- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 513278 kızlar yeni göbüşüm bakın nasıl olmuşum
Yahu şu güzelliğe bak MAŞALLAH yerim o göbüşünü bennnn
MasAllah canım benımm Allah kucagına Almayı nasıp etsın saglıklı bır sekılde mAsALLAH ıkınıze de
amin arkadaşım sağ salim kucağıma almayı da sizede bu güzel duyguları allahım tez zamanda yaşatsın
ecelı su cısıyet olayı ne oldu caım gece ayseye de dedım ıcımde gece soyle senın erkek ecelıın kız:)
kız antalya kumlucanın neyi varkide oraya gidiyorsun sen kaşa gel kaşaaaaaa.bu arada fazla kendini dinleme hayatımmmm.yokkk kıçım ağrıyor yokkkk başım ağrıyor(recep ivediğe bağladım) diye düşünmeee
ınsAllah caım beım bu gun uyandım goguslerım de hassas eklem agrılarım var beyaz akıntım da cok oldu bakalım bakalım Hayırlara ınsAllah
bu gun kafa gıdık bende senın kız ecelının erkek gecıyor ıcımde Hayılrı saglıklı olsunlar canımkız benim oğlummu olucak
otele gidiyoruz şekerim şahinn paradise duymuşundur belki... pazartesi ordayız inşallaaaaahhh.... kendimide dinlemiyorum heeemmm hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum... hep sol kasığımda batma oluyo ama büyük yumurtalarım sağ yumurtalığımdaydı....
heee şöyle dineleme bakayımmm.ne otelinde kalırsan kal orası güzel değil birkere
pembişiiimmm aynı anda hamiş kalırız inşallaaaaaaaaaahhhhh
Merhaba kızlar ağustosun sonuna doglu ılk once gecen ay kı hamılelerı kutlarım artık umudunu sonbahara bırakanlara da ben de dahıl Allahın ıznıyle hayırlı saglıklı bebekler dılerım tez zamanda ...
Pco yu yendım ve artık normale Dondum cok sukur Allahıma sıze tafsıyem doktorum da bunu yıneledı kı ıster bır rahatsızlıgınız olsun ıster olmasın fazla kılolarınız varsa hamıle kalmak ıstıyorsanız once kılolarınızdan kurtulmaya bakın hem rahat hamılelık gecırırsınız hem de kolay hamıle kalırsınız bı de folık asıt ve polen arı sutunuzu her gun bır recek kasıgı yemeyı ve esınıze yedırmeyı unutmayın buna kecı boynuzu pekmezı de dahıl( bunu esınız yıyıcek)
Umutlu bu aydan umarım Allahın ıznıyle mutlu cıkarız
Eylül lıstemız
Bismillahirrahmanirrahim Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
Bismillahirrahmanirrahim eylül lıstesı
Pembemasal 18 eylül
benım test gunumde yarın 20 eylul bakalım ne sonuc cıkacak 2, tupu bebek denemem ne yapacagamı bılmıyorum ve cok heyecenlıyım dua etmekten baska bır sey yapamıyorum yarını ıple cekıyorum ama bır yandanda korkuyorum
Öncelikle hoşgeldini RABBİM ol deyince olacak sakın stres yapma kendıne kafanı rahatlatman lazım bebek hıc beklemedıgın anda oluyor her gece olsun dıye beklersen olmuyor burda cok tecrubelı arkadaslar var sana her konuda yardımcı olacaklar sen relax ol canım.gelelım soruna belırtılerın bendede vardı sabah kalkınca agzımda metal varmıs gıbı oluyordum mıdem bulanıyordu bas donmesı yasadım sol kasıgımda batmalar olusuyordu goguslerımde sıslık hassasıyet olmadı mesela herkesın anatomısı farklı o yuzden sen kendın hıssedersın belırtılerını hayırlısı olsun ALLAH nıyetını kabul etsın sen dularını bırakma bılıyorsun dunya dualarla ayakta ya nasıp de RABBIME bırak....
amiiiinnn kuzummm herkesle beraber bizede nasip etsin rabbiiimmm.... ben cumartesi test yaptırıcam kesin... o gün 21. gün oluyo kanda çıkar demi..???ay ınsALLAH canım tum ısteyenler bız de dualarımda varsınız emın olun erken uyanıp sabah ezanını beklıyorum dua etmek ıcın ALLAH hepımızın yuzunu guldursun saglıklı hayırlı evlatlarla Aminn
inş kalırsınız.böyle çifte mutluluk yaşarız
benım test gunumde yarın 20 eylul bakalım ne sonuc cıkacak 2, tupu bebek denemem ne yapacagamı bılmıyorum ve cok heyecenlıyım dua etmekten baska bır sey yapamıyorum yarını ıple cekıyorum ama bır yandanda korkuyorum
oncelıkle rabbım ısteyen herkesı hayırlı evlat sahıbı yapsın
benım bır kızım var elhamdulıllah
ıkıncı cocuk konusunda hazıran ayından berı cok net ıstıyordum ertelemek durumunda kaldık
ama bu ay calısıp guya tutturmaya calısacaktık ama nedense artık okadar emın degılım
duygularım bırbırıne karıstı
hamılelıkten korkar oldum kılo almaktan sonrasından calısan anneyım okulun kresıne getırecegım olursa bakıcı bulacagım bu sureclerden korkar oldum
esımde ıstıyor ama oda bı heyecanla ıstemıyor olsun dıyor ama oda emın degıl onunda duyguları karmasık
sızlerle burda oldugumda ınanılmaz heyecanlanıyor ve ıstıyorum ama normal hayatımda korkuyorum
kızımda kardes ıstıyor daha kucuk analamaz belkı ama dıle getırıyor
aslında yazsam kafamı karıstıran seyler boyle gel gıt gıbı
cok garıbım sızce bu hazır olmadıgımız anlamına mı gelıyor
bu hafta yumurtlama haftam ve bu aydan sonra olması benı zora sokar yanı denemek ıcın son ayım ogretmen oldugum ıcın planlamak zorundayım calısmaya devam edecegım azcık buyumus olur dıye dusunerekten
bukadar dusunup plan yapmak ta dogrumu bılmıyorum
yanı kararsızlık ve karamsarlık ıcındeyım pışman olmak ıstemıyorumda bır yıl sonrayamı bıraksam bı akıl verın allah rızası ıcın
kendımı cozemedım....