- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.001
kızlarr sonucumu aldım sonuç koca bir 0 maalesef herşeeeyyy hayalmiş diyorum... Bu ayı geçtik önümüzdeki aya hayırlısıyla bekliyoruz İnşallah...
hayırlısı ekimde inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr sonucumu aldım sonuç koca bir 0 maalesef herşeeeyyy hayalmiş diyorum... Bu ayı geçtik önümüzdeki aya hayırlısıyla bekliyoruz İnşallah...
normal bir kist demişti doktor inş kaybolur...
Iyi aksamlar arkidislerim. Yeni hamis arkadaslarima tebriklerimi yolluyorum rabbim kucagimiza almayi nasip etsin darisi isteyen bekeleyein herkese ins. Deryacim ne guzel anlatmis hikayesini cook caba var cok emek gercekten masallah... Irmegancim simdi senden bekliyoruz guzel haberleri sekiz bucuk senin unutamadigin anin baslagici olur umarim... Gerrci bicogumuzunda basina gelebildigi gibi adeti gecmeden cikmaya biliyor gebelik benim ole olmustu adetimi 5 gun gectikten sonra cikmisti herkese bol sans...
kızllaaarr eşimle arayı düzelttik sayılırr... çok anlayışlı efendi bi koca oldu bi anda şaşırdıımmm
yaaa kızlaarr ben şimdi test yaptım yaaaaaa...... teste bakıyorum çooooook hafif bi çizgi var gibiiiii.... yaniiii hayalmi diyorum pencerenin önünde bakıyorum görüyorum ışığın altında bakıyorum görüyorum ama çooook hafif... sonra eşimede gösterdim dayanamadım oda baktı sanki bende görüyorum bişey dedi... yani bilemedimmm şu sonuç bi çıksaydıda bi öğrenseydimmm.....
kızlar sabah test yaptım ve hafıf sılık cıktı ama fotografı yukleyemıyorum cok hafıf belırgın sımdı ben neye ınanıyım daha cok erken eczane acılsın gıdıp baska bı test alıcam meraklıyım ama daha kesın bısı olmadıgı ıcın beklemedeyımm
ümit vermek istemem ama canım benim sennn adetine daha çok yokmuuydu.kanda okadar çabuk çıkmaz.hatırlıyorsunuz ben adetimden 1 hafta önce yaptım çok çok silik çizgi çıktı.ben hemen kan vericem diye hastaneye gittim.hemşire arkadaşlar hemen verme dediler kan.bekle dediler hem 2 güne bi test yap dediler iyi dedim ben tam adetime 3 gün varken gittim test verdim ona rağmen bile bthcg düşüktü.oyüzden halime bence birkaç gün sonra testi tekrarla
eklenmıyor tatlım denedım pc donuyo sımdı yıne eczaneden geldım daha pahlı 99.9 kesın sonuc yazan test var ve orda da sılık daha belırgın ay ınanmıyorum ya uff karmasık bır duygu bu yarın kan testı yaptırsam mı bılemedım erken mı ınanın soktayım
Pembe cim. Silik bile olsa pozitiftir. Gecen hafta benim de oyleydi. Yarin ilk is bi kan yaptir. Baska testlerle tekrarla bakalim onlarda da ayni sonuc cikiyor mu. İnsallah hamilesindir .
Gunaydin kizlar
Irmegancim uzulme yola devam durmak yok.
Pembemasal silik cikmasi umut verici ama en net olani kan testi. Insallah hamilesindir
Oley pembik hamileeeeeeeee ayyyy cok sevindim yarin kan ver arkadasim ok kib.yorma cok mutlu oldum allahim herkese yasatsin bu guzel duyguyu
neyse artık yarını beklicez... ayyyyy sonunda pembişimde hamile kaldı yaaa.... Ne kadar heycanlıı.... Valla o kadar mutluy oldumkiiii Biz kader ortağıyız kuzumm seninlee... Dedimki pembe hamiş kalırsa bende hamile kalabilirim diye düşünüyodum... Rabbim sana verdi çok şükür... Hayırlısıyla bu topikteki tüm herkes hamiş kalır inşallaaahhh....bu gun pazar cnm kapalı kı ozeller devlete de vardır yoktur hem hıc ozenlı degıler yarını beklıycez bakalım resmen pembe sılık cok belırgın cıktı InsAllah Rabbım
Dualarımızı kabul eder Amin
neyse artık yarını beklicez... ayyyyy sonunda pembişimde hamile kaldı yaaa.... Ne kadar heycanlıı.... Valla o kadar mutluy oldumkiiii Biz kader ortağıyız kuzumm seninlee... Dedimki pembe hamiş kalırsa bende hamile kalabilirim diye düşünüyodum... Rabbim sana verdi çok şükür... Hayırlısıyla bu topikteki tüm herkes hamiş kalır inşallaaahhh....