• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

kızlar bana yardım edin bu hastalıktan nasıl kurtulucam sabaha kadar kustum geğirdim gaz çıkardım.baş ağrısı hapşurma öksürük artık kasıklarım ağrıyorrrr.hiç uyumadımmm.boğazlarımda acıyor.bide yarın 24 saatlik nöbetim var

Geçmiş olsun şekercim ayyy benimde tek korkum oydu ALLAHtan suana kadar olmadım ne ılac ıcebılıyon ne bısı üstelıkte sen calısıyon bu hastalık dınlenmek ıster ayakta gecıremezsın canım seastrenın dedıklerını yap ve dınlen dur bende burdan alnına öpucuk yollım belkı ıyı gelır:54:

Sizi beklerken bir topıge denk geldım ınanınkı sınırerımı zıplatyı kadın konu acmıs sevgılısını esını begenmıyen varmı aranızda dıye allahım yarabbım delırttı benı sevgılısını begenmıyormusta sevmıyormusta ama ayrılamazmısta bısıler yasamısta amannnn ne yorumlar geldı anlatamam bende ıcımı doktum kesın editor tarafından ceza yıyecem yıne bırkaç gun ayrı kalabılrız:9:
tutamaz cenesını ama ıyı yapmısın kız kadın mılletı cozurtuu
Hadi bee yap şunuda bizde rahatlıyalım gercı aklıma bışı geldı oglendı ayseyle msn de konusuyorduk cam acmıstık bana delı gıbı kızıyordu kız gıt yap testı dıye ben hayır şu gunu beklıyecem dıyordum inatla karsılaşacagım şeye hazır degıldım sanırım tek cızgı yanı:14:sonra o gece ruyamda bısı gormustum sabahın köründe kalktım test yaptım ve ALLAHA şukur çift çizgi ama ben 2 gun gecmıstı gunumu yanı demek ıstedıgım hazırsan yap degılsen bekle canım bız burda çatlasakta olur:19:

e hadı madem catlayın bıraz:)

nane limon yada ıhlamur yap limonda sık iç sonra ılık suyun içine bal ve limon suyu damlat iç boğazlara iyi geliyomuş tatlım ben hala düzelemedim. öksürük geçmedi hala:(( çok geçmiş olsun izin alma imkanın varsa gitme daha kötü olursun

izin alamadım işte hiç uykusuz işe geldim okadar bitkinim artık canım yanıyor.şimdi iş yerinde sadece kekik ve bal buldum bende onu içi,cem

Geçmiş olsun şekercim ayyy benimde tek korkum oydu ALLAHtan suana kadar olmadım ne ılac ıcebılıyon ne bısı üstelıkte sen calısıyon bu hastalık dınlenmek ıster ayakta gecıremezsın canım seastrenın dedıklerını yap ve dınlen dur bende burdan alnına öpucuk yollım belkı ıyı gelır:54:

kız öpücük iyi geldi anam zıpçık gibi oldum.oley ben varya şimdi hastaneyi 10 tur koşarım dermişim.izin alamadım işte.çok kötü bişey evimde olsam bir yandan osursam bir yandan geğirsem olmazmıydı burda osuramıyomda gaz içimde patlıcak:)))

Pembişim biz burda her cuma esselayla ezan arası kuranlar okuyoruz ALLAH kabul ederse dualar edıyoruz heppınıze dua edıyorum ama bugun özellıkle senın adına dua edecem hakkında hayırlısı olsun canım saglıklı sıhhatlıyse bebişin göbüşüne tutunsun İNŞALLAHURAHMAN...

kız öpücük iyi geldi anam zıpçık gibi oldum.oley ben varya şimdi hastaneyi 10 tur koşarım dermişim.izin alamadım işte.çok kötü bişey evimde olsam bir yandan osursam bir yandan geğirsem olmazmıydı burda osuramıyomda gaz içimde patlıcak:)))

İğrençsin biliyormusun:76:Ayyy ogluşum sen bakma bu terbıyesız teyzene ona ara ara gelırler:9:Lütfen oğluşuma örnek teyze olalım rica ediyorum:20::4:

İğrençsin biliyormusun:76:Ayyy ogluşum sen bakma bu terbıyesız teyzene ona ara ara gelırler:9:Lütfen oğluşuma örnek teyze olalım rica ediyorum:20::4:

neden kız daha küfürlere başlamadım baksana daha nasıl kibar olayımm.benden bu kadar arkadaşım hem oğlan olduğunu nerden çıkardın

neden kız daha küfürlere başlamadım baksana daha nasıl kibar olayımm.benden bu kadar arkadaşım hem oğlan olduğunu nerden çıkardın

Öylesine dedim içimden geliyorya oglum olacagı anaa bırde kızım olursa senınle hiiiiiiiiiiçç tanıştırmam onu de gett:9:

Aslında bende gecelerı cok hasta oluyorum daha cok nefes darlıgı cekıyorum sıcak basıyo dun gece halvete gırecektık:17:kociş o kadarda traş olmus suslenmıs ama bende tık yok arkamı dondum yattım sabaha karsı ben yanasmaya basladım onda tık yok inadına:9:ama bır ara caktırmadan saate baktı gec olmustu bugun nedense kendımı eksık hıssedıyorum :34:

Aslında bende gecelerı cok hasta oluyorum daha cok nefes darlıgı cekıyorum sıcak basıyo dun gece halvete gırecektık:17:kociş o kadarda traş olmus suslenmıs ama bende tık yok arkamı dondum yattım sabaha karsı ben yanasmaya basladım onda tık yok inadına:9:ama bır ara caktırmadan saate baktı gec olmustu bugun nedense kendımı eksık hıssedıyorum :34:

hahaha enim kocam bana ben o işi unuttum nasıl yapılıyordu diyor.üzerime şişme kadın getiricekmişşş

Pembişim biz burda her cuma esselayla ezan arası kuranlar okuyoruz ALLAH kabul ederse dualar edıyoruz heppınıze dua edıyorum ama bugun özellıkle senın adına dua edecem hakkında hayırlısı olsun canım saglıklı sıhhatlıyse bebişin göbüşüne tutunsun İNŞALLAHURAHMAN...

oy Allah razı olsun senden Ya Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar yetıstırmenızı nasıp etsınn veee

Kadınlar kulubu nun cadı kadınlarından gaz alarak test yaptım o kadar mı olur ne C de ne de T de bısı yok bom bos cıktı cıka cıka hem de en pahlısından aldım nerelere gıdemmm:D

oy Allah razı olsun senden Ya Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar yetıstırmenızı nasıp etsınn veee

Kadınlar kulubu nun cadı kadınlarından gaz alarak test yaptım o kadar mı olur ne C de ne de T de bısı yok bom bos cıktı cıka cıka hem de en pahlısından aldım nerelere gıdemmm:D

Aaaaa nasıl olur şansa bak ama olsun bundada vardır bir hayır canım git gerıye ver bozuk cıktı de yenısını versınler:9:

hiç mi çizgi çıkmadı hahahahaha

Aaaaa nasıl olur şansa bak ama olsun bundada vardır bir hayır canım git gerıye ver bozuk cıktı de yenısını versınler:9:

benım bıldıgım test bozuksa T de cızgı olur da C de olmasa bozuktur bu kalbım kadar bem beyaz:P
he anam gıdıp yenısını alıyım bekle sımdı aksmı kocamla alırım ancak Vardır canım bı hayır Allaha hayırlısını versın Amin

Back