• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Çok teşekurler canlarım arkadasımın oglu geldı 2 saattır gıtmek bılmedı o yuzden cvp yazmakta gecıktım ne bıleyım yaa gercekten bır tuhaf oldum hayırlısı tabıkı :16:

oyy maşallah erkekimize ne güzel oğluma arkadaş geliyo bak ben sana ne dedim senin oğlun olucak dedim doğru çıktıçok sevindim canım yaaaa

Seastrrem nasilsin tatlim nasil gidiyor? Banada yorum banadaa icine dogunca sole olurmu kusum? Bidee sen resim yukledinde ben mi gormedim yoksa nerdeee:-)

Benım rus takvımınde çin takvımınde seastre takvımınde de hep erkek cıktı:9:paşa geliyom diyo hiçte canım çok fazla tatlı aşermedi yani yedım ama öyle böyle nutelayla uyumadım mesela:9:ekşide yemediö ama acı cok yedım halada sevıyorum acı bıber tursusuna bayılıyorum cıg köfte falan acılı,meyve cok yedım dun ayva yedım tam olmamıstı ama baya hevesımı aldım nar yedım saglıklı olan herseyı yemeye calısıyorum bu arada 5 kılo almısım cok sınırlendım kendıme:20:

Benım rus takvımınde çin takvımınde seastre takvımınde de hep erkek cıktı:9:paşa geliyom diyo hiçte canım çok fazla tatlı aşermedi yani yedım ama öyle böyle nutelayla uyumadım mesela:9:ekşide yemediö ama acı cok yedım halada sevıyorum acı bıber tursusuna bayılıyorum cıg köfte falan acılı,meyve cok yedım dun ayva yedım tam olmamıstı ama baya hevesımı aldım nar yedım saglıklı olan herseyı yemeye calısıyorum bu arada 5 kılo almısım cok sınırlendım kendıme:20:

ayy bende şuana kadar toplam 5,5 kilo almışım 25+5 im

Çok teşekurler canlarım arkadasımın oglu geldı 2 saattır gıtmek bılmedı o yuzden cvp yazmakta gecıktım ne bıleyım yaa gercekten bır tuhaf oldum hayırlısı tabıkı :16:

oyyy prens geliyor prens.ayyy çok sevindim çokta şaşırmadım amaaa.zaten biliyordum.sapğlıklı olduğuna ç.ok sevindim kuzunun

bende denicem buay ama diyetede başladım sabah idrarı olmaz yazıyor testte sen sabah yapacakmışsın doğru çıkarmı sence ikilemde kaldım:44:
canım ya sabahtan su içmicem 10a kadar yada akşam 10da yapıcam diqer topikte phia paylaşmış okudunmu canım...
Merhabalaaarr gecmısı okım dedım baya sayfa var ama pembısımın hamıle oldugunu okudum merak edıyordum hayırlısı olur ınsallah bu arad bende bugun dr gıttım hersey cok normal 17 haftalık suyu kesesı falan cok sukur vede cınsıyetını yazıyoruummmmmmmmmmmm ERKEK:16:Rabbim saglıklı sıhatlı versınde benım ıcın zaten farketmezdı ama yınede sankı heyecanlandım bır tuhaf oldum..:14:

ecelimmmm oqluşun hayırlarla ve saqlıkla gelsin tatlım :emir_bebek::emir_bebek: güzel heyecanlar bunlar nasıl özeniyorum bir bilsen :31:

bu arada pembiş hala gelmemiş :26::26:

şişko canım arkadaşım benşim.boşverbebekin sağlıklı ya kilo al zaten onların peşinde koşturdukça zayıfklıcaz

oyyy prens geliyor prens.ayyy çok sevindim çokta şaşırmadım amaaa.zaten biliyordum.sapğlıklı olduğuna ç.ok sevindim kuzunun

Sağol bitanem sırf siz istiyonuz diye ogrendım ama ıyıkıde ogrenmısım gercı resmını cekıp vermedı bana uyuz oldum kayın valıdemle gıttım ellerını nasıl sallıyo sankı babaane ben gelıyorum der gıbı:9:

gunaydın kızlar sabah ıdrar testını yıne tekrarlarım sılık degıl baya baya belırgın tamı tamına 5 ayrı markadan 5 test sımdı kocısı beklıyorum kahvaltı yapaıp oyle cıkıcaz bana dua edın kızlar Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsAllah amin

Ay çok sevindim yaa, hep takip ediyordum seni pembecim ALLAH yüzünü güldürdü inşALLAH sonunda.. RABBİM tamamına erdirsin tatlım :16::16::16:

canım ya sabahtan su içmicem 10a kadar yada akşam 10da yapıcam diqer topikte phia paylaşmış okudunmu canım...

ecelimmmm oqluşun hayırlarla ve saqlıkla gelsin tatlım :emir_bebek::emir_bebek: güzel heyecanlar bunlar nasıl özeniyorum bir bilsen :31:

bu arada pembiş hala gelmemiş :26::26:

Sağolasın senacım RABBİM sanada tekrar aynı heyecanları nasıp etsın ama bu kılolar canımı çok sıkıyooo hadı bana gebelık rejımı ver boyum kısa kılo almak ıstemıyorum yaaaaaaaa:14:

Back