oglusumu:44:tecrubelıler cvp lutfeennn

Tebrikler canım Eylül ayı çok bereketliymiş, Allah bekleyen arkadaşlara da nasip etsin.

herkese selam kızlar
pembecim seni de tebrik ederim inşallah kucağına aldığın günü de görürsün
kızlar benim de bugün adet gecikmemin 11. günü daha önce yaptığım testler hep negatif çıktı bende pko olduğu için bu gecikmeyi çok önemsemedim ama benim adetim hiç bu kadar gecikmezdi en son bu kadar geciktiğinde hamileymişim ama maalesef düşükle sonuçlandı bugün de test yaptım öğlen ama kalbim kadar temiz şimdi bakıyorum silik bi çizgi var belli belirsiz geçersiz olduğunu biliyorum ama 2 gün sonra testi tekrarlayayım diyorum ne dersiniz?

Bence tekrarla. Ben reglime bir hafta kala test yapmıştım tertemizdi ama geçen perşembe çizgi göründü.

Ayy nasil guzel bi haber baakkk pskopata baglamamak gerek gelmis yavrun yapisnmis kaninaa,yerim sizi ben gel bi opiyim seni nanaktan;-) sende bendensin kahve lekeyle birlikte geldi yavrusum kocaman polduk masallahh;-) darisi basina,kucagimizqa almayi nasip etsin rabbim olmayan herkesede versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…