• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

zuzuuuu sen hamıs mı kaldın hıc haberım yok walla gozumuz aydın bır yerde toplanamadık gıttı ay hayırlı olsun tatlım cogu arkadaslarımızda burda sayfları teker teker okuyamadım walla aama artık arda bır acar bakarım rabbım herkezın gonlundekını versın dualrım sızlerle kızlar..

Latacimm bizim ilk ve tecrubeli annelerimizden biri daha;-) cnm ne cok sevindim beni tanimani bak duygulandim simdim:-D cnm baya buyutmusun bebeni masallah kucagina almayida nasip etsin rabbim. Cok sukur bende cok beklemedim rabbim yuzume guldu biraz zor gecsede cok sukur tatlim. Cinsiyeti ne kuzum? Ins.cok rahat hayirli saglikli bir dogum seni bekliyordur tatlim...

kızlar, dayanamadım test yaptım negatifi gördüm, yalnız karnım açtı gittim yemeğimi yedim 1 saat falan geçti, 2.çizgi silik falan ama çıkmış sonradan? geçersiz oluyor değil mi?

Yavrimm silik milik hic farketmes tek cift cizgiyi hamisken gordum ben oncesinde hep tek hep yek;-) yarin gel hemen kan testin bendennn:-D

Yavrimm silik milik hic farketmes tek cift cizgiyi hamisken gordum ben oncesinde hep tek hep yek;-) yarin gel hemen kan testin bendennn:-D

ah be yavrum ben onu ilk anda göreydim şimdi havalara uçmuştum :) geçmiş üstünden 1 saat güvenemiyorum teste o nedenle. bir de ilaç etkisi var işin içinde. dur bakalım sabah ola hayrola ama sağolasın yine de :)

zuzuuuu sen hamıs mı kaldın hıc haberım yok walla gozumuz aydın bır yerde toplanamadık gıttı ay hayırlı olsun tatlım cogu arkadaslarımızda burda sayfları teker teker okuyamadım walla aama artık arda bır acar bakarım rabbım herkezın gonlundekını versın dualrım sızlerle kızlar..

latacıııımmmm nerelerdesiiinn unuttun bizi yaaa :( tek sayfadaydık sonradan bölündük pöfff hiç güzel olmadı böylee toplanalım tekrardan yaaa... Bebişin maşallahhh :nazar: büyümüş cnm.. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin... zuzuş hamiş kaldı ama bizler halen sürünüyoruz buralarda :9: hakkımızda hayırlısı deyip bekliyoruz.. Rabbim büyük...

Merabalar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum (: 7 aydır bebeğim olsun diye uğraşıyordum sonunda allahım yüzümüze baktı (: ve 3 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim herkesin gönlüne göre versin ...

hayırlı uğurlu olsun cnm.. İnşallah hayırlı bir hamilelik geçirip sağ salim bebeğini kucağına alırsın... bizlerede dua etmeyi unutma :16:

kızlar, dayanamadım test yaptım negatifi gördüm, yalnız karnım açtı gittim yemeğimi yedim 1 saat falan geçti, 2.çizgi silik falan ama çıkmış sonradan? geçersiz oluyor değil mi?

deryafıııııımmmmm çift çizgi heeeee çok heyecanlandım ben yaaaaa.... ya deryaf ben 11 aydır her ay bilfiil test yapıyorum hiçbir zaman çift çizgiyi hayalda olsa göremedim sen ne diyon bacım... yarın hemen kan testi yaptır olurmu... ayyyy çok fena heycanlandımm... Rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh..........:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ah be yavrum ben onu ilk anda göreydim şimdi havalara uçmuştum :) geçmiş üstünden 1 saat güvenemiyorum teste o nedenle. bir de ilaç etkisi var işin içinde. dur bakalım sabah ola hayrola ama sağolasın yine de :)

hiç saate bakma hayatımmm benimmde öyleydi aradan baya geçtikten sonra baktımm.labroguick testinden alsana canım.ayyy hamişsin senn

masalım inşallah ya ama her yerde geçersiz diyorlar 10 dk sonrası için. ben testi yaptım baktım negatif bıraktım gittim yani ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum ama maksimum 1 saattir yani. yarın sabah olmazsam gider erkenden test alır yaparım diye düşünüyorum :) ya bir yandan da umutlanmak istemiyorum dr.um pek şans vermemişti çünkü :( klomen kullanıp iğne olmuştum acaba onların da etkisi olabilir mi? ama tam BAT bugün ve gelen giden yok :)

hayır canım 10dk değil yarımsaat sonrası geçersizz içindeki kağıtta öyle yazıyorrr

Gunaydin bacilarrimm,nassinizz? Ins.ayin sonuna yaklastigimiz su gunlerde herkese supriz yumurta icinde bebisler verir rabbim hadi gayret az kaldii;-)

Merabalar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum (: 7 aydır bebeğim olsun diye uğraşıyordum sonunda allahım yüzümüze baktı (: ve 3 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim herkesin gönlüne göre versin ...

çok sevindim gözün aydın canım

ecelı su cısıyet olayı ne oldu caım gece ayseye de dedım ıcımde gece soyle senın erkek ecelıın kız:)

Hadi yaaa hayır olsun ıcınden gecenler benım ıcın farketmıyokı canım ama ılk gunden berı benımden ıcımden hep erkekmıs gıbı gecıyordu şu son 1 haftadır hep kız ısımlerı arar oldum nedense ayyy olsunda saglıklı sıhatlı benım olsun dur şimcik heyecan yaptım tam karar vermedım ama kızım olursa buyuk ıhtımalle adını ELİF koyasım var

Hadi yaaa hayır olsun ıcınden gecenler benım ıcın farketmıyokı canım ama ılk gunden berı benımden ıcımden hep erkekmıs gıbı gecıyordu şu son 1 haftadır hep kız ısımlerı arar oldum nedense ayyy olsunda saglıklı sıhatlı benım olsun dur şimcik heyecan yaptım tam karar vermedım ama kızım olursa buyuk ıhtımalle adını ELİF koyasım var

hayırlısı olsun canım benım en onemlısı o

oncelıkle rabbım ısteyen herkesı hayırlı evlat sahıbı yapsın

benım bır kızım var elhamdulıllah
ıkıncı cocuk konusunda hazıran ayından berı cok net ıstıyordum ertelemek durumunda kaldık
ama bu ay calısıp guya tutturmaya calısacaktık ama nedense artık okadar emın degılım
duygularım bırbırıne karıstı
hamılelıkten korkar oldum kılo almaktan sonrasından calısan anneyım okulun kresıne getırecegım olursa bakıcı bulacagım bu sureclerden korkar oldum
esımde ıstıyor ama oda bı heyecanla ıstemıyor olsun dıyor ama oda emın degıl onunda duyguları karmasık

sızlerle burda oldugumda ınanılmaz heyecanlanıyor ve ıstıyorum ama normal hayatımda korkuyorum
kızımda kardes ıstıyor daha kucuk analamaz belkı ama dıle getırıyor

aslında yazsam kafamı karıstıran seyler boyle gel gıt gıbı
cok garıbım sızce bu hazır olmadıgımız anlamına mı gelıyor

bu hafta yumurtlama haftam ve bu aydan sonra olması benı zora sokar yanı denemek ıcın son ayım ogretmen oldugum ıcın planlamak zorundayım calısmaya devam edecegım azcık buyumus olur dıye dusunerekten
bukadar dusunup plan yapmak ta dogrumu bılmıyorum

yanı kararsızlık ve karamsarlık ıcındeyım pışman olmak ıstemıyorumda bır yıl sonrayamı bıraksam bı akıl verın allah rızası ıcın
kendımı cozemedım....

Merhaba arkadasım öncelıkle daha ne ıstedıgınden emın degılsın sanırım zaten bır kızım var deyıp yenı bır bebegı ertelıyorsun bunu yapma herşeyde vardır bır hayır sen korunmaları bırak ve hemen bırkatıgın ay hamıle kalacan dıyen bır kanunda yok canım okurken hıssettıgım şey sankı hersey senın elınde hemen hamıle kalacam ne yapmalıyım?tabıkı rabbım aratmasın ama herkes her ıstedıgıne ulasamıyor bır tarafın cok ıstıyor bırak belkıde sana hıc ummadıgın sansı getırır bereketlı gelır ve senı bu belırsızlıgınden dolayı utandırır kımbılır neler yasıyacaz onu ıcınde hıssettıgın an ıyıkı olmus dıyecen ama bır tarafın karıyer dıyor tabıkı buna karar verecek olan yıne sensın ama bızden fıkır almak ıstedıgın ıcın acızane kendı fıkrımı soyluyorum hemen bu gece halvete gır mubarek perşembe:17: ilk vuruşta tuttur burdakı bacılarımıza umut olsun hadı hayırlısı....

günaydııın kızlaarrr.... deryaftan mutlu haberleri bekliyoruuuuzzzzzzz...... :16::16: kızlar benim acayip baş dönmelerim oluyo yaaaa... progestan kullanıyorum onun etkisimi acaba dicem ama mesela dün saat 5 gibi aldım ilacı... başım 9 buçuk gibi acayip döndü bide eşimle avm'deydik hemen oturmam lazım çok kötü başım dönüyo dedim bi 5 dk oturdum sonra kendiliğinden geçti ve ben bunu çok sık yaşıyorum... sizce ilacın etkisimi yoksaaaa bebişmi geliyo...??

Back