• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

zuzu sen kaçıncı denemende başarıya ulaşmıştın?

Canim ben ilk hamileligimde ilk denemede tutturdum dusuk yaptim,uc ay korundum uc ay sonrada hamile kaldim sanirim cok uzun diil ama onu suan farkediyorum yoksa panigin dibine vurmustuum yani:-) simdiki aklim olsa okdr paniklemezdim belki biraz daha gezer tozareim:-D kusmaktan uyumaktan hayatim kaydii:-S sen napiyosun ne kadar oldu deneme surecin?

Canim ben ilk hamileligimde ilk denemede tutturdum dusuk yaptim,uc ay korundum uc ay sonrada hamile kaldim sanirim cok uzun diil ama onu suan farkediyorum yoksa panigin dibine vurmustuum yani:-) simdiki aklim olsa okdr paniklemezdim belki biraz daha gezer tozareim:-D kusmaktan uyumaktan hayatim kaydii:-S sen napiyosun ne kadar oldu deneme surecin?

sen de ne üretkenmişsin :1: hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebişini :emir_bebek::nazar: benim 4. denemem.4 . ay yani ...deniyoruz işte

Off kafayı yemek uzereyım kızlar sabah halk egıtıme kayıt olmaya gıttım anaa bır baktım cebımden nufus kagıdım dusmus hemen döndum yollara baktım 10 dakka arayla zaten evıme yakın yok yok delırecem eve geldım baındım acaba aldımmı dıye cantalrımda yok aldıgımdan emındım tekrar halk evıne gıtım sordum sorusturdum yollara bakındım dumduz yol allah allah yanı aradan 10 dakka gectı gecmedı nasıl bulamam canım cok sıkkın sonra nufus mudurlugune gıttım kayboldugunu soyledım bır suru presedur soyledı muhtara gıdecen falan fılan hemde 75 tl ceza odemek zorundasın dedı bence bulmaya calıs dıyo sankı ben keyfımden bulmak ıstemıyom az once yıne döküldüm yollara bakım dedım yıne yok neys sabah olsun muhtara gıdecem salak kafam işte sabah heyecan arıyordum yaa aha ALLAH al sana heyecan dedi:27:

Dr un bi bildigi vardir diye basliyim ama kendi fikrimide belirtmek istedim. Birincisi senin kesen gorulecek durumdadir die dusunuyorum bin ustu bi sonuctan bahsediyoruz. Seni 21 gun sonra cagirmasi bana tuhaf geldi sanirim hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini duymak icin bole bi tarih vermis ama bence anne adayi bu asamalarin hepsinin tadina ayri ayri varmaloi muthis bisey. Eger surekli gittigin bi dr degilse baska bi dr gitmeni tavsiye ederim. Nacisane fikrim. Tek begendigim bulanti ilaci vermesi ben bogula bogula kusuyorum inatla ilac vermiyor ama her hafta muayeneye cagiriyor buda kendimi iyi hissetmeme ozel hissetmemi sagliyo. Ozele mi gidiyorsun devlete mi canim?
Bugün kandan test için devlete gittim çünkü bulunduğum ilçede özel hastane yok burada bir belli olsun daha sonraki kontrollere özele giderim diye düşünmüştüm, kafama takıldı şimdi en iyisi önümüzdeki hafta randevu alıp özele gideyim canım.

Off kafayı yemek uzereyım kızlar sabah halk egıtıme kayıt olmaya gıttım anaa bır baktım cebımden nufus kagıdım dusmus hemen döndum yollara baktım 10 dakka arayla zaten evıme yakın yok yok delırecem eve geldım baındım acaba aldımmı dıye cantalrımda yok aldıgımdan emındım tekrar halk evıne gıtım sordum sorusturdum yollara bakındım dumduz yol allah allah yanı aradan 10 dakka gectı gecmedı nasıl bulamam canım cok sıkkın sonra nufus mudurlugune gıttım kayboldugunu soyledım bır suru presedur soyledı muhtara gıdecen falan fılan hemde 75 tl ceza odemek zorundasın dedı bence bulmaya calıs dıyo sankı ben keyfımden bulmak ıstemıyom az once yıne döküldüm yollara bakım dedım yıne yok neys sabah olsun muhtara gıdecem salak kafam işte sabah heyecan arıyordum yaa aha ALLAH al sana heyecan dedi:27:

oy canım fazla da yurume kız telasta yapmaa aaa hemıde 75 tl para mıllet keyfınden mı kaybedıyo ya ne sacma

kızlar esımınde sonucları cok ıyı cıktı masAllah Sukurler olsun artık bız elımızden gelenı yaptık Allahın ıznıyle sımdı Allahıma kalmıs Yuce Rabbım hepımızın yuzunu guldursun

ECELIIIIIII:D

Esımın kuzenı bu gun yazdı ruya gordum ama aptala mı malum oldu anlmadım dıye
ruyası soylekoye geldınız dedı esınle bı baktım erkek bır cocuk ellerınden tutmusunuz nasıl sevmılı anlatamam dedı:)

kızlar esımınde sonucları cok ıyı cıktı masAllah Sukurler olsun artık bız elımızden gelenı yaptık Allahın ıznıyle sımdı Allahıma kalmıs Yuce Rabbım hepımızın yuzunu guldursun

ruyası soylekoye geldınız dedı esınle bı baktım erkek bır cocuk ellerınden tutmusunuz nasıl sevmılı anlatamam dedı:)

Hayırlara gıtsın canım erkek cocugu guzel sevındırıcı haber almaya..Ben dıyorum sana bu ay guzel haberler verecen bızlere ALLAHın izniyle:16:

Merhaba arkadaşlar az önce kan tahlili sonucumu öğrendim geldim HCG >1000 yazıyor 1000 in üzerinde yani doktor gebesin dedi biraz kanım düşükmüş ilaç verdi folik asit kullanıyorum zaten bulantım için metpamit verdi. Ultrason için 21 gün sonra gel dedi çok mu geç sizce. Hamile arkadaşlar siz kaçıncı haftada ultrasona gittiniz?

ohh maşallah değerin çok güzel canım. ben hamile olduğumu öğrendikten sonra gitmiştim doktor ultrasonda baktı ama daha tam görünmüyo ama yerş belli 1hafta sonra gel demişti 5. haftada felan girmiştim ozaman belliydikese

evettt kıslarrr hamilelik takvimi yapmaya karar verdimmm:27:duygularımı tamamen pozitife çevirdim.Allah ım neylerse güzel eyler deyip herşeyi oluruna bırakmaya karar verdim.minnoş civcivimle birlikte 25 eylülü bekliyoruz:nazar::nazar::nazar::nazar:.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için:))))

hee şöyle casperim yaaa pozitif düşün ki iyi şeyler olsun

ınsAllah ecelımm nasılsın sen ne oldu kımlık ısı?

Ne olsun canımcım bugunde tekrar yollara bakınacam soracam saga sola mecbur yenısını cıkartacam ooff olacak yaa akacak kan damarda durmazmıs kudurdum gıdecem dıye oysakı evde netten bıle kayıt olabılıyormussun ama bılmıyordumkı cocuk gelısımıne kayıt oldum gercı ben bebek bakımı ıstedım kadın sanırım oda var ıcınde dedı tam bellı degıl rasım yaglı boya da var belkı onada yazılırım vakıt gecer benım ıcın evde ruhum patlıyo degısıklık olur dıye dusunuyorum hayırlısı yaa ayyy aklıma yıne kafa kagıdım geldı :37:

aksilik bi geldi mı tam geliyo zaten tatlım yaa bulabildinmi kimliğini. inş bulmuşsundur yoksa bir sürü iş seni bekliyo gazeteye ilan felanda istiyolar yeniden kimlik çıkarmak için daha birsürü şeyy

hayır olsun pembişim çok yakında Allahın izniyle erkek evlat sahibi olucaksınız inşşşş

aksilik bi geldi mı tam geliyo zaten tatlım yaa bulabildinmi kimliğini. inş bulmuşsundur yoksa bir sürü iş seni bekliyo gazeteye ilan felanda istiyolar yeniden kimlik çıkarmak için daha birsürü şeyy

Bulamadım dün sordum memura şimdi gazeteye gerek yokmus otamatıkman eskisi düşüyormus ama 75 tl cezası 5 bır kusurde kımlıgı alırken durduk yere girdi biryerıme:17:

kıtyamammm arkadaşımmm ne güzel sabah sabah bihyecan yaşamışsınn.yenisini çıkatırsın hiç üzülmeeee

Ne olsun canımcım bugunde tekrar yollara bakınacam soracam saga sola mecbur yenısını cıkartacam ooff olacak yaa akacak kan damarda durmazmıs kudurdum gıdecem dıye oysakı evde netten bıle kayıt olabılıyormussun ama bılmıyordumkı cocuk gelısımıne kayıt oldum gercı ben bebek bakımı ıstedım kadın sanırım oda var ıcınde dedı tam bellı degıl rasım yaglı boya da var belkı onada yazılırım vakıt gecer benım ıcın evde ruhum patlıyo degısıklık olur dıye dusunuyorum hayırlısı yaa ayyy aklıma yıne kafa kagıdım geldı :37:

ben kendim çocuk gelişimi mezunuyum . bende gittim halkeğitime bütün evrakları verdim çocuk gelişimine gidicektim bilgilerim taze kalsın diye aramadılar gıcık şeyler yaa

pembikim çok sevindim senin adına allaha kaldı dediğin gibi herşeyin hayırlısı vakti zamanında oda olucak buna tüm yürekten inanıyorummm

Back