Herkese selamlar: beni hatirlayan vardir belki bilemiyorum. Agustos temmuz aylari boyunca burada az da olsa yazmis, ikinci bebegimin gelmesi icin sizlerle beraber dualar etmistim. Temmuzda olmadi. Ramazan ayindan cok umitliydim. Ama o da olmadi. Haziran sonunda hayatimda ilk defa duydugum bir hastalikla pko ile tanismistim cunku. 35-40 derken artik 2 ayda bir adet olmaya basladim. En son 14 temmuzda adet oldum. Agustos ayinin sonlarina dogru, buraya girmekten ve surekli bebek fikriyla yasamaktan vazgectim. Adet olmayi beklemeye basladim, adet olaak ardindan sogan kurune falan baslayacaktim. Bu arada 3 kilo kadar verdim yuruyusle falan. Neyse; 13 eylulde doktora gittim. Vajinal usg de be kan tahlilinde negatif sonuclari gorunce yine cok uzuldum. Tarlusal verdi doktor eve git meden ilaci aldim. Hemen baslayip adet olup, bebege giden yolu hizlandiracaktim aklimca. Ama iste Rabbimin mucizesi icemedim o ilaci. 3-4 gun sonra gene adet olayinca, evdeki son gebelik testimi de yapip atip ilaca baslamaya karar verdim. Testi yaptim, ama geri donup bakmayi unuttum. O kadar emindim negatif olduguna. Negatif kan sonucunu alali sadece 3 gun olmustu cunku. Ama oyle olmadi:)) 2 saat sonra baktigimda 2. Cizgiyi gordum. Sasirdim ama kesinlikle inanmadim. Hemen nobetci eczane bulduk gittik 3 tane farkli marka test aldik. Hepsi pozitifti. Ertesi gun doktora gittim. Durumu anlattim. O da usg de bur sey goremedi ama bence hamilesin dedi. Hcg 39 cikmisti. 3 gun sonra yani dun tekrar gittim, hcg 180 olmustu. Evet hamileydim hem de hic ummadigim bir anda. Sat tan 1,5 ay sonra yumurtlamis ve hamile kalmistim. Simdi mutluluktan ucuyor ve keseyi goracegimiz gunu bekliyoruz. Biliyorum uzun oldu ama inanin, icimden gecen herseyi yazmak istedim. Umarim dileyen herkes bu mucizeyi bir an once yasar, bebisine kavusur. Benim yaptigim tek sey bol dua ve inancimi hic kaybetmemek oldu. Sukurler olsun. Sevgiler...