• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Sağol bitanem sırf siz istiyonuz diye ogrendım ama ıyıkıde ogrenmısım gercı resmını cekıp vermedı bana uyuz oldum kayın valıdemle gıttım ellerını nasıl sallıyo sankı babaane ben gelıyorum der gıbı:9:

oyyy mamannesi kurban olsun onaaaa.kıyamam kız iyi oldu bak mavi mavi kıyafetler alırsın yavrunaaa

Canımın içi okadar sevindimki eve gelir gelmez pc zor actım ellerım tıtreyerek acaba sonuc ne dıye RABBİM dualarımızı kabul ettı ben bu aydan çoook umutluydum herzaman söyluyordum hem oglun olacak mavı gozlu ruyalar ters cıkmazsa tabıkı:1:HAYIRLISI BİTANEM

Sağolasın senacım RABBİM sanada tekrar aynı heyecanları nasıp etsın ama bu kılolar canımı çok sıkıyooo hadı bana gebelık rejımı ver boyum kısa kılo almak ıstemıyorum yaaaaaaaa:14:

canım ben bunun mesuliyetini alamam bebeqin beslenmesi lazım..bu konuda en faydalı bilgileri doktorum vermeli sana :34:

seastre canım ben göremedim açılmadı bnm sayfamda :50:

oyyy mamannesi kurban olsun onaaaa.kıyamam kız iyi oldu bak mavi mavi kıyafetler alırsın yavrunaaa

Her renk alacam yavruma sadece mavıyle kalırmıyım hastane cıkısı bır arkadasıma ugradım yenı bebek esyaları satan bır magaza acmıs bıraz kalıtelı yer hayırlı olsuna ugradım dedımkı hep kız lara cıcılı bıcılı seyler yapıyorlar erkekler adam gıbı özel bısı yok anaaammm bır cıkarır allahım o ne guzel seyler kız erkeklerıde artık suslemısler yaa sasırdım kaldım hele bır hastane cıkısı vardı cok pahallıydı fıyatını soaramadım ayıp olur dıye bır göz attım130 mu neydı ama manyak guzel bısıydı akşam babaya soyluyecem çok çalışman lazım artık çoookkk valla ogluma pazar malı gıydırmem kalıtelı gıyecek nasip olursa :16:

Her renk alacam yavruma sadece mavıyle kalırmıyım hastane cıkısı bır arkadasıma ugradım yenı bebek esyaları satan bır magaza acmıs bıraz kalıtelı yer hayırlı olsuna ugradım dedımkı hep kız lara cıcılı bıcılı seyler yapıyorlar erkekler adam gıbı özel bısı yok anaaammm bır cıkarır allahım o ne guzel seyler kız erkeklerıde artık suslemısler yaa sasırdım kaldım hele bır hastane cıkısı vardı cok pahallıydı fıyatını soaramadım ayıp olur dıye bır göz attım130 mu neydı ama manyak guzel bısıydı akşam babaya soyluyecem çok çalışman lazım artık çoookkk valla ogluma pazar malı gıydırmem kalıtelı gıyecek nasip olursa :16:

oyyy paşama bak mamannesi gibi renkli gözlü olursa artık ne giydirsen çok yakışır.canım allahım gönlüne göre versin.bbeğin kısmetiyle sana gelsin canım benimn

Ayy ne zaman doğru gununu gorduk her zaman şiddet içindesin :9:ama bır gercek var gercekten sastre sen cok zayıfsın ne guzel yaaaaa:27:

ayy çok teşekkür ederim canım yaaa eşim çok şikayetçi zayıf oluşumdan inş doğumdan sonra 50-53 arası olurum bi daha zayıflamam öyle

benim oğlumda senin kzının üstüne bi oturursa görürsünüz gününüzü tamam mııı

Valla canımcım sakın o hataya düşme oglun kızının ustune bır otursa hemen cadı annesı bu namus meselesı oldu hemen nıkahı bastırır sana demedı deme kzına hemencık koca bulmus olur:9:ben ogluma almam anası cok kaba şiddetli psıkopat dagıtır vallaa allah korusun:4:

Back