• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

kızlar sabah test yaptım ve hafıf sılık cıktı ama fotografı yukleyemıyorum cok hafıf belırgın sımdı ben neye ınanıyım daha cok erken eczane acılsın gıdıp baska bı test alıcam meraklıyım ama daha kesın bısı olmadıgı ıcın beklemedeyımm

pembişim çok sevindim kuzum yaaaa ayy hadi sende hamişler kervanına katılıyosunnn tebrik edeimmm

eklenmıyor tatlım denedım pc donuyo sımdı yıne eczaneden geldım daha pahlı 99.9 kesın sonuc yazan test var ve orda da sılık daha belırgın ay ınanmıyorum ya uff karmasık bır duygu bu yarın kan testı yaptırsam mı bılemedım erken mı ınanın soktayım

pembişim hamilesin kız sennnnnn:49::49::49: yarını bekleme git kan ver gel hemen hadi kuzummm

pembişim hamilesin kız sennnnnn:49::49::49: yarını bekleme git kan ver gel hemen hadi kuzummm

bu gun ozeller kapalı tatalım devlete almama ıhtımalerı var yarın sabah ılk ısım kan testı sabaha bı test yaptım hafıfıtı sımdı yıne yaptım tam sılık pekı canım ac karnına mı verıyoruz kanı?

bu gun ozeller kapalı tatalım devlete almama ıhtımalerı var yarın sabah ılk ısım kan testı sabaha bı test yaptım hafıfıtı sımdı yıne yaptım tam sılık pekı canım ac karnına mı verıyoruz kanı?

ayy hadi ayrın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum canım aç yada tok farketmiyo canım

benimkide çok silikte zor görmüştüm ikinci çizgiyi okadar silikti pembişim . erken değil hamişsin sen hamiş olmasan o çizgi çıkmazdı

adetımden 5 gun gectı bı kere canım cok mercımek koftesı ıstedı yedım kustum sonra onun dısında vajına da batma oluyor goguste hassasıyet ucları belırgın ve acayıp usuyorum ellerım ayaklarım usuyo ınsALLAH hamıleyımdır canım yarın kan pozıtıf cıkarsa doktoruma da gıderım baksın mı Allah tum ısteyenlere bana da hayırlı sonuclar nasıp etsın ınsAllah Amin

adetımden 5 gun gectı bı kere canım cok mercımek koftesı ıstedı yedım kustum sonra onun dısında vajına da batma oluyor goguste hassasıyet ucları belırgın ve acayıp usuyorum ellerım ayaklarım usuyo ınsALLAH hamıleyımdır canım yarın kan pozıtıf cıkarsa doktoruma da gıderım baksın mı Allah tum ısteyenlere bana da hayırlı sonuclar nasıp etsın ınsAllah Amin

benim 11gün sonra çıkmıştı. bende sürekli kısır yiyodum hatta tiksindm artık kısır görmek bile istemiyorum okadar çok yemiştim. belirtilerin hespi hamilelik belirtisi pembişim. ay vala çok mutlu oldum yaa darısı irmeganımın e diğer isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşşşş

benim 11gün sonra çıkmıştı. bende sürekli kısır yiyodum hatta tiksindm artık kısır görmek bile istemiyorum okadar çok yemiştim. belirtilerin hespi hamilelik belirtisi pembişim. ay vala çok mutlu oldum yaa darısı irmeganımın e diğer isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşşşş

Amin canım benım ınsAllah tum ısteyenlerın benım de mutlu sonuclarım tez zamanda gelır ben daha ınanamıyorum ve kan testı benı korkutuyor bılmıyorum tuhaflıklar ıcındeyım

Canim ben de gecen pazartesi gozukmeyecek kadar silik ti o cizgi. Senin gibi gittim duyrali duyarsiz ne kadar test varsa aldim tekrarladim. Hepsi ayni, pozitif. Ertesi gun aksam 4 gibi kan verdim ozelde hemen cikti sonuc. Hcg 39 du. Hamilesin ama Yukselmesi lazim dedi doktor. 3 sonra ikinci kanda 171 olmustu. İnsallah haftaya keseyi de gorucez. Bence sen hamilesin. Hayirli ugurlu olsun simdiden. Yarin bizlere de sonucu bildir olur mu?

Canim ben de gecen pazartesi gozukmeyecek kadar silik ti o cizgi. Senin gibi gittim duyrali duyarsiz ne kadar test varsa aldim tekrarladim. Hepsi ayni, pozitif. Ertesi gun aksam 4 gibi kan verdim ozelde hemen cikti sonuc. Hcg 39 du. Hamilesin ama Yukselmesi lazim dedi doktor. 3 sonra ikinci kanda 171 olmustu. İnsallah haftaya keseyi de gorucez. Bence sen hamilesin. Hayirli ugurlu olsun simdiden. Yarin bizlere de sonucu bildir olur mu?

bıldırırım canım ınsAllah dualarınızı eksık etmeyın cok haycanlıyım ınsAllah bebegım benımledır Allah tum ısteyenlere versın YaRABBIM Amin

bıldırırım canım ınsAllah dualarınızı eksık etmeyın cok haycanlıyım ınsAllah bebegım benımledır Allah tum ısteyenlere versın YaRABBIM Amin

kız pembe ben sana hamilesin demiş miydim dememiş miydim bak gör doğuma hazırlık konuşmalarıda yapıcaz burda Allahın izniyle

en büyüğü 3,5 cm civarı olan 3 tane kist... dr.uma başladığımda, bunları kenara koyup unutuyoruz, bizi ilgilendirmiyor, bizim şimdi işimiz hamile kalmanı sağlamak, demişti :)
canım sen hangi doktora gidiyorsun? zeytinburnundamı gittiqin doktor...en son doktor faciasından sonra doktor arayışına girdim...tavsiye debileceqin bir doktor varmı cnm...
Herkese selamlar: beni hatirlayan vardir belki bilemiyorum. Agustos temmuz aylari boyunca burada az da olsa yazmis, ikinci bebegimin gelmesi icin sizlerle beraber dualar etmistim. Temmuzda olmadi. Ramazan ayindan cok umitliydim. Ama o da olmadi. Haziran sonunda hayatimda ilk defa duydugum bir hastalikla pko ile tanismistim cunku. 35-40 derken artik 2 ayda bir adet olmaya basladim. En son 14 temmuzda adet oldum. Agustos ayinin sonlarina dogru, buraya girmekten ve surekli bebek fikriyla yasamaktan vazgectim. Adet olmayi beklemeye basladim, adet olaak ardindan sogan kurune falan baslayacaktim. Bu arada 3 kilo kadar verdim yuruyusle falan. Neyse; 13 eylulde doktora gittim. Vajinal usg de be kan tahlilinde negatif sonuclari gorunce yine cok uzuldum. Tarlusal verdi doktor eve git meden ilaci aldim. Hemen baslayip adet olup, bebege giden yolu hizlandiracaktim aklimca. Ama iste Rabbimin mucizesi icemedim o ilaci. 3-4 gun sonra gene adet olayinca, evdeki son gebelik testimi de yapip atip ilaca baslamaya karar verdim. Testi yaptim, ama geri donup bakmayi unuttum. O kadar emindim negatif olduguna. Negatif kan sonucunu alali sadece 3 gun olmustu cunku. Ama oyle olmadi:)) 2 saat sonra baktigimda 2. Cizgiyi gordum. Sasirdim ama kesinlikle inanmadim. Hemen nobetci eczane bulduk gittik 3 tane farkli marka test aldik. Hepsi pozitifti. Ertesi gun doktora gittim. Durumu anlattim. O da usg de bur sey goremedi ama bence hamilesin dedi. Hcg 39 cikmisti. 3 gun sonra yani dun tekrar gittim, hcg 180 olmustu. Evet hamileydim hem de hic ummadigim bir anda. Sat tan 1,5 ay sonra yumurtlamis ve hamile kalmistim. Simdi mutluluktan ucuyor ve keseyi goracegimiz gunu bekliyoruz. Biliyorum uzun oldu ama inanin, icimden gecen herseyi yazmak istedim. Umarim dileyen herkes bu mucizeyi bir an once yasar, bebisine kavusur. Benim yaptigim tek sey bol dua ve inancimi hic kaybetmemek oldu. Sukurler olsun. Sevgiler...
canım tebrik ederim ne güzel bir duygu bu..Rabbim tamamına erdirsin cnn...
bu aydan ziyade son bir kaç aydır, arkadaşlar gerçekten okurken geyik gibi geliyor ama doğrusu bu, kafamdan uzaklaştırmaya çalıştım. hatta yazmıştım burada da gittim İSMEK te kursa yazıldım, kafam rahatlasın diye, artık eşim gönderir mi ya da ben gider miyim bilmiyorum o da ayrı konu :)

bu ay hem kendim hem eşim sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi yedik bir kaşık.

yumurtlama zamanında ananas yedim, aldım koydum dolaba her gün az az yedim 1 tanesini 3-4 günde bitirdim yani. özellikle ortasındaki çekirdek çok faydalı. tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara dr.larının tavsiye ettiğini okumuştum kadınlar kulübü nde.

bu ay klomen, iğne ile beraber takip yaptırdım, estrofem içtim dr. sürekli hala da içiyorum keseyi gören kadar devam dedi dr. ilginç olan kısım ise şu, yumurtam büyüdü, iğneye rağmen çatlamadı, çatlayan kiste yakın olan bu nedenle şans vermedi dr. şimdi hangisi tuttu ne oldu bilmiyorum, belki de büyük olan yumurtam sonradan çatlamıştır, belki de sevgili kistim "artık döllenendi bu yumurta ben de karışmıyım" demiştir, orası meçhul yani :) 2 hafta önce c.tesi dr.a gittiğimde bu haberi almıştım yani yumurtamın çatlamadığını, anneme geçtim dr. dan sonra, haliyle azıcık ağladım, korktum çünkü çatlamama sorunu önemli, 2-3 kere daha çatlamazsa aşılama bile olmuyor, direk tüp bebek konusu başlıyor... neyse işte o c.tesi sabahı anneme gittim, anlattım, annem şaşırdı, olur sandım, dedi, o sabah kalkarken, bu kez oldu bu kez tuttu, diyormuş kendi kendine, rüya falan görmeden yani, uyur uyanık... dün bunu da hatırladık konuşurken :)

ve kızlar dua dua dua... her kapının kilidi Rabbim de saklı... okuyun mümkünse anlamını da okuyup öyle okuyun... yumurtlama günümde Yasin okumuştum. sevgili Ecelimin burada yazdığından görüp elmaya Meryem suresini okudum, ikiye bölüp yarısını kendim yedim yarısını eşime verdim, iğne sonrası birliktelik gününde. yine bu malum günde, yatsı namazı sonrası silsilei-aliyyenin isimlerini okuyup onların ruhuna Fatiha okudum. (yine bu topikte okumuştum Elossa yazmıştı). son kandilde, yani Kadir gecesinde 313 ayetel kürsi okudum (bunu da ayşemden okumuştum burada).

adetim gecikirken ilaçtan sandım biliyorsunuz o kadar umudum yoktu bu ay için yani. cuma günü için dr.a gitme planımı yaptım(adetimin 3.gününe denk geleceği için), yine gittim cuma günü ama hamile olarak :) ve kızlar severek isteyerek birliktelik gerek, iğne olduğum halde o gün olmadığını sonra yani tam 1 hafta sonra olan ilişkide olduğunu ben de eşim de düşünüyoruz, çok ayrıntıya girmeyeyim siz anlayın :))

hepinizden Allah razı olsun, yukarıda da yazdım işte herkesin katkısı var dua ile bilgi paylaşımı ile... sadece sıram gelmiş kızlar, Rabbim "OL" dedi, oldu. hepsi bir sebep yani. biraz çaba, bolca dua...

inşallah bundan sonrası için de, sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Rabbim bana ve tüm hamilelere, tüm isteyenlere de evlat nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

Rabbim tüüüm isteyenlere yardım etsin... Ya Varis, Ya Evvel katından hayırlı, sağlıklı, eli yüzü güzel, huyu güzel evlat nasip et... AMİN :nazar::nazar::nazar:
deryacım çok emek vermişsin çok dua etmişsin Rabbimzide icabet etmiş ne mutlu sana :nazar::nazar::nazar:
kızlarr sonucumu aldım sonuç koca bir 0 :53: maalesef herşeeeyyy hayalmiş diyorum... Bu ayı geçtik önümüzdeki aya hayırlısıyla bekliyoruz İnşallah...
canım acele etme dur bi bakalım..reql gününe daha var biraz bekle:34:
kızlar sabah test yaptım ve hafıf sılık cıktı ama fotografı yukleyemıyorum cok hafıf belırgın sımdı ben neye ınanıyım daha cok erken eczane acılsın gıdıp baska bı test alıcam meraklıyım ama daha kesın bısı olmadıgı ıcın beklemedeyımm

pembişimmm canım inanırmısın gözlerim doldu okurken...okadar sevindimki tarifi mümkün deqil...çok çokkk tebrik ediyorum canım..Rabbim tamamına erdirsin..bizler içinde duanı esirgeme olurmu unutma bizleri...

pembemmmmmmm hamilesinnnnnn :)))) canım benim herhalde şu an topikte seni en iyi ben anlarım taze olarak :)) kuzum yarın test ile beraber daha iyi anlayacaksın, ayyyyy göbüşleri yarıştırcaz desene :) ne kadar mutlu oldum anlatamam sana :))) hadi pembem sıra sana gelmiş demek ki, bu ay ya da olmadı öbür ay irmeganım da sıra Allah ın izni ile. Rabbim sen bizlere yardım et, korkularımızla sınama, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle, bizi bize bırakma yardım et...

Back