• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Ayy nasil guzel bi haber baakkk pskopata baglamamak gerek gelmis yavrun yapisnmis kaninaa,yerim sizi ben gel bi opiyim seni nanaktan;-) sende bendensin kahve lekeyle birlikte geldi yavrusum kocaman polduk masallahh;-) darisi basina,kucagimizqa almayi nasip etsin rabbim olmayan herkesede versin...
Psikopata bağlamıştım artık. Hatta birkaç hafta önce azarladı kızlar beni burda.
Tutunur gelir sağlıkla kucağıma değil mi :emir_bebek:

herkese selam kızlar
pembecim seni de tebrik ederim inşallah kucağına aldığın günü de görürsün
kızlar benim de bugün adet gecikmemin 11. günü daha önce yaptığım testler hep negatif çıktı bende pko olduğu için bu gecikmeyi çok önemsemedim ama benim adetim hiç bu kadar gecikmezdi en son bu kadar geciktiğinde hamileymişim ama maalesef düşükle sonuçlandı bugün de test yaptım öğlen ama kalbim kadar temiz :1: şimdi bakıyorum silik bi çizgi var belli belirsiz geçersiz olduğunu biliyorum ama 2 gün sonra testi tekrarlayayım diyorum ne dersiniz?

hadi hayırlısı olsun canım yaa inş çizgi belirginleşirrr

kıslarrrrrrrr nasılsınızz bakayımmmm:27:Yeni hamişlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.PEMBEMASAL ve ACEMİPERİİİ:nazar::nazar: sağlıkla hayırla kucaklarına alsınlar(alalım)..hamile kalmak isteyenlere de Allah ım tez zamanda sağlıkla hayırla bebişlerini göndersin inşallahhh.ECELİİİİİ bacımmm oğluşun olacakmış çok sevindim.Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNN...Kıslarrr yarın inşallah bebişin kalp atışını duymaya gidicem.Dualarınızı eksik etmeyin benim için olurmu.Ben hepinize dua ediyorum.Allah ım bizleri zor sınavlarla imtihan etmesin inşallah.Yüce mevlam hepimizin yardımcısı olsun...SİZİ SEFİYOM LEMMMMMMMM:54:

Kizimda ikinci trimestrin ortalarinda hissetmeye baslamistim. Simdi daha keseyi bile gormedik. Cumartesi bi gorsek biraz rahatlayacagiz insallah. Hareketlerini hissetmeye coook zaman varmis gibi geliyor, gelse keske o zamanlar bir an once:))

kıslarrrrrrrr nasılsınızz bakayımmmm:27:Yeni hamişlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.PEMBEMASAL ve ACEMİPERİİİ:nazar::nazar: sağlıkla hayırla kucaklarına alsınlar(alalım)..hamile kalmak isteyenlere de Allah ım tez zamanda sağlıkla hayırla bebişlerini göndersin inşallahhh.ECELİİİİİ bacımmm oğluşun olacakmış çok sevindim.Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNN...Kıslarrr yarın inşallah bebişin kalp atışını duymaya gidicem.Dualarınızı eksik etmeyin benim için olurmu.Ben hepinize dua ediyorum.Allah ım bizleri zor sınavlarla imtihan etmesin inşallah.Yüce mevlam hepimizin yardımcısı olsun...SİZİ SEFİYOM LEMMMMMMMM:54:

casperim yarın güzel haberlerler gel inş pıtpıtları duyarsın kuzummmm

Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...

Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.

Olmamışım meğer :52: Ben o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.

Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördüm :52::emir_bebek: Hemen kan testi verdim. Sonucum 172 :nazar::nazar:

Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn :nazar::nazar::nazar::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.

Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.

acemiperi, bugün temizlik yaparken kendimi düşündüm yavaş yapayım dikkat ediyim diye, oradan aklıma sen geldin, acemiperi de yakında kalsa keşke çok istiyor, dedim kendi kendime, açıp burada yazdıklarını görünce çok şaşırdım :) hayırlı olsun canım, değerimiz aynı, benim de cuma günü 172 çıktı :) Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin canım...

canım ya benim aklımda 24ünde gideceksin diye kalmış, aklımdaydın haber bekliyordum senden :) Rabbim eli yüzü güzel, kalbi güzel, ruhu güzel, hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar:

ALLAH razı olsun canımın içiiii RABBİM yarın sana coook guzel haberler duyurmayı nasıb etsın İNŞAALLAHURAHMAN:16:

Kizimda ikinci trimestrin ortalarinda hissetmeye baslamistim. Simdi daha keseyi bile gormedik. Cumartesi bi gorsek biraz rahatlayacagiz insallah. Hareketlerini hissetmeye coook zaman varmis gibi geliyor, gelse keske o zamanlar bir an once:))

hayırlı olsun canım inşallah keseyide kalp atışlarını da görürsün

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin...amin..

acemiperi, bugün temizlik yaparken kendimi düşündüm yavaş yapayım dikkat ediyim diye, oradan aklıma sen geldin, acemiperi de yakında kalsa keşke çok istiyor, dedim kendi kendime, açıp burada yazdıklarını görünce çok şaşırdım :) hayırlı olsun canım, değerimiz aynı, benim de cuma günü 172 çıktı :) Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin canım...
Ağlattın beni çok duygulandim.senin gebeliğine çok sevinmiştim Allah bana da nasip etti.isteyen herkese nasip etsin insallah

pembemmmmmmm hamilesinnnnnn :)))) canım benim herhalde şu an topikte seni en iyi ben anlarım taze olarak :)) kuzum yarın test ile beraber daha iyi anlayacaksın, ayyyyy göbüşleri yarıştırcaz desene :) ne kadar mutlu oldum anlatamam sana :))) hadi pembem sıra sana gelmiş demek ki, bu ay ya da olmadı öbür ay irmeganım da sıra Allah ın izni ile. Rabbim sen bizlere yardım et, korkularımızla sınama, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle, bizi bize bırakma yardım et...

İnşallah cnm inşallah.. bu ay umudum tamamen bitti henüz kırmızılar gelmedi ama sonuç zaten 0,56'ydı yükselme gibi bi durumu asla olamaz :) yanlız kasıklarım çok kötü batmalar yaşıyorum büyük ihtimalle benim yumoşlar kiste dönüşüyo :14: neyse hayırlısı artık...

Merhabalaaarr gecmısı okım dedım baya sayfa var ama pembısımın hamıle oldugunu okudum merak edıyordum hayırlısı olur ınsallah bu arad bende bugun dr gıttım hersey cok normal 17 haftalık suyu kesesı falan cok sukur vede cınsıyetını yazıyoruummmmmmmmmmmm ERKEK:16:Rabbim saglıklı sıhatlı versınde benım ıcın zaten farketmezdı ama yınede sankı heyecanlandım bır tuhaf oldum..:14:

oyyyyy oyyyyyyyyyyy paşa geliyooor paşaaaa.... Hay maşallah sana erkeğide doğuracan Allahın izniyle ecelim... İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur anasına babasına...

Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...

Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.

Olmamışım meğer :52: Ben o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.

Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördüm :52::emir_bebek: Hemen kan testi verdim. Sonucum 172 :nazar::nazar:

Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn :nazar::nazar::nazar::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.

Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.

yaaaaaaa ben ne deyimki şimdiiiiii...!!! ne kadar mutlu olduğumu anlatamammmm... Canımmm hayırlı uğurlu olsuuunnn.... Rabbim kucağında görmeyide nasip etsiiinn.... Sanırım artık bi ben birde erginsenam kaldık :9:

kızlarrr eşimle tatile geldik.. burası bir harikaaaa.... hava sıcacıkkk muhteşem bir denizzz sakinlik herşey muhteşem... Birde bebeğim gelseydi herşey tastamam olacaktı ama nasip kısmet zamanını bekliyo demekki sıpam... pembişim değerini çoooooooooooook merak ediyorum girmemişte bugün ama hamiş olduğu %100..
hepinizi öpüyorummmm ara ara girer yazarımmm şimdiiii en çok duayı benim almam lazımmmm bir ben kaldım çünkü haydin hamişlerrr hepinizin dualarını bekliyorummmm el birliğiylen bende bebişime kavuşurum inşallaaaaaaahhhhh....... :16::16:

kızlarrr eşimle tatile geldik.. burası bir harikaaaa.... hava sıcacıkkk muhteşem bir denizzz sakinlik herşey muhteşem... Birde bebeğim gelseydi herşey tastamam olacaktı ama nasip kısmet zamanını bekliyo demekki sıpam... pembişim değerini çoooooooooooook merak ediyorum girmemişte bugün ama hamiş olduğu %100..
hepinizi öpüyorummmm ara ara girer yazarımmm şimdiiii en çok duayı benim almam lazımmmm bir ben kaldım çünkü haydin hamişlerrr hepinizin dualarını bekliyorummmm el birliğiylen bende bebişime kavuşurum inşallaaaaaaahhhhh....... :16::16:

sırada bende varım :))))))inşallahhhhhhhhhhh...bat tarihim geçti sabrediyorum hayal kırıklığı olmasın diye inş adet olmam:(

Back