• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

hatunlarrr hamıleler ırmegan ve bana da bol bol dua edın bızde bu aydan umutluyuz hastalıgımızdan kurtulduk ben test yapmaya kararverdım her sonuc ıcın hazırım negatıfe bıle de yagmur yagıyo ancak aksam kocısle cıkıp alabılırım bakın hıc abartmadan soylee pskolojık veya degıl beyaz uzayan akıntı mercımek koftesı ıstemme sabah 7 de yapmam kı ben o kadar ugrasmam ımrenmem kolay kolay gogus hasasıyedı bazen yanıyor gıbı agrı vuruyor ucu belırgın karnım hafıf sıs ıdrar rengım koyuuu Hayırlara ınsAllah kasık batmaları da var bu ay mucıze gıbı olur vAllah

canım sen de ben de irmegan da uzun süredir bekleyenlerdeniz bu topikte, inşallah biz ve tüm isteyenler hamiledir canım. ben zamanla, hamile olanlara imrenmemeye, sadece sıranın onlarda olduğunu düşünmeye başlamıştım. böyle hissedenleri yadırgamıyorum kesinlikle çünkü ben de başta öyleydim. sonuçta kader Allahtan geliyor, herkes payına düşeni yaşıyor... sabrın sonu selamet... inşallah hamileyimdir de hayırla ve sağlıkla gelir evladım, değilsem de bu da Allahtan, daha sıra bana gelmemiş demektir.

Canim cok guzel aciklamissin,herseyin sirasi var kadere kismete inanmak gerek. Acik soylemek gerekirse bazen hamileligimi bi kusur gibi algiliyordum ufak tefek yasadigim seyleerden dolayi. Rabbim kimseyi isyana sevk edip kalp kirdiracak duruma getirmesin. Kimsenin kucagini bos birakmasin mutlu edecekse bu harika duyguyla yapsin,aminn...

hatunlarrr hamıleler ırmegan ve bana da bol bol dua edın bızde bu aydan umutluyuz hastalıgımızdan kurtulduk ben test yapmaya kararverdım her sonuc ıcın hazırım negatıfe bıle de yagmur yagıyo ancak aksam kocısle cıkıp alabılırım bakın hıc abartmadan soylee pskolojık veya degıl beyaz uzayan akıntı mercımek koftesı ıstemme sabah 7 de yapmam kı ben o kadar ugrasmam ımrenmem kolay kolay gogus hasasıyedı bazen yanıyor gıbı agrı vuruyor ucu belırgın karnım hafıf sıs ıdrar rengım koyuuu Hayırlara ınsAllah kasık batmaları da var bu ay mucıze gıbı olur vAllah

Benim senden çok umudum var pembişimmm ruyalarındada goruyordun zaten İNŞAALLAH canımcım yarında senden guzel haberler beklıyoruz ac karnına idrarını yap devam erderken hemen numunelık al yanı ikinci idrar olsun ok..Ya ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBERRRRR...

Benim senden çok umudum var pembişimmm ruyalarındada goruyordun zaten İNŞAALLAH canımcım yarında senden guzel haberler beklıyoruz ac karnına idrarını yap devam erderken hemen numunelık al yanı ikinci idrar olsun ok..Ya ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBERRRRR...

nasıl yanı tatlım detaylı acıkla su olayı sabah mı yapıyım nasıl:)

Lata canım enıse cok guzel kıbar bır soylenısı var ılerde nasıp olurda oğlun olursa adını enis koyarsın (cocukluk aşkımın adı):17:

ayyy canım benım:)gercekten gzuel ısım mı ya ılk bır kac kısıye soyledım begenmedıler esımın tarafından gorumcemler falan kararsız kaldım ama onemlı olan guzel ısım olsun dedım bana da oyle geldı soylenısı kolay kıbar gıbı geldı walla olumlu yorumlar aldıkca bu ısmı koymakta kararlıyım:)

canım topıkklerın sultanı nasılsın sendende hayırlı haberler beklıyoruz bu ay sendende umutluyuz hadı dularımız sızınle canlarım benım cok ozlemısım sızlerı yaa...

canımm çok tebrik ederim aylarca bekledin sabrettin ve sonuca ulaştın :nazar::nazar::nazar:Rabbim kucaqına almayda nasip etsin cnm :38:
canım benim.hiç korkma.Allah ın izniyle herşey güzel olacak.:nazar::nazar:Ben dua edicem merak etme.Allah ım tüm bebiş isteyenlerin muradlarını gözünde bırakmasın.İnşallah darısı İrmegan+Pembiş+Erginsena ve diğer bebiş isteyen bacişlerimize olsun.

amin canımm benide unutmadıqın için çok teşekkür ederim:16:

kızlar ben bugün doktora gamze hanıma gittim...21mmlik bir kistim varmış....rıayla korunduqumu söyleyince belki yapışıklık olmuştur diye rahim filmi istedi...ama çektiremicem..şuan bütçem müsait deqil devlettede çok acılı oluyor kaldı yani...birde eşimdende tahlil istedi ama eşim başka şeyler için bile doktora giden biri deqil kabul etmedide zaten.... bizim bu tür sorunlarımız yok 2 çocuqumuz var dedi düşükte yapmıştım 2 defa hatta biri ikizdi...moralim çok bozuldu..klomen vermesi gerekiyormuş..yumurtam büyümediqi için kist olmuş...sonuçları almadan vermedi...ben bu tahlilleri yaptırmıcaqım için herşey yarıda kaldı...

nasıl yanı tatlım detaylı acıkla su olayı sabah mı yapıyım nasıl:)

Bak şekercim sabak uyanacan hanı çok şişin olur ya:9:hee başlıyacan yapmaya ılk ıdrarını atıyon hala devam edıyon yaa şiş yapamaya orta ıdrarın gelınce hemen bardaga alıyorsun bıraz yeter agzına kadar doldurma zaten:9: sonra ıdrarını bitir ve al elıne testın pompasını 4 damla cek ve yerıne damlat anaa bır bakıverıyon once tek cızgı pesınen cıft cızgı gelıyor sakın bayılayım deme burdan taa oralara uçamayız:10:Hadi bakalım görelim mevla neyler neylerse güzel eyler:16:

canım topıkklerın sultanı nasılsın sendende hayırlı haberler beklıyoruz bu ay sendende umutluyuz hadı dularımız sızınle canlarım benım cok ozlemısım sızlerı yaa...
sagol ınsAllah bıtanem ozlersın tabı kız ozlenmıyıcek kadınlarmıyız :P Allah sada da saglıklı hayırlı bır evlat versın bıtanem Amin

kızlar ben bugün doktora gamze hanıma gittim...21mmlik bir kistim varmış....rıayla korunduqumu söyleyince belki yapışıklık olmuştur diye rahim filmi istedi...ama çektiremicem..şuan bütçem müsait deqil devlettede çok acılı oluyor kaldı yani...birde eşimdende tahlil istedi ama eşim başka şeyler için bile doktora giden biri deqil kabul etmedide zaten.... bizim bu tür sorunlarımız yok 2 çocuqumuz var dedi düşükte yapmıştım 2 defa hatta biri ikizdi...moralim çok bozuldu..klomen vermesi gerekiyormuş..yumurtam büyümediqi için kist olmuş...sonuçları almadan vermedi...ben bu tahlilleri yaptırmıcaqım için herşey yarıda kaldı...

Allah Ya Rabbım herseye ragmen hamıle olasın ınsAllah canım benım moralını bozma

sagol ınsAllah bıtanem ozlersın tabı kız ozlenmıyıcek kadınlarmıyız :P Allah sada da saglıklı hayırlı bır evlat versın bıtanem Amin

Allah Ya Rabbım herseye ragmen hamıle olasın ınsAllah canım benım moralını bozma

inşallah canım çok teşekkür ederim...
yarın başka bir doktora gidicem hayırlısı bakalım..

bugun kan testi yaptırdım 31.8 cıktı bu deger le hamılemıyım degılmıyım nasıl anlarım

Tatlim merhaba,regl gunun ne zamandi? Bu deger pozitif yani hamilesin demek ama malesef dusuk bir deger. Ama iki gunde bir tekrarlarsan iki kati deger seklinde yukselecektir dr solemedimi sana bunu? Hadi hayirlisi c.yesi tekrarla testi olurmu iki kati yukselirse dr git... Tebrikler rabbim tamamina erdirsin...

lannnn adetin ne zaman son adetine kadar bekleeee.progeston baş dönmesi halsizlik uykusuzluk yapar.okusana içeriğini.sakın yapma bekleeee

lann ben bilmiyom ne zaman regl olcağımııı.. tatile gidecğim için erken yaptırıcam zaten...

yaaaa bal gibide hamilesiiiinnnnnnnnnnnn.......... :16::16: ben demedimmi sana umutsuzluğa kapılıyodun yok olmadı kist oldu diye... Mevlam ne kadar büyük sana yavrunu gönderdi bak... ayyy çok mutlu oldum deryafııımmm.. Rabbim kucağınada almayı nasip etsin... Darısı bizlere olsun...
Ben halaaa aglıyorum deryaaaaaa aklıma kendımı getırdım elım ayagım tıtrıyordu bakıp bakıp duruyordum teste sakın panık yapma ALLAHın ıznıyle hamılesın pembişiimm imreniimmm sizdende bekliyorum ama kalbım bu kadar heyecana gelırmı bılmem yaniii:14:hadı bana mujde verenlere hedıyem varrr ne dılersenın dıleyın:16:

vaaaayyyyyyyy pembişim aştın kendini maşallaaaah nasıl kırdın sen inadınııı...?? ayyy yarında sana seviniriz inşallaaahhh ertesi günde ben yaptırıcam ama bende var olan tüm belirtiler gitti maalesef :14::14: hatta azıcık kahve lekem bile geldi....

bugun kan testi yaptırdım 31.8 cıktı bu deger le hamılemıyım degılmıyım nasıl anlarım

cnm bence hamilesin ama en kısa zamanda doktoruna danış derim...

lann ben bilmiyom ne zaman regl olcağımııı.. tatile gidecğim için erken yaptırıcam zaten...

yaaaa bal gibide hamilesiiiinnnnnnnnnnnn.......... :16::16: ben demedimmi sana umutsuzluğa kapılıyodun yok olmadı kist oldu diye... Mevlam ne kadar büyük sana yavrunu gönderdi bak... ayyy çok mutlu oldum deryafııımmm.. Rabbim kucağınada almayı nasip etsin... Darısı bizlere olsun...

vaaaayyyyyyyy pembişim aştın kendini maşallaaaah nasıl kırdın sen inadınııı...?? ayyy yarında sana seviniriz inşallaaahhh ertesi günde ben yaptırıcam ama bende var olan tüm belirtiler gitti maalesef :14::14: hatta azıcık kahve lekem bile geldi....

cnm bence hamilesin ama en kısa zamanda doktoruna danış derim...

ay INSALLAH canım bılmıyorum bu ay ıcımden ole geldı ınsAllah ta olumlu olur olmasa da saglık olsun Yuce Allahım bılır hayırlısını o ne zaman ısterse olsun beklemeler suruyooo :16:

benim bildiğim 5 üstü pozitif yani hamile kabul edilir, tabii son adet tarihin önemli. hayırlı olsun arkadaşım yükselen değerinle tekrar yaz bize :)

Back