- Konu Sahibi pembemasal
ya canım hadi şimdi bi test daha yap. olabilir neden olmasın
deryaf bencede bi test daha yap... Ya rabbimmm yaaa inşallah tutmuşturr canı gönülden istiyorum inan banaaaa.....!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım hadi şimdi bi test daha yap. olabilir neden olmasın
erken gebelik testi mi alsam acaba?
deryaf bencede bi test daha yap... Ya rabbimmm yaaa inşallah tutmuşturr canı gönülden istiyorum inan banaaaa.....!!!!!
sen bilirsin canım ama o pahalı olur yaa. imsanın varsa sağlıkocağına gitsene orda ister idrar testi ver ister kan daha iyi olur
Allah razı olsun canım benim. müslümanın müslümana yaptığı dua makbulmüş canım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
toparlanayım çıkıyım o zaman ben hayırlısı Rabbimden... Allah razı olsun canım.
kuzummm hoş geldin :) nasılsın? bebeğin nasıl? yaz bizeeee :)
Latacimm bizim ilk ve tecrubeli annelerimizden biri daha;-) cnm ne cok sevindim beni tanimani bak duygulandim simdim:-D cnm baya buyutmusun bebeni masallah kucagina almayida nasip etsin rabbim. Cok sukur bende cok beklemedim rabbim yuzume guldu biraz zor gecsede cok sukur tatlim. Cinsiyeti ne kuzum? Ins.cok rahat hayirli saglikli bir dogum seni bekliyordur tatlim...
latacıııımmmm nerelerdesiiinn unuttun bizi yaaa tek sayfadaydık sonradan bölündük pöfff hiç güzel olmadı böylee toplanalım tekrardan yaaa... Bebişin maşallahhh büyümüş cnm.. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin... zuzuş hamiş kaldı ama bizler halen sürünüyoruz buralarda hakkımızda hayırlısı deyip bekliyoruz.. Rabbim büyük...
hayırlı uğurlu olsun cnm.. İnşallah hayırlı bir hamilelik geçirip sağ salim bebeğini kucağına alırsın... bizlerede dua etmeyi unutma
deryafıııııımmmmm çift çizgi heeeee çok heyecanlandım ben yaaaaa.... ya deryaf ben 11 aydır her ay bilfiil test yapıyorum hiçbir zaman çift çizgiyi hayalda olsa göremedim sen ne diyon bacım... yarın hemen kan testi yaptır olurmu... ayyyy çok fena heycanlandımm... Rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh..........
uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazmaya cesaret ettim bu ay hamile olduğumu öğrendim 29.09.2012 ilk kalp atışlarını duyacağım inşallah Allah olmayanlara da nasip eylesin
walla unutmadım sızlerı sadce bulamdım banu bır sayfa acmıstı orda beklıyorum herkezı tek o sayfayı acıyordum hıc kımse bırsey yazmıyordu bende kımse yok dıyordum tesadufen pembemasal sayfasnı gorunce actım yoksa yıne haberım olmayacaktı.surunmek ne demek kız rabbım hayırlısını versın zamnla olcak ıns...
uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazmaya cesaret ettim bu ay hamile olduğumu öğrendim 29.09.2012 ilk kalp atışlarını duyacağım inşallah Allah olmayanlara da nasip eylesin
ıns balım benım ozledım walla sızlerı bulamadım zaten cok yogun donem gecırdımmm allahım burdakı arkdaslarımızın ve gonulden bebek ısteyen herkezın yuznu guldursun bende cok mutlu oldum bır kızım olcak nasıpse beklıyoruz dualrınızı eksık etmeyın...
Allah razı olsun canım benim. müslümanın müslümana yaptığı dua makbulmüş canım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
toparlanayım çıkıyım o zaman ben hayırlısı Rabbimden... Allah razı olsun canım.
oyyy cnm benim yaaa diğer kızlarda gelse tekrar toplansak iyi olur o sayfaya bende bakıyorum bazen pek ilerlemiyo.. banuş felanda gelse eskisi gibi toplansak iyi olur... Bekliyoruz bakalım latacım bu ay klomeni kullandım sonunda 1 haftaya belli olur bebiş olup olmadığı...
canım hayırlı olsun Rabbim güzel günlerinide görmeyi nasip etsin...
Latacim iyiki buldun bizi bende topik topik gezmemek adina burada kaldim vaktim de yok zaten...bu arada gozun aydin kizin olcakmis cok guzel bi duygu olmali,cok isterim sahsen. Bu arada kusman falan cok olmusmuydu latacim ben hala kendime gelemedim yaa kusmaktan bi hal oldum. Su bile icemiyom desem:-(
Pekıı kızlar kızımın ısmını ^^enıse^^bırakmayı dusunuyorum sızce nasıl kararsızım teyzosları yardımcı olun bıze nede olsa burda ıyı ve kotu gunlerımızı hep bır arada paylastık destek olduk.bu konuda da fıkrınızı sormak ıstedım benım hosuma gıttı ama onemlı olan ılk bebegım guzel bır ısım secmek....sızce nasılll yorumlarınızı beklıyorum
kızlar gittim erken gebelik testi aldım, şaka gibi gram çişim yoktu, c kısmında olan çizgi 15 dk sonra belli oldu, yanındaki ondan 5-10 dk sonra. yanındaki diye bişey varsa tabi, bilemedim ben şimdi yaa resim eklemeye çalışıyorum ama dosya büyük diyor bir kaç deneme çekimi daha yapayım bakayım :)
kızlar gittim erken gebelik testi aldım, şaka gibi gram çişim yoktu, c kısmında olan çizgi 15 dk sonra belli oldu, yanındaki ondan 5-10 dk sonra. yanındaki diye bişey varsa tabi, bilemedim ben şimdi yaa resim eklemeye çalışıyorum ama dosya büyük diyor bir kaç deneme çekimi daha yapayım bakayım :)