• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

hatunlarrr hamıleler ırmegan ve bana da bol bol dua edın bızde bu aydan umutluyuz hastalıgımızdan kurtulduk ben test yapmaya kararverdım her sonuc ıcın hazırım negatıfe bıle de yagmur yagıyo ancak aksam kocısle cıkıp alabılırım bakın hıc abartmadan soylee pskolojık veya degıl beyaz uzayan akıntı mercımek koftesı ıstemme sabah 7 de yapmam kı ben o kadar ugrasmam ımrenmem kolay kolay gogus hasasıyedı bazen yanıyor gıbı agrı vuruyor ucu belırgın karnım hafıf sıs ıdrar rengım koyuuu Hayırlara ınsAllah kasık batmaları da var bu ay mucıze gıbı olur vAllah

ayyyy pembem aynı zamanda müjde vermek çok güzel olacak :) irmegan senden de bekliyoruuuuzzzzz :)

Canim cok guzel aciklamissin,herseyin sirasi var kadere kismete inanmak gerek. Acik soylemek gerekirse bazen hamileligimi bi kusur gibi algiliyordum ufak tefek yasadigim seyleerden dolayi. Rabbim kimseyi isyana sevk edip kalp kirdiracak duruma getirmesin. Kimsenin kucagini bos birakmasin mutlu edecekse bu harika duyguyla yapsin,aminn...

dualarımda hep yanlışa düşmekten korktum, bunun için de dua ettim, isteğimizde abartıp duamızda yanlışa düşmekten korusun Rabbim...

kızlar ben bugün doktora gamze hanıma gittim...21mmlik bir kistim varmış....rıayla korunduqumu söyleyince belki yapışıklık olmuştur diye rahim filmi istedi...ama çektiremicem..şuan bütçem müsait deqil devlettede çok acılı oluyor kaldı yani...birde eşimdende tahlil istedi ama eşim başka şeyler için bile doktora giden biri deqil kabul etmedide zaten.... bizim bu tür sorunlarımız yok 2 çocuqumuz var dedi düşükte yapmıştım 2 defa hatta biri ikizdi...moralim çok bozuldu..klomen vermesi gerekiyormuş..yumurtam büyümediqi için kist olmuş...sonuçları almadan vermedi...ben bu tahlilleri yaptırmıcaqım için herşey yarıda kaldı...

rahim filmi ufak yapışıklıkları açıyor canım biliyorsun değil mi? geçenlerde TV de izlemiştim, büyümeyen yumurta kist olmuyor ona yumurta artığı deniyor, demişti dr... eşinin tahlilini sonraya erteleyebilirsin, söylersin kendi doktoruna, olmazsa da o doktora ayrı gidiyor dersin. klomen ucuz bir ilaç ssk karşılıyor, hatta senin yerinde olsam önce ilaçsız takip yaptırırım, belki ihtiyacın yok? normal büyüyüp çatlıyorsa ne gerek var ilaca. iğne biraz pahalı, en son 68 tl idi bu ay vurdurdum ben de. sanırım raporla o da ssk dan alınabiliyormuş. kısacası durumunu ve yapabileceklerini dr. ile paylaşırsan o da bunu anlayacaktır bence.

yaaaa bal gibide hamilesiiiinnnnnnnnnnnn.......... :16::16: ben demedimmi sana umutsuzluğa kapılıyodun yok olmadı kist oldu diye... Mevlam ne kadar büyük sana yavrunu gönderdi bak... ayyy çok mutlu oldum deryafııımmm.. Rabbim kucağınada almayı nasip etsin... Darısı bizlere olsun...

ezan okunuyor canım şu anda, Allah biliyor kendime istediğim gibi sizlere de istiyorum, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. inşallah hamileyimdir sonucum güzel çıkar da ben de mutlu olurum :)

ay INSALLAH canım bılmıyorum bu ay ıcımden ole geldı ınsAllah ta olumlu olur olmasa da saglık olsun Yuce Allahım bılır hayırlısını o ne zaman ısterse olsun beklemeler suruyooo :16:

ayyyy hadi bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorumm inşallah istediğimiz sonucu duyarız yarın senden...

ayyyy pembem aynı zamanda müjde vermek çok güzel olacak :) irmegan senden de bekliyoruuuuzzzzz :)

amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.............

ezan okunuyor canım şu anda, Allah biliyor kendime istediğim gibi sizlere de istiyorum, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. inşallah hamileyimdir sonucum güzel çıkar da ben de mutlu olurum :)
Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah.. bu çok farklı bi istekmiş insan yaşayınca anlıyo... İnşallah bizimde bebişlerimiz tutunuvermiştir anneciklerinee...:49:

deryaf selam.ben de bugün akşam çatlatma iğnesi oldum,ondan önce klomen kullandım.doktor yumurtaların büyüdüğünü söyledi,iğne verdi.bundan sonrasıyla ilgili bildiklerini paylaşır mısın?ilişki ne zaman olmalı,36 saat diye okudum ama bilgin var mı,daha öncesi daha mı iyi olur vs.

tüm hamişleri tebrik ediyorum sevicinizi imrenerek okuyorum içim bi hoş oluyor kendimi hyalediyorum test sonucu pozitif Allah be diorum sonunda ....ama şimdilik hayal inş ekimde ekicez bebişi sonrada hayaldi gerçek oldu :28: dicemmmmm :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Allah ım Peygamber efendimizin o güzel hatrı için istiyorum senden DErtlerimize deva hastalarımıza şifa ihsan et Hakkımızda hayırlı ise bize salih ve salihalardan evlat nasip eyle bizi nimetlerinin yokluğu ile imtihan etme bize güç gayret ver Sen in herşeye gücün yeter AMİN:24:

tüm hamişleri tebrik ediyorum sevicinizi imrenerek okuyorum içim bi hoş oluyor kendimi hyalediyorum test sonucu pozitif Allah be diorum sonunda ....ama şimdilik hayal inş ekimde ekicez bebişi sonrada hayaldi gerçek oldu :28: dicemmmmm :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Allah ım Peygamber efendimizin o güzel hatrı için istiyorum senden DErtlerimize deva hastalarımıza şifa ihsan et Hakkımızda hayırlı ise bize salih ve salihalardan evlat nasip eyle bizi nimetlerinin yokluğu ile imtihan etme bize güç gayret ver Sen in herşeye gücün yeter AMİN:24:

amiiin cnm benim amiin.. Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah...

deryaf selam.ben de bugün akşam çatlatma iğnesi oldum,ondan önce klomen kullandım.doktor yumurtaların büyüdüğünü söyledi,iğne verdi.bundan sonrasıyla ilgili bildiklerini paylaşır mısın?ilişki ne zaman olmalı,36 saat diye okudum ama bilgin var mı,daha öncesi daha mı iyi olur vs.

selam. iğne olduktan sonra 24-36 saat arası ilişki gebelik şansının yüksek olması için iyi. dr. size saat vermedi mi? bana saat vermişti birliktelik için. iğne olduğun akşam ilişki yok, sonraki akşam var ve adet olana kadar gün aşırı ilişki en güzeli en sağlıklısı. hayırlısı olsun hakkında canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

amiiin cnm benim amiin.. Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah...

Amin canım inş şimdi ben 19 eylülde adet oldum 16 ekimde yenisine balıyorum ovulasyon hesap yaptım netten 2 ekim görünüyor 27 eylül 02 ekim arası en yüksek gün yazıyor ben hangi günlerde birlikte olyım bugüne kadar netteki tarihlere dikkat ettim am 8 ay olfu bişi yok rutin muayenemdede bişi çıkmadı napim ben ya bi akıl verin bencaza :43::43::43::43::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::43::43::43:

rahim filmi ufak yapışıklıkları açıyor canım biliyorsun değil mi? geçenlerde TV de izlemiştim, büyümeyen yumurta kist olmuyor ona yumurta artığı deniyor, demişti dr... eşinin tahlilini sonraya erteleyebilirsin, söylersin kendi doktoruna, olmazsa da o doktora ayrı gidiyor dersin. klomen ucuz bir ilaç ssk karşılıyor, hatta senin yerinde olsam önce ilaçsız takip yaptırırım, belki ihtiyacın yok? normal büyüyüp çatlıyorsa ne gerek var ilaca. iğne biraz pahalı, en son 68 tl idi bu ay vurdurdum ben de. sanırım raporla o da ssk dan alınabiliyormuş. kısacası durumunu ve yapabileceklerini dr. ile paylaşırsan o da bunu anlayacaktır bence.

deryacım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim canım....ben şuan için rahim filmi çektirmeyi maddi manevi düşünmüyorum...tüplerim açık 4 kez hamile kaldım sorun yoktur diye düşünüyorum..en azından ilaç tedavisini bikaç ay takip edeyim ondan sonuç alamazsam o zaman düşünürüm...doktorum bana yumurtan büyüyemediqi için kiste dönmüş dedi 21 mmmiş...kist varkende hamile kalınıyor diye biliyorum bunun tedavimi aksatmaması lazım..ancak gamze hanım ısrarla rahim filmini ve eşimin tahlilini istediqi için yarın farklı bir doktora gidicem...hayırlısı olur inşallah..mucizen artık seninle canım bizlerede dua et olurmu :38:

deryacım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim canım....ben şuan için rahim filmi çektirmeyi maddi manevi düşünmüyorum...tüplerim açık 4 kez hamile kaldım sorun yoktur diye düşünüyorum..en azından ilaç tedavisini bikaç ay takip edeyim ondan sonuç alamazsam o zaman düşünürüm...doktorum bana yumurtan büyüyemediqi için kiste dönmüş dedi 21 mmmiş...kist varkende hamile kalınıyor diye biliyorum bunun tedavimi aksatmaması lazım..ancak gamze hanım ısrarla rahim filmini ve eşimin tahlilini istediqi için yarın farklı bir doktora gidicem...hayırlısı olur inşallah..mucizen artık seninle canım bizlerede dua et olurmu :38:

canım en başta benim de en büyüğü 3,5 cm olan kistlerim olduğunu hatırlatırım :) rahim filmini istemesinin sebebi dediğim gibi işi kolaylaştırmak için. ilaç verilirken tüplerde ufak tefek yapışıklık falan ne varsa temizleniyor ciddi boyutta sorun yoksa yani. dr.lar bunu başta istiyor ki gebelik şansı yükselsin. zaten araştırırsan göreceksin, 6 ay boyunca gebelik şansın çok daha yüksek oluyor... ben de mayıs ayında çektirmiştim, kimbilir belki bana da yaramıştır :)

Amin canım inş şimdi ben 19 eylülde adet oldum 16 ekimde yenisine balıyorum ovulasyon hesap yaptım netten 2 ekim görünüyor 27 eylül 02 ekim arası en yüksek gün yazıyor ben hangi günlerde birlikte olyım bugüne kadar netteki tarihlere dikkat ettim am 8 ay olfu bişi yok rutin muayenemdede bişi çıkmadı napim ben ya bi akıl verin bencaza :43::43::43::43::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::43::43::43:

canım yumurtlaman 14. güne denk geliyo ama günlere çok fazla takılmamak lazım... çünkü her kadın farklı zamanlarda da yumurtlayabiliyo burada çok şahit olduk... ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koyup yarım saat 1 saat uzanarak bekle... bide bebek işini çok kafaya takmamak lazımmış ben henüz başaramadım umarım sen başarırsın :34:

canım yumurtlaman 14. güne denk geliyo ama günlere çok fazla takılmamak lazım... çünkü her kadın farklı zamanlarda da yumurtlayabiliyo burada çok şahit olduk... ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koyup yarım saat 1 saat uzanarak bekle... bide bebek işini çok kafaya takmamak lazımmış ben henüz başaramadım umarım sen başarırsın :34:

ovulasyon testiyle gidicem bu ay yastık olayını yapıyorum buay preceed kullanıcam bde baltraçın çörek otu kürü napıcamı bilemiyom gariiii:52:
:52::52::52::52:

ovulasyon testiyle gidicem bu ay yastık olayını yapıyorum buay preceed kullanıcam bde baltraçın çörek otu kürü napıcamı bilemiyom gariiii:52:
:52::52::52::52:

oyyyy Allah yardımcın olsuun canım... çok zor valla yaaaa denemediğimiz şey kalmıyo vallaaa bende bal tarçın çörekotunu denedim ama pko var bende işe yaramadı hatta o ay reglim çok gecikti olunca çok feci ağrılı oldu...

selam. iğne olduktan sonra 24-36 saat arası ilişki gebelik şansının yüksek olması için iyi. dr. size saat vermedi mi? bana saat vermişti birliktelik için. iğne olduğun akşam ilişki yok, sonraki akşam var ve adet olana kadar gün aşırı ilişki en güzeli en sağlıklısı. hayırlısı olsun hakkında canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

saat vermedi bana.sadece bu akşam iğne ol yarın ilişki dedi.bu akşam iğne olduğuma göre yarın akşam ilişki olması gerek,gündüz olsa erken mi oluyo ? :) teşekkür ederim paylaşımına

oyyyy Allah yardımcın olsuun canım... çok zor valla yaaaa denemediğimiz şey kalmıyo vallaaa bende bal tarçın çörekotunu denedim ama pko var bende işe yaramadı hatta o ay reglim çok gecikti olunca çok feci ağrılı oldu...

bende pko falan yok bu kürde kist yapıo diorlar ama yapıcam bi umut öyle ya olmazsa da dr gidicez artık dr süreci maddi manevi yorucu busüreç korkuyorum inş Allah doğal yoldan nasip eder

Tatlim merhaba,regl gunun ne zamandi? Bu deger pozitif yani hamilesin demek ama malesef dusuk bir deger. Ama iki gunde bir tekrarlarsan iki kati deger seklinde yukselecektir dr solemedimi sana bunu? Hadi hayirlisi c.yesi tekrarla testi olurmu iki kati yukselirse dr git... Tebrikler rabbim tamamina erdirsin...

regl gunum 25 ınde pazar gunu testi tekrarlıycam o zaman tam bellı olur dedı doktorum ınşallah tamamına erdırır

Back