- Konu Sahibi pembemasal
benim kan testim de 31.8 cıktı pzar gunu testi tekralıycaz bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın kızlar Hayırlı Cumalar herkeze dun test aldım da yapmadım ya ılk ıdrarla falan bakmak gerekıyor sanırım sabah ama bakmadım baska gune erteledım ne zaman hazırsam:) zaten onun dısında adet ıhtımalı ya testı nasıl uyguluyorsunuz ecelı numune bısı dedı ama anlamadım ya
Ayy senın ananıııııı elini öpimkızım yazdım ya acıklamalı kacırdın heralde hemde ayan beyan yazdım yazarken ben utandım deliiiiiiiiiii
ayşecik nasılsın abcım.umarım yeğenimde iyidir.
Ayy senın ananıııııı elini öpimkızım yazdım ya acıklamalı kacırdın heralde hemde ayan beyan yazdım yazarken ben utandım deliiiiiiiiiii
iyiyim canım benim yeğeninin bilmem ama ben çok fena hastayım ağzım burnum kıçım tıkalı valla
hatunlarrr hamıleler ırmegan ve bana da bol bol dua edın bızde bu aydan umutluyuz hastalıgımızdan kurtulduk ben test yapmaya kararverdım her sonuc ıcın hazırım negatıfe bıle de yagmur yagıyo ancak aksam kocısle cıkıp alabılırım bakın hıc abartmadan soylee pskolojık veya degıl beyaz uzayan akıntı mercımek koftesı ıstemme sabah 7 de yapmam kı ben o kadar ugrasmam ımrenmem kolay kolay gogus hasasıyedı bazen yanıyor gıbı agrı vuruyor ucu belırgın karnım hafıf sıs ıdrar rengım koyuuu Hayırlara ınsAllah kasık batmaları da var bu ay mucıze gıbı olur vAllah
ayyy canım benım:)gercekten gzuel ısım mı ya ılk bır kac kısıye soyledım begenmedıler esımın tarafından gorumcemler falan kararsız kaldım ama onemlı olan guzel ısım olsun dedım bana da oyle geldı soylenısı kolay kıbar gıbı geldı walla olumlu yorumlar aldıkca bu ısmı koymakta kararlıyım:)
pembişim sen ve irmegandanda güzel haberler bekliyoruz tatlım inşş sizlerde hamilesinizdir
bugun kan testi yaptırdım 31.8 cıktı bu deger le hamılemıyım degılmıyım nasıl anlarım
Gunaydın kızlar Hayırlı Cumalar herkeze dun test aldım da yapmadım ya ılk ıdrarla falan bakmak gerekıyor sanırım sabah ama bakmadım baska gune erteledım ne zaman hazırsam:) zaten onun dısında adet ıhtımalı ya testı nasıl uyguluyorsunuz ecelı numune bısı dedı ama anlamadım ya
pembişim sen ve irmegandanda güzel haberler bekliyoruz tatlım inşş sizlerde hamilesinizdir
kız yapsana boşver numune olması şart değil hatta ilk idrar olması bile şart değil ben öğleye doğru yapmıştım testi yap sende yaaa çatlatma bizii
haklısınız da bılemıyorum:)kız ben öğlenın kara sıcağında yaptım testide yinede çıktı deryanınkinden bile daha silikti benimki.hatta teste baktıkça gözümde çizgi silindi gitti.ama hazır değilsen bilemem
kızlar bana yardım edin bu hastalıktan nasıl kurtulucam sabaha kadar kustum geğirdim gaz çıkardım.baş ağrısı hapşurma öksürük artık kasıklarım ağrıyorrrr.hiç uyumadımmm.boğazlarımda acıyor.bide yarın 24 saatlik nöbetim var
Hadi bee yap şunuda bizde rahatlıyalım gercı aklıma bışı geldı oglendı ayseyle msn de konusuyorduk cam acmıstık bana delı gıbı kızıyordu kız gıt yap testı dıye ben hayır şu gunu beklıyecem dıyordum inatla karsılaşacagım şeye hazır degıldım sanırım tek cızgı yanısonra o gece ruyamda bısı gormustum sabahın köründe kalktım test yaptım ve ALLAHA şukur çift çizgi ama ben 2 gun gecmıstı gunumu yanı demek ıstedıgım hazırsan yap degılsen bekle canım bız burda çatlasakta olur