Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

pembişim çok sevindim kuzum yaaaa ayy hadi sende hamişler kervanına katılıyosunnn tebrik edeimmm

pembişim hamilesin kız sennnnnn yarını bekleme git kan ver gel hemen hadi kuzummm

pembişim hamilesin kız sennnnnn yarını bekleme git kan ver gel hemen hadi kuzummm

bu gun ozeller kapalı tatalım devlete almama ıhtımalerı var yarın sabah ılk ısım kan testı sabaha bı test yaptım hafıfıtı sımdı yıne yaptım tam sılık pekı canım ac karnına mı verıyoruz kanı?

ayy hadi ayrın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum canım aç yada tok farketmiyo canım

benimkide çok silikte zor görmüştüm ikinci çizgiyi okadar silikti pembişim . erken değil hamişsin sen hamiş olmasan o çizgi çıkmazdı

adetımden 5 gun gectı bı kere canım cok mercımek koftesı ıstedı yedım kustum sonra onun dısında vajına da batma oluyor goguste hassasıyet ucları belırgın ve acayıp usuyorum ellerım ayaklarım usuyo ınsALLAH hamıleyımdır canım yarın kan pozıtıf cıkarsa doktoruma da gıderım baksın mı Allah tum ısteyenlere bana da hayırlı sonuclar nasıp etsın ınsAllah Amin

benim 11gün sonra çıkmıştı. bende sürekli kısır yiyodum hatta tiksindm artık kısır görmek bile istemiyorum okadar çok yemiştim. belirtilerin hespi hamilelik belirtisi pembişim. ay vala çok mutlu oldum yaa darısı irmeganımın e diğer isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşşşş

Amin canım benım ınsAllah tum ısteyenlerın benım de mutlu sonuclarım tez zamanda gelır ben daha ınanamıyorum ve kan testı benı korkutuyor bılmıyorum tuhaflıklar ıcındeyım

Canim ben de gecen pazartesi gozukmeyecek kadar silik ti o cizgi. Senin gibi gittim duyrali duyarsiz ne kadar test varsa aldim tekrarladim. Hepsi ayni, pozitif. Ertesi gun aksam 4 gibi kan verdim ozelde hemen cikti sonuc. Hcg 39 du. Hamilesin ama Yukselmesi lazim dedi doktor. 3 sonra ikinci kanda 171 olmustu. İnsallah haftaya keseyi de gorucez. Bence sen hamilesin. Hayirli ugurlu olsun simdiden. Yarin bizlere de sonucu bildir olur mu?

bıldırırım canım ınsAllah dualarınızı eksık etmeyın cok haycanlıyım ınsAllah bebegım benımledır Allah tum ısteyenlere versın YaRABBIM Amin

bıldırırım canım ınsAllah dualarınızı eksık etmeyın cok haycanlıyım ınsAllah bebegım benımledır Allah tum ısteyenlere versın YaRABBIM Amin

kız pembe ben sana hamilesin demiş miydim dememiş miydim bak gör doğuma hazırlık konuşmalarıda yapıcaz burda Allahın izniyle

en büyüğü 3,5 cm civarı olan 3 tane kist... dr.uma başladığımda, bunları kenara koyup unutuyoruz, bizi ilgilendirmiyor, bizim şimdi işimiz hamile kalmanı sağlamak, demişti :)
canım sen hangi doktora gidiyorsun? zeytinburnundamı gittiqin doktor...en son doktor faciasından sonra doktor arayışına girdim...tavsiye debileceqin bir doktor varmı cnm...
canım tebrik ederim ne güzel bir duygu bu..Rabbim tamamına erdirsin cnn...
deryacım çok emek vermişsin çok dua etmişsin Rabbimzide icabet etmiş ne mutlu sana
kızlarr sonucumu aldım sonuç koca bir 0 maalesef herşeeeyyy hayalmiş diyorum... Bu ayı geçtik önümüzdeki aya hayırlısıyla bekliyoruz İnşallah...
canım acele etme dur bi bakalım..reql gününe daha var biraz bekle

pembişimmm canım inanırmısın gözlerim doldu okurken...okadar sevindimki tarifi mümkün deqil...çok çokkk tebrik ediyorum canım..Rabbim tamamına erdirsin..bizler içinde duanı esirgeme olurmu unutma bizleri...

pembemmmmmmm hamilesinnnnnn :)))) canım benim herhalde şu an topikte seni en iyi ben anlarım taze olarak :)) kuzum yarın test ile beraber daha iyi anlayacaksın, ayyyyy göbüşleri yarıştırcaz desene :) ne kadar mutlu oldum anlatamam sana :))) hadi pembem sıra sana gelmiş demek ki, bu ay ya da olmadı öbür ay irmeganım da sıra Allah ın izni ile. Rabbim sen bizlere yardım et, korkularımızla sınama, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle, bizi bize bırakma yardım et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…