• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

deryafff hadi resim koy yaaa resmin boyu büyüktür küçültte koy.. ayyyy çok heyecanlandım offfff inşallah vardır yaaa bence sen en erken zamanda git ve kan testini yaptır kuzum.... hadi resim bekliyoruzz..!!

canım nasıl küçültcem bilemedim ya?? heyecan yaptım şimdi.

kızlar gittim erken gebelik testi aldım, şaka gibi gram çişim yoktu, c kısmında olan çizgi 15 dk sonra belli oldu, yanındaki ondan 5-10 dk sonra. yanındaki diye bişey varsa tabi, bilemedim ben şimdi yaa :( resim eklemeye çalışıyorum ama dosya büyük diyor bir kaç deneme çekimi daha yapayım bakayım :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamilesin allahımız binlerce şükürler olsunn darısıı pembikim ve irmegan hatta tüm evlat isteyenlerin başına

cnm hadi bi test daha yap yaaaa olmazmı...?? :34: hem ne de olsa sonuç belli ya var ya yokk testi yapki içindeki fare seni kemirip durmasın... İnşallaaaaaaaaaaaahhh :16: vardır ya rabbiiimmm.... cumartesi kesin test yaptırıcam 21.günde çıkar dimi deryafım...?

lannnn adetin ne zaman son adetine kadar bekleeee.progeston baş dönmesi halsizlik uykusuzluk yapar.okusana içeriğini.sakın yapma bekleeee

kızlar ne diyorsunuz?

$FotoÄŸraf0019[2].jpg

oleyyyy oleyyyyy deroşumda hamileeee:)):64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım sağlıkla kucağına almanı nasipe tsin canımmm.Darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına olsunn.hemen kan tahlili yaptır kafan daha rahat etsin deroşummm.

hala inanamıyorum canım korkuyorum ya doğru değilse diye... yarın sabah dr.a gitcem Allah nasip ederse tahlil yaptırcam bakalım. dua et canım olur mu... inşallah hamileyimdir :) Rabbim hepimize yardım etsin.

hala inanamıyorum canım korkuyorum ya doğru değilse diye... yarın sabah dr.a gitcem Allah nasip ederse tahlil yaptırcam bakalım. dua et canım olur mu... inşallah hamileyimdir :) Rabbim hepimize yardım etsin.

canım benim.hiç korkma.Allah ın izniyle herşey güzel olacak.:nazar::nazar:Ben dua edicem merak etme.Allah ım tüm bebiş isteyenlerin muradlarını gözünde bırakmasın.İnşallah darısı İrmegan+Pembiş+Erginsena ve diğer bebiş isteyen bacişlerimize olsun.

canım benim.hiç korkma.Allah ın izniyle herşey güzel olacak.:nazar::nazar:Ben dua edicem merak etme.Allah ım tüm bebiş isteyenlerin muradlarını gözünde bırakmasın.İnşallah darısı İrmegan+Pembiş+Erginsena ve diğer bebiş isteyen bacişlerimize olsun.

hiç bu kadar yaklaşmamıştım bu deneyime, benim adetim hiç ama hiç gecikmez normal şartlarda ve BAT dündü :) Allahım yardım et nolur bizi korkularımızla sınama...

hiç bu kadar yaklaşmamıştım bu deneyime, benim adetim hiç ama hiç gecikmez normal şartlarda ve BAT dündü :) Allahım yardım et nolur bizi korkularımızla sınama...

Karamsarlığa kapılma bacım Allah ın izniyle herşey güzel olacak.sen pozitiff olsun ki bebişinde mutlu olsun.Kocişine söyledinmi kısss.yoksam süprizlemi söyliycen:27:

Karamsarlığa kapılma bacım Allah ın izniyle herşey güzel olacak.sen pozitiff olsun ki bebişinde mutlu olsun.Kocişine söyledinmi kısss.yoksam süprizlemi söyliycen:27:

tesadüfe bak gelmez gelmez eve geldi bugün ben de gösterdim testi :) kesin olmadığını da belirttim tabi.

tesadüfe bak gelmez gelmez eve geldi bugün ben de gösterdim testi :) kesin olmadığını da belirttim tabi.

hahahaha:)) olsun iyi yapmışsın.oda seninle bekleme heyecanını yaşasın..ben her zaman önemli olayları bekletmeden söylerim.Çünkü bi kaç dakika sonramız belli değil.beklemenin bi anlamı yok diye düşünürüm :))deroşumm bugünden itibaren yemene içmene dikkat ediyosun bacım.hergün ceviz+badem+fındık+siyah kuru üzüm ye.gerçi doktor yeme programı söyliycektir sana.folik asitine devam et.kendini fazla yorma.ama öylede pinpirikli olma.Allah a emanet bebeşlerimiz.tedbir bizden takdir Allah tan.

Back