• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

pembişim hadi inşallah canım....sevinelim hep beraber..
ben bu ay çok üzüldüm..2 gün gecikmeyle reql oldum ve hiç test yapmadım bu süre içinde..2. günün sonunda reql oldum ve çok üzüldüm... aqladım üzüntümden..ogünü unutamıyorum zor geçti bnm için...şimdi reqlimin 2. günü...daha önce gittiqim doktor sadece yumurta takibi yapmıştı oda yarım yamalak....3 aydırda doktora gitmiyorum..yarın yeni bir doktora gitsemmi...klomen yada benzeri ilaçlar istesemmi...avrasyada gamze hanım var ona gitsem diyorum...
gıt tabı canım benım ıhmal etme
saol teyzesi darısı sizin başınız sizlerde böyle güzel resimlerini görün bebişlerinizin inşşşş

Aminnnnnnnn

iyiyim canım işte dediqim gibi üzüldüm bu ay...
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:16:
canım klomen pahalı bişeymi sgk karşılıyormu nekadar tutuyor :26:

amin cnmm hakkımızda hayırlısı olsun... klomen pahalı bi ilaç değil tam hatırlamıyorum ama 10 tlyi geçmez.. yanlız doktor kontrolünde kullanılması gerek bi ilaç... sgk karşılıyo sanırım...

amin cnmm hakkımızda hayırlısı olsun... klomen pahalı bi ilaç değil tam hatırlamıyorum ama 10 tlyi geçmez.. yanlız doktor kontrolünde kullanılması gerek bi ilaç... sgk karşılıyo sanırım...

amin inşallah canım...
peki çatlatma iqnesi oldunmu yoksa kendi halinemi bıraktı doktor...

pembişim hadi inşallah canım....sevinelim hep beraber..
ben bu ay çok üzüldüm..2 gün gecikmeyle reql oldum ve hiç test yapmadım bu süre içinde..2. günün sonunda reql oldum ve çok üzüldüm... aqladım üzüntümden..ogünü unutamıyorum zor geçti bnm için...şimdi reqlimin 2. günü...daha önce gittiqim doktor sadece yumurta takibi yapmıştı oda yarım yamalak....3 aydırda doktora gitmiyorum..yarın yeni bir doktora gitsemmi...klomen yada benzeri ilaçlar istesemmi...avrasyada gamze hanım var ona gitsem diyorum...

Canım hosgeldın bak sımdı nasıl kızdım sana ne uzuluyon yaaa bebekte dıyecek bu annem salya sumuklu bır kadın banane gelmıyecem işte diyecek deliiii:20:
Bu topıkte strese yer yooookkk rahat olacan adetının 3. gunu dr gıt hormon testlerı yapıyor canım belkı prolaktının yuksektır belkı yumurtan ıyı catlamamıstır bunların takıbınde bulun hadı bakalım uzulmek yok sendende hamış haberlerini alacaz ben biliyorum bu arada sen git şişkocukları zayıflat:9:

günaydııın kızlaarrr.... deryaftan mutlu haberleri bekliyoruuuuzzzzzzz...... :16::16: kızlar benim acayip baş dönmelerim oluyo yaaaa... progestan kullanıyorum onun etkisimi acaba dicem ama mesela dün saat 5 gibi aldım ilacı... başım 9 buçuk gibi acayip döndü bide eşimle avm'deydik hemen oturmam lazım çok kötü başım dönüyo dedim bi 5 dk oturdum sonra kendiliğinden geçti ve ben bunu çok sık yaşıyorum... sizce ilacın etkisimi yoksaaaa bebişmi geliyo...??

Tatlimmm gunaydin. Progestan cok etkili bi ilac,hem yan etkisi cok fazlaki ben onu gunduz icince. Fildir fildir doner hemen uyumak isterdim. Ama bebis icinde etkili bende hamis kaldigim ay oncesindenbaslamistim aspirinle progestana insallah sifa bulrsun fakat yasadiklarin simdilik yan etki gibi....

amin inşallah canım...
peki çatlatma iqnesi oldunmu yoksa kendi halinemi bıraktı doktor...

benim 3 tane yumurtam oluştu birisi kendiliğinden çatladı.. hoca iğne felan istemedi yani... senin bugün 2. günmüş bence yarın sabah erkenden git doktora klomene reglinin 3. günü başlanıyo çünkü...

Tatlimmm gunaydin. Progestan cok etkili bi ilac,hem yan etkisi cok fazlaki ben onu gunduz icince. Fildir fildir doner hemen uyumak isterdim. Ama bebis icinde etkili bende hamis kaldigim ay oncesindenbaslamistim aspirinle progestana insallah sifa bulrsun fakat yasadiklarin simdilik yan etki gibi....

hmmm anladım cnm... demekki yan etki bide günde 3 tane içiyorum yen etki olması gayet doğal.. neyse hayırlısı bakalım...

Eki Görüntüle 514066 :nazar::nazar:maşallah diyin.
bakın teyzoşları oğluşum burda ağzını açarken çekti doktor amcamız

Öncelikle kocaman bır MAŞAALLAHH ama kızım ben bunu evırdım cevırdım anlamadım yaa neresı agzı bedenı ne tarftaşuan 3 parca bırşey goruyorum eyy allam yaa ama bır turlu 3 parcayı bırlestıremedım:9:ne becerıksızım yaaa:17:

Öncelikle kocaman bır MAŞAALLAHH ama kızım ben bunu evırdım cevırdım anlamadım yaa neresı agzı bedenı ne tarftaşuan 3 parca bırşey goruyorum eyy allam yaa ama bır turlu 3 parcayı bırlestıremedım:9:ne becerıksızım yaaa:17:

$20092012651rr.webp
bak işaretledim

deryafıııııımmmmm çift çizgi heeeee çok heyecanlandım ben yaaaaa.... ya deryaf ben 11 aydır her ay bilfiil test yapıyorum hiçbir zaman çift çizgiyi hayalda olsa göremedim sen ne diyon bacım... yarın hemen kan testi yaptır olurmu... ayyyy çok fena heycanlandımm... Rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh..........:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

umutlanmaktan korkuyorum canım. kaç aydır hüsranla geçti biliyorsun. bu arada hala adet olmadım :)

hiç saate bakma hayatımmm benimmde öyleydi aradan baya geçtikten sonra baktımm.labroguick testinden alsana canım.ayyy hamişsin senn

ayyy ayşem inşallah canım yaa, bir sakinlik var üstümde bir genişlik sorma gitsin :) gece kasıklarımdan ziyade yumurtalıklarım çok ağrıdı, sanki akıntımın rengi değişti adet olacakmışım gibi ama daha gelmedi bakalım hayırlısı...

günaydın kızlar deryafff güzel haberlerini bekliyoruz tatlımmm

günaydın canım :) test yapmadım tekrar bugün çıkıp alıyım acıkınca yapıyım diyorum bakalım :) ayyy olur mu dersin seastiremm yaa ne biliyim dr. umutsuz konuşmuştu da...

günaydııın kızlaarrr.... deryaftan mutlu haberleri bekliyoruuuuzzzzzzz...... :16::16: kızlar benim acayip baş dönmelerim oluyo yaaaa... progestan kullanıyorum onun etkisimi acaba dicem ama mesela dün saat 5 gibi aldım ilacı... başım 9 buçuk gibi acayip döndü bide eşimle avm'deydik hemen oturmam lazım çok kötü başım dönüyo dedim bi 5 dk oturdum sonra kendiliğinden geçti ve ben bunu çok sık yaşıyorum... sizce ilacın etkisimi yoksaaaa bebişmi geliyo...??

canım inşallahhhhh :) masalımdan, senden ve benden ve tabii tüm isteyenlerden müjdeyi vermek nasip etsin Rabbim... ilaca gelince... progestanı önceden yazmıştım sanırım sana, adet olma zamanına kadar iç, test yap ona göre devam et, bu ilaç adeti engelliyor çünkü. baş dönmesi yapmamıştı bende bunu da buraya dip not olarak yazayım :)) inşallah belirtilerin bebeğin habercisidir :)

kızlar dün oğlumu görmeye gitim görmeniz lazımdı çok tatlıyıdı yaa yemek yedirirken ağzını açıp kapatırya bebekler aynen öyle ağzını açıp kapadı sonra doktor güldü sanırım dedi bideha gülmesi için karnıma vurdu bi baktık güldü sonra yine karnıma vurdu esnedi çok şekerdi yaaa bayıldım resmen yuvarlak yüzlü kalın dudaklı bi sıpam olucak sanırım.

oyyy kuzum benim ne tatlıdır şimdi o :) maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canım :) test yapmadım tekrar bugün çıkıp alıyım acıkınca yapıyım diyorum bakalım :) ayyy olur mu dersin seastiremm yaa ne biliyim dr. umutsuz konuşmuştu da...

kız açıkmayı niye bekliyosun varsa çıkar zaten. kız doktorun dediğine bakma banada senin tedavi olman lazım yoksa olmaz dedi ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim Allahım nasip ettiyse olur

umutlanmaktan korkuyorum canım. kaç aydır hüsranla geçti biliyorsun. bu arada hala adet olmadım :)

canım inşallahhhhh :) masalımdan, senden ve benden ve tabii tüm isteyenlerden müjdeyi vermek nasip etsin Rabbim... ilaca gelince... progestanı önceden yazmıştım sanırım sana, adet olma zamanına kadar iç, test yap ona göre devam et, bu ilaç adeti engelliyor çünkü. baş dönmesi yapmamıştı bende bunu da buraya dip not olarak yazayım :)) inşallah belirtilerin bebeğin habercisidir :)

cnm hadi bi test daha yap yaaaa olmazmı...?? :34: hem ne de olsa sonuç belli ya var ya yokk testi yapki içindeki fare seni kemirip durmasın... İnşallaaaaaaaaaaaahhh :16: vardır ya rabbiiimmm.... cumartesi kesin test yaptırıcam 21.günde çıkar dimi deryafım...?

ben estrofem diye bir ilaç kullanıyorum kızlar, belki gecikme yapıyordur diye şüphelenmiştim, dr.umu aradım şimdi gecikme yapmaz salı-çarşambaya kadar adet olmazsan gel test yapalım, dedi :) idrar testini de söyledim, ona güvenme varsa hemen çıkmayabilir, dedi. zaten o iğnenin olduğu zamandan değil de sonrasından umutluyum yani son dakika golüdür şayet gebelik varsa :) iğne olduğunda moralim pek yoktu ne ben ne eşim umutlu değildik, çok iyi de değerlendiremedik zaten, sonrakinde diyorum yani neredeyse iğneden 1 hafta sonra belki olur mu olur :)

ben estrofem diye bir ilaç kullanıyorum kızlar, belki gecikme yapıyordur diye şüphelenmiştim, dr.umu aradım şimdi gecikme yapmaz salı-çarşambaya kadar adet olmazsan gel test yapalım, dedi :) idrar testini de söyledim, ona güvenme varsa hemen çıkmayabilir, dedi. zaten o iğnenin olduğu zamandan değil de sonrasından umutluyum yani son dakika golüdür şayet gebelik varsa :) iğne olduğunda moralim pek yoktu ne ben ne eşim umutlu değildik, çok iyi de değerlendiremedik zaten, sonrakinde diyorum yani neredeyse iğneden 1 hafta sonra belki olur mu olur :)

ya canım hadi şimdi bi test daha yap. olabilir neden olmasın

cnm hadi bi test daha yap yaaaa olmazmı...?? :34: hem ne de olsa sonuç belli ya var ya yokk testi yapki içindeki fare seni kemirip durmasın... İnşallaaaaaaaaaaaahhh :16: vardır ya rabbiiimmm.... cumartesi kesin test yaptırıcam 21.günde çıkar dimi deryafım...?

evde test yok canım çıkıp alcam sonucu yazarım. acaba erken gebelik testi mi alsam? canım 21.günden kastın BAT tan ne kadar önceye denk geliyor? seni yanıltmasından çekiniyorum. erken olursa çıkmaz boşuna üzülürsün, ben önceki takibimde BAT günü yatırmıştım 2,39 çıkmıştı dr.um progestanı kes adet ol, demişti. şimdi düşünüyorum acaba biraz daha bekleseydim ve ilacı da kesmeseydim olur muydu? hayırlısı tabii bunda da vardır bir hayır...

Back