bu aydan ziyade son bir kaç aydır, arkadaşlar gerçekten okurken geyik gibi geliyor ama doğrusu bu, kafamdan uzaklaştırmaya çalıştım. hatta yazmıştım burada da gittim İSMEK te kursa yazıldım, kafam rahatlasın diye, artık eşim gönderir mi ya da ben gider miyim bilmiyorum o da ayrı konu :)
bu ay hem kendim hem eşim sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi yedik bir kaşık.
yumurtlama zamanında ananas yedim, aldım koydum dolaba her gün az az yedim 1 tanesini 3-4 günde bitirdim yani. özellikle ortasındaki çekirdek çok faydalı.
tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara dr.larının tavsiye ettiğini okumuştum kadınlar kulübü nde.
bu ay klomen, iğne ile beraber takip yaptırdım, estrofem içtim dr. sürekli hala da içiyorum keseyi gören kadar devam dedi dr. ilginç olan kısım ise şu, yumurtam büyüdü, iğneye rağmen çatlamadı, çatlayan kiste yakın olan bu nedenle şans vermedi dr. şimdi hangisi tuttu ne oldu bilmiyorum, belki de büyük olan yumurtam sonradan çatlamıştır, belki de sevgili kistim "artık döllenendi bu yumurta ben de karışmıyım" demiştir, orası meçhul yani :) 2 hafta önce c.tesi dr.a gittiğimde bu haberi almıştım yani yumurtamın çatlamadığını, anneme geçtim dr. dan sonra, haliyle azıcık ağladım, korktum çünkü çatlamama sorunu önemli, 2-3 kere daha çatlamazsa aşılama bile olmuyor, direk tüp bebek konusu başlıyor... neyse işte o c.tesi sabahı anneme gittim, anlattım, annem şaşırdı, olur sandım, dedi, o sabah kalkarken, bu kez oldu bu kez tuttu, diyormuş kendi kendine, rüya falan görmeden yani, uyur uyanık... dün bunu da hatırladık konuşurken :)
ve kızlar dua dua dua... her kapının kilidi Rabbim de saklı... okuyun mümkünse anlamını da okuyup öyle okuyun... yumurtlama günümde Yasin okumuştum. sevgili Ecelimin burada yazdığından görüp elmaya Meryem suresini okudum, ikiye bölüp yarısını kendim yedim yarısını eşime verdim, iğne sonrası birliktelik gününde. yine bu malum günde, yatsı namazı sonrası silsilei-aliyyenin isimlerini okuyup onların ruhuna Fatiha okudum. (yine bu topikte okumuştum Elossa yazmıştı). son kandilde, yani Kadir gecesinde 313 ayetel kürsi okudum (bunu da ayşemden okumuştum burada).
adetim gecikirken ilaçtan sandım biliyorsunuz o kadar umudum yoktu bu ay için yani. cuma günü için dr.a gitme planımı yaptım(adetimin 3.gününe denk geleceği için), yine gittim cuma günü ama hamile olarak :) ve kızlar severek isteyerek birliktelik gerek, iğne olduğum halde o gün olmadığını sonra yani tam 1 hafta sonra olan ilişkide olduğunu ben de eşim de düşünüyoruz, çok ayrıntıya girmeyeyim siz anlayın :))
hepinizden Allah razı olsun, yukarıda da yazdım işte herkesin katkısı var dua ile bilgi paylaşımı ile... sadece sıram gelmiş kızlar, Rabbim "OL" dedi, oldu. hepsi bir sebep yani. biraz çaba, bolca dua...
inşallah bundan sonrası için de, sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Rabbim bana ve tüm hamilelere, tüm isteyenlere de evlat nasip etsin inşallah
Rabbim tüüüm isteyenlere yardım etsin... Ya Varis, Ya Evvel katından hayırlı, sağlıklı, eli yüzü güzel, huyu güzel evlat nasip et... AMİN