Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

günaydın arkadaşlar hayrılı bir hafta olur inşallah hepimiz için
kızlar ben ovülasyon testi sipariş verdim yarın gelicek..nekadar faydası olur bilmiyorum ama bu ay doktorlardan yüzüm gülmedi elim kolum baqlı oturmak istemedim...Allahın izniyle bu ay bu şekilde denemek istedim...hayırlısı bakalım...

kızlar sat tarihim 11 eylül dünden itibaren başladık çalışmaya ama sizce hergün mü gün aşırı mı? bi de 32 gün falan adet periyodum. öyle 28 değil. heaplayıcılar yumurtlama günümü 29 eylül olarak gösteriyo. isteyen herkes hayırlısıyla anne olsun inşallah ben de ben de çok istiyorum..

canım benim hesaplama.canın ne zaman isterse o zaman yap iş gibi görme o işi.bak adet oluyorsun ya adet bittikten sonra gün aşırı yap istersennn

klomene adetin 4.günü başlatıyorlar. büyüyünce de iğne oluyorsun. ben rahim filmi 2 kez çektirmedim ki? 1 kez çektirdim radyotom-radyomar fındıkzade de çektirdim, çok ama çok rahattı hiç sıkıntı yaşamadım hamdolsun.

slm arkadaşlar bu ay benimde olmadı hamilelik 7 aydır çalışıyoruz olmuyor doktora gitmeyi düşünüyorum sizce adet gününde mi gitmek gerekir testler için

merhaba sara, adetin 3.günü gidersen, hem gereken tahlillerini de yaparlar hem muayene olursun.

Slm kizlar bayaa hareketli gecmis h.sonu...bencazinizz gayett yogundumda sahsen;-) aysem sen seastreyle benim fotomu gormek istemissin ama benim kendi fotom var zaten su anda bilmem gorunmuyormukiii?

bende denicem buay ama diyetede başladım sabah idrarı olmaz yazıyor testte sen sabah yapacakmışsın doğru çıkarmı sence ikilemde kaldım:44:

Slm kizlar bayaa hareketli gecmis h.sonu...bencazinizz gayett yogundumda sahsen;-) aysem sen seastreyle benim fotomu gormek istemissin ama benim kendi fotom var zaten su anda bilmem gorunmuyormukiii?

selam zuzum :) profil sayfanda çıkıyor foton, gördüm ben :)
eşim akşam sağolsun evi süpürdü, ben de sileyim de bir süre gitsin temizlik :)
kızlar ya ben varsa yoksa tuzlu, ekşi, acıya dadanmış durumdayım, tatlı şeyleri göresim bile yok :)
bir de şey sorcaktım, ara ara bel ağrım oluyor, kasıklarım hafif hafif, özellikle geceleri ve sabahları, gündüz pek olmuyor. normaldir değil mi?

Merhabalaaarr gecmısı okım dedım baya sayfa var ama pembısımın hamıle oldugunu okudum merak edıyordum hayırlısı olur ınsallah bu arad bende bugun dr gıttım hersey cok normal 17 haftalık suyu kesesı falan cok sukur vede cınsıyetını yazıyoruummmmmmmmmmmm ERKEKRabbim saglıklı sıhatlı versınde benım ıcın zaten farketmezdı ama yınede sankı heyecanlandım bır tuhaf oldum..

Hmm tamam gorsun ayse hanimmcimm fotomu;-) bu arada dikkat et simdiden ne temizligi bu aralar hicc hareket etmesen yeridir en kritik zamanlara hos geldin,korkutmakd degil ama bi oneri. Yasaedigin hersey normal tatlim adet sancisi bile yasayabilirsin,benim rahim agrilarim basladi korkuyorum ama takmiyorum pek normaldir herhaldee... Bende senin gibiyim 3. Aya girmis olmama ragmen ne varsa tuzlu salatalar,eksi tursularr ohh miss ve acii,sanirim haci geliyoo hayirlisi olsunda saglikli guzel yavrularimizz olsunda onemlii diil. Eee esine nasil anlattin bakalim? Dr ne zman gidicen,ben c.tsi sabahi randevuluyum bulusabilirizzz hani seninde randevun varsa alt tarafi saatleri ayni ana denk getireelim.

sen şimdi erkek annesi mi olcan şekerim? :)))))) hayırlı olsun kuzum benim, cinsiyeti merak etmiyordun ama bak fena mı oldu işte :) her şey iyiymiş, hamdolsun, maşallah sana da oğluna da :))))))

Tatlimm masallah nedense sasirmadim ben yaa hayirlisi olsun ins. Anasina cekerse cook canlar yakacak erkegin cilvelisi nasil oliur kiz milleti gorecek;-)

yavaş yavaş yaparım canım çok yormadan, iyice hareketsiz kalmak istemiyorum, evi pis görmek daha çok sinir ediyor beni :) az önce 3-4 biber turşusu götürüverdim valla :)
evde tahlil yaptığım gün, eşim gündüz hiç eve gelmez tesadüf geldi, aşağıya sepetle salacaktım istediklerini, eve gelsene, dedim. noldu dedi, gel işte, dedim. geldi elimde tahlil bir yandan ağlıyorum tabi, öyle öğrendi, gözlerinin halini hiç unutamam herhalde :)
dr.a c.tesi gideceğim canım. yalnız sabah gideriz yine eşim işe gitmeden götürür beni beraber döneriz, eğer erken geleceksen denk geliriz canım güzel olur :)

oyy maşallah erkekimize ne güzel oğluma arkadaş geliyo bak ben sana ne dedim senin oğlun olucak dedim doğru çıktıçok sevindim canım yaaaa

bende sürekli ekşi şeyler yiyodum canım tatlı görmek dahi istemiyodum. am şuan beni bi görsen okadar çok tatlı yemeye başladımki bu ara sorma gitsin. bel ve kasık ağrısı çok normal korkma sakın

Ayy ne guzel duygular yaa,keske hep oyle baksalar:-( taamam sekiz bucukta orada olurum yakin oturdugum icin edr da o saatte geliyor zaten haberlesiriz tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…