• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Kızlarrr 2 haftalık mını mınnacık bır bebıs var HAMILEYIM Rabbıme Sukurler olsun herkezın yuzunu guldursun Amın doktor keseyı goremedı henuz cok kucuk ama endrometrıyum kalınlanmıs bebegı tutmak ıcın haftaya gel gorelım dedı keseyı hala soktayım ben Allah herkeze bu duyguyu yasatsın kocısle o gazla Arnavutluga gıttık yenı geldım haber verıyım dedım ırmegan ve butun cocuk ısteyenler Allah hepınızın yuzunu guldursun Amin :16: Rabbime sukurler olsun

Kızlarrr 2 haftalık mını mınnacık bır bebıs var HAMILEYIM Rabbıme Sukurler olsun herkezın yuzunu guldursun Amın doktor keseyı goremedı henuz cok kucuk ama endrometrıyum kalınlanmıs bebegı tutmak ıcın haftaya gel gorelım dedı keseyı hala soktayım ben Allah herkeze bu duyguyu yasatsın kocısle o gazla Arnavutluga gıttık yenı geldım haber verıyım dedım ırmegan ve butun cocuk ısteyenler Allah hepınızın yuzunu guldursun Amin :16: Rabbime sukurler olsun

Allah uzun ömürle saglıkla buyutmeyı nasıp etsn ıns.. darısı basımıza... :)

:14::14::14:Mutluluk gözyaşlarım cook sevındım pembısım ayy ınankı tuşları goremıyom yazmak ıcın RABBİM kesesınıde kalp atıslarınıda kucagına almanıda nasıp etsın okadar mutluyumkı bılmıyorum ne yazacagımı dur kndıme gelım :14:

Ruyalar gercek olsa seni hergun gorurdum... Tebrikler rabbim tamamina erdirsin kucagimiza almayi nasip etsin ins...

:14::14::14:Mutluluk gözyaşlarım cook sevındım pembısım ayy ınankı tuşları goremıyom yazmak ıcın RABBİM kesesınıde kalp atıslarınıda kucagına almanıda nasıp etsın okadar mutluyumkı bılmıyorum ne yazacagımı dur kndıme gelım :14:

Amin canım benım Allah razı olsun dualarınızdan onerılerılerınızden sıze ne kadar tesekkur etsem az Allah herkezı sevındırsın Allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın senın oglusun hayırlı saglıklı olsun ıcımden gecmıstı dı mı:D

Eee pembişim ben şimdi çok merak ettim ne olacak ekım ayına sayfa acacanmı?hamıle kaldın ALLAHın ıznıyle öbur ısteyenlere destek olmak lazım sen şimdi mayıs 2013 annelerıne katılırsın :19:

Ruyalar gercek olsa seni hergun gorurdum... Tebrikler rabbim tamamina erdirsin kucagimiza almayi nasip etsin ins...

Amin canım benım Allah herkezı sevınrısın Amin

Zaman ne cabuk gecıyor dımı kızlar sankı daha dun gıbıydı hamıle oldugumu yazmıstım aradan 4 ay gecmıs zuzu dun sevınıyordu tam 3 ay olmus bır bakacaz pembıs 2 aylık olmus su gıbı gecıyor gunler ALLAH hakkımızda hayırlısını versın:16:

Eee pembişim ben şimdi çok merak ettim ne olacak ekım ayına sayfa acacanmı?hamıle kaldın ALLAHın ıznıyle öbur ısteyenlere destek olmak lazım sen şimdi mayıs 2013 annelerıne katılırsın :19:

acarım canım sız olmasaydınızın konusmalar dualarınız olmasaydı bu kadar rahat olamazdım Ecelı Allahın buyuk mucızesı eskıden gun asırı ılıskı olurdu agustosun 18 ınden arayla 3 hafta cınsel hayatı yasaklamıstır doktor antıbotık tedavısı gorduk yok esım sper testı yapmak ıcın bekledı bak Allahın mucızesıne Rabbıme sukurler olsun polen yedım folık asıt ıctım esıme mesır macunu yedırdım kecı boyunuz pekmezı kafamı rahtlatım ılıskı gun asırır olmadı dedıgım gıbı cok dua ettım

Ayyy ne güzel haberler alıyoruz, çok sevindim Eylül ayı bize bereket getirdi, darısı tüm bekleyenlerin başına. Kesesini de kalp atışlarını da görürsün inşallah.

Canımmmm... o kadar sevindim ki anlatamam... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Ay ne güzel yaaa... bütün eskiler birer birer hamile kalıyor.. Maşallah maşallah.. Allah bize de versin inşallah.. bol bol dua edin bize de tatlı hamişlerimiz...

kıslarrrrrrrr nasılsınızz bakayımmmm:27:Yeni hamişlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.PEMBEMASAL ve ACEMİPERİİİ:nazar::nazar: sağlıkla hayırla kucaklarına alsınlar(alalım)..hamile kalmak isteyenlere de Allah ım tez zamanda sağlıkla hayırla bebişlerini göndersin inşallahhh.ECELİİİİİ bacımmm oğluşun olacakmış çok sevindim.Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNN...Kıslarrr yarın inşallah bebişin kalp atışını duymaya gidicem.Dualarınızı eksik etmeyin benim için olurmu.Ben hepinize dua ediyorum.Allah ım bizleri zor sınavlarla imtihan etmesin inşallah.Yüce mevlam hepimizin yardımcısı olsun...SİZİ SEFİYOM LEMMMMMMMM:54:

Canim hayirli muayeneler al mujdeleri duy kalp sesini de gor mutlulugun resmini ve sesini;-) rabbim kucagimiza almayida nasip etsin simdiden cok mrk ediyorum bebisimii;-)

Canımmmm... o kadar sevindim ki anlatamam... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Ay ne güzel yaaa... bütün eskiler birer birer hamile kalıyor.. Maşallah maşallah.. Allah bize de versin inşallah.. bol bol dua edin bize de tatlı hamişlerimiz...

Amin canım benım dualarım sızınle bır kac gun oncesınden ben de dualardaydım ınsAllah Rabbim tez zamanda yuzunuzu guldururu Amin

pembişim gözün aydın kuzummmm çok mutlu oldum darısı bebişini ve kalp atışlarını duymaya inşş

Amin canım benımmm keseyı de gorup kalp atıslarını duyayım sonra Saglılı bır sekılde elımıze Allahım Allah herkeze bu duyguyu yasatsın Amin

hayırlısıyla herşeyi görüceksin.kalp atışlarını duyucaksın böyle acayip heyecanlı güzel.sonra aaaa kese olmuş bir bebek bakıcaksın kıçı başı ayrı oynuyor dans ediyor bir yandanda kalp atışı dansina ritim tutmuş.her anı her saniyesi yaşanmaya değer bir güzellik.arada korkular streslerde oluyor tabi

Son düzenleme:
Back