• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Gunaydın kızlar Hayırlı Cumalar herkeze dun test aldım da yapmadım ya ılk ıdrarla falan bakmak gerekıyor sanırım sabah ama bakmadım baska gune erteledım ne zaman hazırsam:) zaten onun dısında adet ıhtımalı ya testı nasıl uyguluyorsunuz ecelı numune bısı dedı ama anlamadım ya:D

Pembişiiiiiiiiiiiiiiiiiimm uyku tutmadı hep aklımdasın hadı guzel haberler ver bızlere canımın ıcıııııı:16:

Gunaydın kızlar Hayırlı Cumalar herkeze dun test aldım da yapmadım ya ılk ıdrarla falan bakmak gerekıyor sanırım sabah ama bakmadım baska gune erteledım ne zaman hazırsam:) zaten onun dısında adet ıhtımalı ya testı nasıl uyguluyorsunuz ecelı numune bısı dedı ama anlamadım ya:D

Ayy senın ananıııııı elini öpim:9:kızım yazdım ya acıklamalı kacırdın heralde hemde ayan beyan yazdım yazarken ben utandım deliiiiiiiiiii:17::17:

Ayy senın ananıııııı elini öpim:9:kızım yazdım ya acıklamalı kacırdın heralde hemde ayan beyan yazdım yazarken ben utandım deliiiiiiiiiii:17::17:

anlamadım kız :S ne bagırıyosun :D numune falan dedın ne bu bacım tıcarete mı acılıyoruz aaa kız kızayıs surda acık sole :D tıpta ayıp teste ayıp yoktur gıttı sabahkı cısım:D

hatunlarrr hamıleler ırmegan ve bana da bol bol dua edın bızde bu aydan umutluyuz hastalıgımızdan kurtulduk ben test yapmaya kararverdım her sonuc ıcın hazırım negatıfe bıle de yagmur yagıyo ancak aksam kocısle cıkıp alabılırım bakın hıc abartmadan soylee pskolojık veya degıl beyaz uzayan akıntı mercımek koftesı ıstemme sabah 7 de yapmam kı ben o kadar ugrasmam ımrenmem kolay kolay gogus hasasıyedı bazen yanıyor gıbı agrı vuruyor ucu belırgın karnım hafıf sıs ıdrar rengım koyuuu Hayırlara ınsAllah kasık batmaları da var bu ay mucıze gıbı olur vAllah

pembişim sen ve irmegandanda güzel haberler bekliyoruz tatlım inşş sizlerde hamilesinizdir

ayyy canım benım:)gercekten gzuel ısım mı ya ılk bır kac kısıye soyledım begenmedıler esımın tarafından gorumcemler falan kararsız kaldım ama onemlı olan guzel ısım olsun dedım bana da oyle geldı soylenısı kolay kıbar gıbı geldı walla olumlu yorumlar aldıkca bu ısmı koymakta kararlıyım:)

latacım önemli olan senin ve eşinin beğenmesi siz beğendiyseniz çevredekileri düşünmeyin tatlım . ama yine söylüyorum çok güzel ve anlamlı bi isim

kız yapsana boşver numune olması şart değil hatta ilk idrar olması bile şart değil ben öğleye doğru yapmıştım testi yap sende yaaa çatlatma bizii

kız ben öğlenın kara sıcağında yaptım testide yinede çıktı deryanınkinden bile daha silikti benimki.hatta teste baktıkça gözümde çizgi silindi gitti.ama hazır değilsen bilemem

pembişim sen ve irmegandanda güzel haberler bekliyoruz tatlım inşş sizlerde hamilesinizdir

kız yapsana boşver numune olması şart değil hatta ilk idrar olması bile şart değil ben öğleye doğru yapmıştım testi yap sende yaaa çatlatma bizii

kız ben öğlenın kara sıcağında yaptım testide yinede çıktı deryanınkinden bile daha silikti benimki.hatta teste baktıkça gözümde çizgi silindi gitti.ama hazır değilsen bilemem
haklısınız da bılemıyorum:)

kızlar bana yardım edin bu hastalıktan nasıl kurtulucam sabaha kadar kustum geğirdim gaz çıkardım.baş ağrısı hapşurma öksürük artık kasıklarım ağrıyorrrr.hiç uyumadımmm.boğazlarımda acıyor.bide yarın 24 saatlik nöbetim var

Hadi bee yap şunuda bizde rahatlıyalım gercı aklıma bışı geldı oglendı ayseyle msn de konusuyorduk cam acmıstık bana delı gıbı kızıyordu kız gıt yap testı dıye ben hayır şu gunu beklıyecem dıyordum inatla karsılaşacagım şeye hazır degıldım sanırım tek cızgı yanı:14:sonra o gece ruyamda bısı gormustum sabahın köründe kalktım test yaptım ve ALLAHA şukur çift çizgi ama ben 2 gun gecmıstı gunumu yanı demek ıstedıgım hazırsan yap degılsen bekle canım bız burda çatlasakta olur:19:

kızlar bana yardım edin bu hastalıktan nasıl kurtulucam sabaha kadar kustum geğirdim gaz çıkardım.baş ağrısı hapşurma öksürük artık kasıklarım ağrıyorrrr.hiç uyumadımmm.boğazlarımda acıyor.bide yarın 24 saatlik nöbetim var

nane limon yada ıhlamur yap limonda sık iç sonra ılık suyun içine bal ve limon suyu damlat iç boğazlara iyi geliyomuş tatlım ben hala düzelemedim. öksürük geçmedi hala:(( çok geçmiş olsun izin alma imkanın varsa gitme daha kötü olursun

Sizi beklerken bir topıge denk geldım ınanınkı sınırerımı zıplatyı kadın konu acmıs sevgılısını esını begenmıyen varmı aranızda dıye allahım yarabbım delırttı benı sevgılısını begenmıyormusta sevmıyormusta ama ayrılamazmısta bısıler yasamısta amannnn ne yorumlar geldı anlatamam bende ıcımı doktum kesın editor tarafından ceza yıyecem yıne bırkaç gun ayrı kalabılrız:9:

Hadi bee yap şunuda bizde rahatlıyalım gercı aklıma bışı geldı oglendı ayseyle msn de konusuyorduk cam acmıstık bana delı gıbı kızıyordu kız gıt yap testı dıye ben hayır şu gunu beklıyecem dıyordum inatla karsılaşacagım şeye hazır degıldım sanırım tek cızgı yanı:14:sonra o gece ruyamda bısı gormustum sabahın köründe kalktım test yaptım ve ALLAHA şukur çift çizgi ama ben 2 gun gecmıstı gunumu yanı demek ıstedıgım hazırsan yap degılsen bekle canım bız burda çatlasakta olur:19:

bencede hazır değilse yapmasın sonuçta tek çizgide çıkabilir çift çizgide herşeye hazırlıklı ol

Back