- Konu Sahibi pembemasal
Bulamadım dün sordum memura şimdi gazeteye gerek yokmus otamatıkman eskisi düşüyormus ama 75 tl cezası 5 bır kusurde kımlıgı alırken durduk yere girdi biryerıme
sıkma canını canım yaa olucak varmış işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulamadım dün sordum memura şimdi gazeteye gerek yokmus otamatıkman eskisi düşüyormus ama 75 tl cezası 5 bır kusurde kımlıgı alırken durduk yere girdi biryerıme
kıtyamammm arkadaşımmm ne güzel sabah sabah bihyecan yaşamışsınn.yenisini çıkatırsın hiç üzülmeeee
Eee bulansın yanı biz o kadar cektık hanımm yok okadar rahat hamılelık
ben kendim çocuk gelişimi mezunuyum . bende gittim halkeğitime bütün evrakları verdim çocuk gelişimine gidicektim bilgilerim taze kalsın diye aramadılar gıcık şeyler yaa
Ayy heyecanını yesınler uyuz senınle konustuktan sonra ne geldıyse basıma geldı nazar ettın evde mıskın mıskın uyumalarımı sıkıntıdan patlamalarımı bunalımlarımı tabii sen yapamıyon yaa kıskancından çatladın çalışşşşşşşşşş köleeeeeeeeeee
Aslında cocuk gelısımı okullarda ana sınıfı cocuklarının egıtımı olmuyormu?kagıtlar bısıler yapıyon gelısıme katkı ben omu ıstemıyomkı zamanı gelınce kreste ogrenır ben bebek bakımı bebek ılk saglık yardımı bunun gıbı bısı ıstıyorum 2 hafta sonra baslıyacak kursum hayırlısı bakalım...
baaaaaaa bakkkk baaaaaaa.aba maba demem alı veririm paçanı aşşağıyaaa.ben zaten istemöiyordum kursa gitmeni.ne gereği var durduk yere şimdi.hem kursa gidersen bizi ihmal edersinnn
tatlım biz okulda beslenmesi psikolojisiyle ilgili derslerde görmüştük orda nasıl eğitim vericekler bilmiyorum. değiştirme imkanın olursa git ona göre değiştirirsin
Ayy seni şerefsiz
Diyorum bu karı beni kıskanıyo fesat şey ahaa tıpık bır turk kadını modelı sergılıyorum sırtından sopayı karnından sıpayı eksık etmıyecen kocan gelınce corabını cıkaracan ayaklarını yıkıyacan yemegını hazırlıyacan tuzu suyu bıberı kıvamında olacak eksık bısı olursa dovebılır koca ne yapsa yerıdır belkı canı ceker dıye her daım hazır olacan eee malum nenelerımızden ne gorduysek o sızın gıbı modern degılız sosyetık karılar
Beslenme psıkolojı ıyı bak hosuma gıttı ınsallah oyledır..
tatlım biz okulda beslenmesi psikolojisiyle ilgili derslerde görmüştük orda nasıl eğitim vericekler bilmiyorum. değiştirme imkanın olursa git ona göre değiştirirsin
seastre kııııııııııızzzzz ben senin yüzünü çok merak ediyorum bi resmini koysanaaaaa nolurrr
hayır olsun pembişim çok yakında Allahın izniyle erkek evlat sahibi olucaksınız inşşşş
pembikim çok sevindim senin adına allaha kaldı dediğin gibi herşeyin hayırlısı vakti zamanında oda olucak buna tüm yürekten inanıyorummm
ayy ben çok çirkinim yaa yüzümü görüp ne yapıcan kızzzz
InsAllah canım benım kız erkek farketmez saglıklı olsun hayırlı evlat olsun tum ısteyenlere ve bana tez zamanda gelsın ınsAllah Allah sızlere de saglıklı kucagınıza almayı nasıp ettsın canım cok sagol
Evet canım esımde cok sevındı ıcten ıce ıcerlemıs canım ya oh be rahatladım dedı:) Allahın taktırı canım benım ınsAllah cok sagol
ahhh kıyamammm ama sonuçlarına sevindimeylül ayı senle irmegana iyi gelfi güzel haberler aldınız
Selam kizlar,ben de geldim,ben de hamis olmak istiyorum bu ay,hem de ikiz istiyorum :) bi de size bi shey soracam ...ruyamda adet oldum,sonra da afedersiniz kanla beraber plasenta da geldi aldim elime inceledim onu :)) sizce bu ruyanin anlami ne?acaba hamilelik mi ?
ayy ben çok çirkinim yaa yüzümü görüp ne yapıcan kızzzz