- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Ayyyyyy hamilesin iste tedirgin olma sakin cok sevindim valla
hahahaha:)) olsun iyi yapmışsın.oda seninle bekleme heyecanını yaşasın..ben her zaman önemli olayları bekletmeden söylerim.Çünkü bi kaç dakika sonramız belli değil.beklemenin bi anlamı yok diye düşünürüm :))deroşumm bugünden itibaren yemene içmene dikkat ediyosun bacım.hergün ceviz+badem+fındık+siyah kuru üzüm ye.gerçi doktor yeme programı söyliycektir sana.folik asitine devam et.kendini fazla yorma.ama öylede pinpirikli olma.Allah a emanet bebeşlerimiz.tedbir bizden takdir Allah tan.
kan tahlilini görmeden ben inanamayacağım sanırım :) sağol canım Allah razı olsun.
gunun en guel haberı Rabbıme sukurler olsun tatlımmmm benım mm kan testı yap yarın hemen Allah tum ısteyenlere ırmegan ve bana da nasıp etsın ınsAllah Aminnn kız belırtılerı sole
hala inanamıyorum canım korkuyorum ya doğru değilse diye... yarın sabah dr.a gitcem Allah nasip ederse tahlil yaptırcam bakalım. dua et canım olur mu... inşallah hamileyimdir :) Rabbim hepimize yardım etsin.
sağolasın canım benimmm, inşallah doğrudur yani hamileyimdir :) Rabbim hepimize yardım etsin, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallahhhhh... belirti derken belirtim yoktu ki canım, sadece deli bir turşu isteği, dilimin kenarları sızlıyordu turşu isteğinden o derece yani :) dün yedim rahatladım mesela. kasıklarıma sancı giriyor iki gecedir ama ben adete yordum açıkçası.
DERYAF hamılesın sen tatlım hadı gozumuz aydınnn walla benım test de boyle cıkmıstııı ama yarın kan tahlılınde kesın bellı olur ama bu testlerdede ancak bu kadrı cıkar dusun sabah ılk ıdrarda daha net cıkar dıyorlardı benım o bıle sılık cıkmıstı yanı bu testlerde bebıs yoksa ıster sabak ıster aksam ıster ılk yada son ıdrar olsun o ıkıncı cızgı cıkmayınca cıkmıyooo hamılesın sen tatlımmm
inşallah latam yaaa :) ilk kez ben de silik olsa gördüm bu çizgiyi, bundan önce izini bile görmedim :)
bende de mercımek koftesı canım gecen uyanıp yaptım sabahın 7 sınde gogusler hassas ve atesı varmıs gıbı agırıyor da kasıklar da aynı ben de adete yoruyorum ama Hayırlısı
tatlım sen oglen gıbı yaptın testı artı daha bır ggun gecmıs adetın bak demedı deme sen hamılesın cunku bılırım ben 3 ay boyunca erken yaptım 4 gun adetım gectı yaptım cıkm ayınca cıkmıyor benımde testım slıktı ertesı gun uyandıgımda daha belırgınlesmıstı bu testlerde ancak boyle hadı hayırlsıı tatlımm :)
Ayyyy ALLAHIM binlerce şukurler olsun deli kız HAMİLESİİİİİNNNYARABBİ dualarımızı boşa çıkartma yarabbi kalbım heyecandan nasıl atıyo anlatamamm deryaaaaaaaaaa hamlesin canım benim yaaaa benımde ılk gebelıgımde testım aynen oyleydı durdukca daha netlesecek oooff yaaa bu ne guzel bır gunnn
Ne diyoruzzz bravoo diyoruz tebrikler diyoruz rabbim tamamina erdirsin diyoruz sanaaaa,biliyordum cok k yaklastigini bu harika duyguya,ayni benim testimdeki cizgi gibi belli belirsiz yarin ilk idrarla yapsan bordo cikar resmen... Hadi gel yarin sana premosyon olarak kantahlili yapayim o guzel haber ben veriyim sanaa annende yakin hemmmm:-D????
Allah razı olsun canım benimm, kız var ya sen demiştin bir kez topikt, elmaya Meryem suresini okudum yarısını yedim yarısını eşime verdim, diye. bu ay ben de onu yaptım biliyor musun :) kan tahlili yaptırmadan sevinemiyorum canım ben ya.
Ben halaaa aglıyorum deryaaaaaa aklıma kendımı getırdım elım ayagım tıtrıyordu bakıp bakıp duruyordum teste sakın panık yapma ALLAHın ıznıyle hamılesın pembişiimm imreniimmm sizdende bekliyorum ama kalbım bu kadar heyecana gelırmı bılmem yaniiihadı bana mujde verenlere hedıyem varrr ne dılersenın dıleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?