• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

bende senin gibiyim şekerim birinin hamile haberini alıyım kendimi kötü hissediyorum gözüm doluyo allah sağlık versin kötü anlamda kıskanmıyorum tabikide nebilim işte:(

10 Yıl olmayınca normal ama üzülmem demi benden sonra evlenenlerin 2şer çocukları oldu bizde bitane bile yok

Gittim cnm yumurtlama rezervinde azalma var 10 yıla yakın çocuk istiyoruz ama olmadı

canım benim olur inşallah doğal yöntemlerede bi başvursan rabbim neyin vesile edeceğini bilemiyoruz ki.olcak inşallah ben inanıyorum seninde bu teşhis doktora gittiğin ilk seferlerinde mi ortaya çıktı canım.piskoloji kesinlikle önemli soğan kürü denedin mi hiç yumurtlama günlerine yakın incir ye bi bakmışın hamiş olursun unutalım kafamızı rahatlatalım

canım benim olur inşallah doğal yöntemlerede bi başvursan rabbim neyin vesile edeceğini bilemiyoruz ki.olcak inşallah ben inanıyorum seninde bu teşhis doktora gittiğin ilk seferlerinde mi ortaya çıktı canım.piskoloji kesinlikle önemli soğan kürü denedin mi hiç yumurtlama günlerine yakın incir ye bi bakmışın hamiş olursun unutalım kafamızı rahatlatalım

Cnm son bir senedir var bu problem zaten soğan kürü yapıyorum bugün 7.günüm olacak inş. işe yarar iki ay bunu deneyecem olmazsa incir kürünù deneyecem belki bunlar vesile olur hamile kalmama hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim

Cnm son bir senedir var bu problem zaten soğan kürü yapıyorum bugün 7.günüm olacak inş. işe yarar iki ay bunu deneyecem olmazsa incir kürünù deneyecem belki bunlar vesile olur hamile kalmama hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim

amin canım kendim için dua ederken senin içinde edicem.bende hep acaba bi problem mi var die inan her hafta başka bi doktora gittim ama yok diolar sebebte yok.nebilim anlamadım ki başka bi doktora daha gidicem adetlerim ağrılı geçiyo bazende sağ kasığım ağrıma yapıodu ama bişi çıkmıo allahın takdiri artık tatlım soğan kürü nasıl.inşallah faydalı olur bende deniycem eğer hamiş değilsem bidahaki ay canım.akıntıyı mı söktürüyo

amin canım kendim için dua ederken senin içinde edicem.bende hep acaba bi problem mi var die inan her hafta başka bi doktora gittim ama yok diolar sebebte yok.nebilim anlamadım ki başka bi doktora daha gidicem adetlerim ağrılı geçiyo bazende sağ kasığım ağrıma yapıodu ama bişi çıkmıo allahın takdiri artık tatlım soğan kürü nasıl.inşallah faydaxlı olur bende deniycem eğer hamiş değilsem bidahaki ay canım.akıntıyı mı söktürüyo

Çok sagol cm belki senin olmamasının sebebi strestir soğan suyu tadı kötü ama içiyorum 3 gündür kasıklarım ağırıyo akıntımda var ondanmı bilmiyorum

Çok sagol cm belki senin olmamasının sebebi strestir soğan suyu tadı kötü ama içiyorum 3 gündür kasıklarım ağırıyo akıntımda var ondanmı bilmiyorum

bence ondandır canım çünkü tamamen rahmi yumurtalıkları temizliyomuş tüpleri açıyomuş demişti ender saraç.akıntı olma sebebi odur yani

bende hamile kalmayı çok istiyorum şubat ayından beri deniyoruz hala bişi yok.testler yaptırdık herşey normal.doktorlar hiçbir tedavide vermedi her ayın sonunda dua ediyorum hamileyimdir inş. die ama hala yok.en sonunda piskolojim alt üst oldu veee kötü son anksiyetem tekrarladı.nerde hata yapıyorum diyorum.bu ay daha umutluyum bakalım.çok yemek yemeye başladım.gün içinde midem bulanır gibi şiddetli değil ama burnum tazı gibi olsu kokuları çok ayırd etmeye başladım.inş. hamişimdir 10 gün kaldı adetime heycanla bekliyorum.hamile kaldığınızda ilk zamanlar böyle hisseden oldu mu:(

Öncelikle hoşgeldini RABBİM ol deyince olacak sakın stres yapma kendıne kafanı rahatlatman lazım bebek hıc beklemedıgın anda oluyor her gece olsun dıye beklersen olmuyor burda cok tecrubelı arkadaslar var sana her konuda yardımcı olacaklar sen relax ol canım.gelelım soruna belırtılerın bendede vardı sabah kalkınca agzımda metal varmıs gıbı oluyordum mıdem bulanıyordu bas donmesı yasadım sol kasıgımda batmalar olusuyordu goguslerımde sıslık hassasıyet olmadı mesela herkesın anatomısı farklı o yuzden sen kendın hıssedersın belırtılerını hayırlısı olsun ALLAH nıyetını kabul etsın sen dularını bırakma bılıyorsun dunya dualarla ayakta ya nasıp de RABBIME bırak....

Hoşgeldin zeynep herşey hakkında hayırlı olsun cok uzun zamandır beklıyormussun ama bılıyormusun bundada vardır bır hayır öyle dusun ben gec evlendım korkuyordum bebegım olmaz dıye 1 sene ustune hamıle kalmıstım ama bebegımın kalp etısları duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kalmıstım umudumu kaybetmıstım psıkolojık yardım almadan atlatamadım ama bak 5 ayın ustune RABBIM ol dedı oldu umudunu kaybetme bundan sonra namazlarımda dualarımdasın yaşın kaç bılmıyorum İNŞALLAH tez vakıtte burdan alacagım morallerle bak hamış kalacan goreceksın burdakı dostluklar cok guzel üzüntü heppimizin dulara aynı anda sağnak sağnak geldiğini hissediyorsun için rahatlıyor her neyse gelelım kürüne bak canım insanlar yanlıs anladıkları ıcın hamıle kalamıyorlar sogan kuru gebe kalmak ıcın degıl eger varsa iltihabın kucuk kucuk mıyomların kıstlerın yaptıgın tedavı bunları sokup atıyor temızlıyor incir kuru yumurtlamanı saglıyor yanı kürü yaparken bebek hayal etme ama RABBİM verecekse zaten verecektır ona şuphemız yok bırde şuna ınandım herşey beyninde bitiyor sakın ilişkine koşul koyma o an tadını cıkar bebek hayal etme at kafandan emin ol bebegın senınle olacak cunkü o kadar cok ornek varkı hangı bırını anlatsak zamanla ögrenırsın zaten dogru adrestesın MEVLAM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

günaydın cicişler nasılsınız bakayım zeynep arkadaşımız gelmiş morale ihtiyacı var gibiii.hiç canını sıkma güzel arkadaşımm.allah ol dediğinde olucak vakti zamanını bekle hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişin sana gelicek

$225926_10151086529288198_1143392122_n[2].jpg kızlar yeni göbüşüm bakın nasıl olmuşum

inşallah en kısa zamanda hepimizden alalım o güzel haberi.... merakla brkliyorum deryafcımmm... heyecan olmaya başladı bakalım hayırlısı...

benimde göğüslerde hassasiyet yok belkide olmayacak bizde :1: canımmm hayırlı haberlerimizi hayrıyla beraber en kısa zamanda öğreniriz inşallaah...

hmmm bendeki bazen şeffaf bazen beyaz oluyo...

ınsAllah caım beım bu gun uyandım goguslerım de hassas eklem agrılarım var beyaz akıntım da cok oldu bakalım bakalım Hayırlara ınsAllah

kızlaaaarrr iş yoğunluğundan daha yeni girebiliyorum.... tatileeee soooonnn 5 gün.. ayşaaaaa senin yakınlarına geliyorum antalya kumlucayaaaa... ordan selam yollarım sana bebiiişşşş.... kızlar ben hamilelik belirtileri yaşıyorum gibi belkide psikolojiktir ama sanki bi farklı belirtiler bu ay... şöylekiiiii sabah kalktığımda karnım şiş uyanıyorum 2 gündür ve kasıklarımda kramplar oluyo... iştahım açıldı özellikle sabahları felaket aç bir şekilde uyanıyorum... dün öğleden sonra feci bir baş dönmesi yaşadım... 1 saat kadar sürdü sonra geçti... idrarım hep sapsarı hiç açık renk olmuyo... akıntım çoook fazla.... bu cumartesi kan testi yaptırıcam biraz erken olacak 21.gün olacak ama tatile gideceğim için ona göre tedbir almam lazım o yüzden yaptırıcam... benden haberler böylee... haaaa bu arada hamişlerr akıntınız ne renk oluyo bi söyleyiverseniz yaaa...???

kız antalya kumlucanın neyi varkide oraya gidiyorsun sen kaşa gel kaşaaaaaa.bu arada fazla kendini dinleme hayatımmmm.yokkk kıçım ağrıyor yokkkk başım ağrıyor(recep ivediğe bağladım) diye düşünmeee

Back