- Konu Sahibi pembemasal
-
Aaaaa ne demek bu simdi,fistiksin sen fistikkk citir cerezz senii;-)
ayşe tatlım bi resim yüklicektim ama olmuyo canım
Haydi yukle yukleee,bende istiyomm ama as erdim sana;-)
Ne olsun canımcım bugunde tekrar yollara bakınacam soracam saga sola mecbur yenısını cıkartacam ooff olacak yaa akacak kan damarda durmazmıs kudurdum gıdecem dıye oysakı evde netten bıle kayıt olabılıyormussun ama bılmıyordumkı cocuk gelısımıne kayıt oldum gercı ben bebek bakımı ıstedım kadın sanırım oda var ıcınde dedı tam bellı degıl rasım yaglı boya da var belkı onada yazılırım vakıt gecer benım ıcın evde ruhum patlıyo degısıklık olur dıye dusunuyorum hayırlısı yaa ayyy aklıma yıne kafa kagıdım geldı
kızlaaaarrr iş yoğunluğundan daha yeni girebiliyorum.... tatileeee soooonnn 5 gün.. ayşaaaaa senin yakınlarına geliyorum antalya kumlucayaaaa... ordan selam yollarım sana bebiiişşşş.... kızlar ben hamilelik belirtileri yaşıyorum gibi belkide psikolojiktir ama sanki bi farklı belirtiler bu ay... şöylekiiiii sabah kalktığımda karnım şiş uyanıyorum 2 gündür ve kasıklarımda kramplar oluyo... iştahım açıldı özellikle sabahları felaket aç bir şekilde uyanıyorum... dün öğleden sonra feci bir baş dönmesi yaşadım... 1 saat kadar sürdü sonra geçti... idrarım hep sapsarı hiç açık renk olmuyo... akıntım çoook fazla.... bu cumartesi kan testi yaptırıcam biraz erken olacak 21.gün olacak ama tatile gideceğim için ona göre tedbir almam lazım o yüzden yaptırıcam... benden haberler böylee... haaaa bu arada hamişlerr akıntınız ne renk oluyo bi söyleyiverseniz yaaa...???
kızlaaaarrr iş yoğunluğundan daha yeni girebiliyorum.... tatileeee soooonnn 5 gün.. ayşaaaaa senin yakınlarına geliyorum antalya kumlucayaaaa... ordan selam yollarım sana bebiiişşşş.... kızlar ben hamilelik belirtileri yaşıyorum gibi belkide psikolojiktir ama sanki bi farklı belirtiler bu ay... şöylekiiiii sabah kalktığımda karnım şiş uyanıyorum 2 gündür ve kasıklarımda kramplar oluyo... iştahım açıldı özellikle sabahları felaket aç bir şekilde uyanıyorum... dün öğleden sonra feci bir baş dönmesi yaşadım... 1 saat kadar sürdü sonra geçti... idrarım hep sapsarı hiç açık renk olmuyo... akıntım çoook fazla.... bu cumartesi kan testi yaptırıcam biraz erken olacak 21.gün olacak ama tatile gideceğim için ona göre tedbir almam lazım o yüzden yaptırıcam... benden haberler böylee... haaaa bu arada hamişlerr akıntınız ne renk oluyo bi söyleyiverseniz yaaa...???
canım yaaa inşallah güzel haberler alacağız bu ay senden :) mutlaka yaz sonucunu tatil dönüşüne bırakma kuzum.
InsALLAH canım benım bende de senın durumun mavcut bas donmesı yok gogusler hassa degıl sıvılcelenme oldu az adetın belırtısı gıbı geldı bana hamılelık belırtısı adet zamanında sıvılcelenme olamaz her halde hayırlısı bakalım Allah hayırlı dualarımızı kabul ettsın Amin
beyaz oluyor cnm
bende hamile kalmayı çok istiyorum şubat ayından beri deniyoruz hala bişi yok.testler yaptırdık herşey normal.doktorlar hiçbir tedavide vermedi her ayın sonunda dua ediyorum hamileyimdir inş. die ama hala yok.en sonunda piskolojim alt üst oldu veee kötü son anksiyetem tekrarladı.nerde hata yapıyorum diyorum.bu ay daha umutluyum bakalım.çok yemek yemeye başladım.gün içinde midem bulanır gibi şiddetli değil ama burnum tazı gibi olsu kokuları çok ayırd etmeye başladım.inş. hamişimdir 10 gün kaldı adetime heycanla bekliyorum.hamile kaldığınızda ilk zamanlar böyle hisseden oldu mu
bende hamile kalmayı çok istiyorum şubat ayından beri deniyoruz hala bişi yok.testler yaptırdık herşey normal.doktorlar hiçbir tedavide vermedi her ayın sonunda dua ediyorum hamileyimdir inş. die ama hala yok.en sonunda piskolojim alt üst oldu veee kötü son anksiyetem tekrarladı.nerde hata yapıyorum diyorum.bu ay daha umutluyum bakalım.çok yemek yemeye başladım.gün içinde midem bulanır gibi şiddetli değil ama burnum tazı gibi olsu kokuları çok ayırd etmeye başladım.inş. hamişimdir 10 gün kaldı adetime heycanla bekliyorum.hamile kaldığınızda ilk zamanlar böyle hisseden oldu mu
Cnm inş. hamilesindir bende çok hamile kalmak istiyorum ama istemekle olmuyo aslında ben hemen hamile kalacaGımı zannediyordum ama benim hesap ettiğim gibi olmadı yada daha zamanı var
seni çok iyi anlıyorum canım hayal kırıklığı hem beni hem eşimi üzüyo olsun allah büyük son zamanlarda eskisi gibi takmıyorum artık özellikle hala niye hamile kalamadın dienlerin yanından uzaklaşıyorum ister istemez etkiliyo piskolojim değişiyo ve buda doktorumun dedine göre sıkıntıymış yani.olucağı varsada olmaz takıntı halinden çıkar dedi.bende öyle yaptım bu ay çok rahattım bu ayda olmazsa klomen kullanıcam doğal olmasını istedim ama napalım allahın takdiri ümidimi kırmıyorumyinede bu ay hiç hissetmediğim belirtiler var belki hamişimdir die sabırsızlıkla bekliyorum inşallah isteyen herkesin olur yavrularımızı kucağımıza alırız :..(
Amin cnm bu akşam arkadaşımın 2.çocuğuna hamile oldugunu òğrendim benden sonra evlenmişti kıskanmıyorum ama insan üzülüyo ben her ay hüsrana uğrayancı biraz moralim bozuluyo açıkcası inş. sende hamilesindir cnm ilaç kullanmana gerek kalmaz
sen doktora gittin mi canım sen nekadardır bebek düşünüyosun
sen doktora gittin mi canım sen nekadardır bebek düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?