• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar:16::16:
pembişime çok sevindim irmeganımada üzüldüm...bikaç gün öncede kendime üzüldüm...üzülme diyoruz ama çok zor kızlar..keşke kafama takmasam umursamasam..daha düne kadar olsunmu olmasınmı diyordum şimdi hayaliyle yaşıyorum...başka bişey düşünemiyorum...derya gibi bende ismeqe giderdim her yıl bu yıl hiç canım istemiyor...arkadaşım okadar ısrar etti ikna olmadım içimden gelmiyor...bir işe gireyim az çok oyalanıyım diyorum yine içimden gelmiyor...kafam çok karmaşık...dua edin lütfen bizler için..

canım sen hangi doktora gidiyorsun? zeytinburnundamı gittiqin doktor...en son doktor faciasından sonra doktor arayışına girdim...tavsiye debileceqin bir doktor varmı cnm...

deryacım çok emek vermişsin çok dua etmişsin Rabbimzide icabet etmiş ne mutlu sana :nazar::nazar::nazar:

canım ben Ermeni de Ağavni Tezenli ye gidiyorum, beni derleyip toparladı yeniden olacağına inanmamı sağladı... Allah razı olsun. tavsiye ederim. hatta zuzum da ona gidiyor o da memnun.
emeksiz olmuyor canım, inancımı tam tutmaya çalıştım elimden geldiğince, bişeyler yapmadan istemeye yüzüm tutmadı Rabbimden...

canım sen hangi doktora gidiyorsun? zeytinburnundamı gittiqin doktor...en son doktor faciasından sonra doktor arayışına girdim...tavsiye debileceqin bir doktor varmı cnm...

canım tebrik ederim ne güzel bir duygu bu..Rabbim tamamına erdirsin cnn...

deryacım çok emek vermişsin çok dua etmişsin Rabbimzide icabet etmiş ne mutlu sana :nazar::nazar::nazar:

canım acele etme dur bi bakalım..reql gününe daha var biraz bekle:34:

pembişimmm canım inanırmısın gözlerim doldu okurken...okadar sevindimki tarifi mümkün deqil...çok çokkk tebrik ediyorum canım..Rabbim tamamına erdirsin..bizler içinde duanı esirgeme olurmu unutma bizleri...
Allah razı olsun canım ınsAllah yarın kı kan testı de pozıtıf cıkar da rahat bır nefes alırım daha dıken ustundeyım Allahım tum ısteyenlere bızerede nasıp etsın Ya Rabbim dualarımdasınız kızlar sız de bana yarın ıcın dua edın Amin

pembemmmmmmm hamilesinnnnnn :)))) canım benim herhalde şu an topikte seni en iyi ben anlarım taze olarak :)) kuzum yarın test ile beraber daha iyi anlayacaksın, ayyyyy göbüşleri yarıştırcaz desene :) ne kadar mutlu oldum anlatamam sana :))) hadi pembem sıra sana gelmiş demek ki, bu ay ya da olmadı öbür ay irmeganım da sıra Allah ın izni ile. Rabbim sen bizlere yardım et, korkularımızla sınama, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle, bizi bize bırakma yardım et...

InsAllah canım senın sılıke baktım aynı ya ama ben foto yukleyemedım canım ama aynı senın testın gıbı Rabbım herkezı sevındırısın AMİN

canım ben Ermeni de Ağavni Tezenli ye gidiyorum, beni derleyip toparladı yeniden olacağına inanmamı sağladı... Allah razı olsun. tavsiye ederim. hatta zuzum da ona gidiyor o da memnun.
emeksiz olmuyor canım, inancımı tam tutmaya çalıştım elimden geldiğince, bişeyler yapmadan istemeye yüzüm tutmadı Rabbimden...

teşekkür ederim deryacım artık bu ay geçti...reql günlerinde ilaç veriyorlar deqilmi...klomene başlamayı çok istiyorum en azından bir deneseydim...hayırlısı bakalım ..bu arada sen rahim filmini nerde çektirdin radyotomdamı cnm... ve neden 2 defa çekildi..

Allah razı olsun canım ınsAllah yarın kı kan testı de pozıtıf cıkar da rahat bır nefes alırım daha dıken ustundeyım Allahım tum ısteyenlere bızerede nasıp etsın Ya Rabbim dualarımdasınız kızlar sız de bana yarın ıcın dua edın Amin

InsAllah canım senın sılıke baktım aynı ya ama ben foto yukleyemedım canım ama aynı senın testın gıbı Rabbım herkezı sevındırısın AMİN

inşallah yarınki kan testinde güzel çıkar canım sevin artık üzülmee:16:

bu gun pazar cnm kapalı kı ozeller devlete de vardır yoktur hem hıc ozenlı degıler yarını beklıycez bakalım resmen pembe sılık cok belırgın cıktı InsAllah Rabbım
Dualarımızı kabul eder Amin

mrb canım..öncelikle tebrik edderim...özellerde pazar bile olsa kan testi yapılıyor.ben gecen pazar akşam saat 8 de yaptrdım...15 tlye..

slm arkadaşlar bu ay benimde olmadı hamilelik 7 aydır çalışıyoruz olmuyor doktora gitmeyi düşünüyorum sizce adet gününde mi gitmek gerekir testler için

kızlar bu gun tam 4 farklı markadan ıdrar testı yaptım hepsı pozıtıf yarın kocısle kan vermeye gıdıcem hayrlısı bakalım dua edın benım ıcın cok heycanlıyım

Günaydın arkadaşlar inşallah bugün güzel haberler alırız. Cumartesi ailece doktordaydık doktor amcası oğluşuma kardeşini gösterdi, yavrum hiçbişey anlamadı tabi daha üç yaşında. Ultrasonda biraz daha büyük görünüyor kalp atışları henüz başlamamış.Sadece keseyi görebildik, Allah bekleyen herkese yaşatsın bu heyecanı sanki bu duyguları ilk kez yaşıyor gibiyim.:9:

gunaydın kızlar sabah ıdrar testını yıne tekrarlarım sılık degıl baya baya belırgın tamı tamına 5 ayrı markadan 5 test sımdı kocısı beklıyorum kahvaltı yapaıp oyle cıkıcaz bana dua edın kızlar Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsAllah amin

Günaydın arkadaşlar inşallah bugün güzel haberler alırız. Cumartesi ailece doktordaydık doktor amcası oğluşuma kardeşini gösterdi, yavrum hiçbişey anlamadı tabi daha üç yaşında. Ultrasonda biraz daha büyük görünüyor kalp atışları henüz başlamamış.Sadece keseyi görebildik, Allah bekleyen herkese yaşatsın bu heyecanı sanki bu duyguları ilk kez yaşıyor gibiyim.:9:

gözün aydın darısı pıtpıtları duymaya canım

gunaydın kızlar sabah ıdrar testını yıne tekrarlarım sılık degıl baya baya belırgın tamı tamına 5 ayrı markadan 5 test sımdı kocısı beklıyorum kahvaltı yapaıp oyle cıkıcaz bana dua edın kızlar Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsAllah amin

hamilesin işte pembişim baksana hergün belirginleşiyo çizgi :49::49::49: hamişler kervanına sende katıldın:46:

hadi canım biran önce gidip hayırlı haberlerle gel bekliyoruz heyecanla..dualarımız seninle cnm :16:

Back