Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

kıtyamammm arkadaşımmm ne güzel sabah sabah bihyecan yaşamışsınn.yenisini çıkatırsın hiç üzülmeeee

Ayy heyecanını yesınler uyuz senınle konustuktan sonra ne geldıyse basıma geldı nazar ettın evde mıskın mıskın uyumalarımı sıkıntıdan patlamalarımı bunalımlarımı tabii sen yapamıyon yaa kıskancından çatladın çalışşşşşşşşşş köleeeeeeeeeee

ben kendim çocuk gelişimi mezunuyum . bende gittim halkeğitime bütün evrakları verdim çocuk gelişimine gidicektim bilgilerim taze kalsın diye aramadılar gıcık şeyler yaa

Aslında cocuk gelısımı okullarda ana sınıfı cocuklarının egıtımı olmuyormu?kagıtlar bısıler yapıyon gelısıme katkı ben omu ıstemıyomkı zamanı gelınce kreste ogrenır ben bebek bakımı bebek ılk saglık yardımı bunun gıbı bısı ıstıyorum 2 hafta sonra baslıyacak kursum hayırlısı bakalım...

baaaaaaa bakkkk baaaaaaa.aba maba demem alı veririm paçanı aşşağıyaaa.ben zaten istemöiyordum kursa gitmeni.ne gereği var durduk yere şimdi.hem kursa gidersen bizi ihmal edersinnn

tatlım biz okulda beslenmesi psikolojisiyle ilgili derslerde görmüştük orda nasıl eğitim vericekler bilmiyorum. değiştirme imkanın olursa git ona göre değiştirirsin

baaaaaaa bakkkk baaaaaaa.aba maba demem alı veririm paçanı aşşağıyaaa.ben zaten istemöiyordum kursa gitmeni.ne gereği var durduk yere şimdi.hem kursa gidersen bizi ihmal edersinnn

Ayy seni şerefsiz
Diyorum bu karı beni kıskanıyo fesat şey ahaa tıpık bır turk kadını modelı sergılıyorum sırtından sopayı karnından sıpayı eksık etmıyecen kocan gelınce corabını cıkaracan ayaklarını yıkıyacan yemegını hazırlıyacan tuzu suyu bıberı kıvamında olacak eksık bısı olursa dovebılır koca ne yapsa yerıdır belkı canı ceker dıye her daım hazır olacan eee malum nenelerımızden ne gorduysek o sızın gıbı modern degılız sosyetık karılar

tatlım biz okulda beslenmesi psikolojisiyle ilgili derslerde görmüştük orda nasıl eğitim vericekler bilmiyorum. değiştirme imkanın olursa git ona göre değiştirirsin

Beslenme psıkolojı ıyı bak hosuma gıttı ınsallah oyledır..

hiçte bilenek kıskanmıyorum.kursa harcıyacağın vakti bize harca diyorum.bikerem benim kocam ince ruhlu hassas.kadın ruhundan anlayan.el kaldırmayan küfür etmeyn mikemmel bir koca.hahahahaha çatlaaa

seastre kııııııııııızzzzz ben senin yüzünü çok merak ediyorum bi resmini koysanaaaaa nolurrr

hayır olsun pembişim çok yakında Allahın izniyle erkek evlat sahibi olucaksınız inşşşş

InsAllah canım benım kız erkek farketmez saglıklı olsun hayırlı evlat olsun tum ısteyenlere ve bana tez zamanda gelsın ınsAllah Allah sızlere de saglıklı kucagınıza almayı nasıp ettsın canım cok sagol

pembikim çok sevindim senin adına allaha kaldı dediğin gibi herşeyin hayırlısı vakti zamanında oda olucak buna tüm yürekten inanıyorummm

Evet canım esımde cok sevındı ıcten ıce ıcerlemıs canım ya oh be rahatladım dedı:) Allahın taktırı canım benım ınsAllah cok sagol

ahhh kıyamammm ama sonuçlarına sevindimeylül ayı senle irmegana iyi gelfi güzel haberler aldınız

ahhh kıyamammm ama sonuçlarına sevindimeylül ayı senle irmegana iyi gelfi güzel haberler aldınız

aynen canım ınsAllah devamı da gelır benım bu gun bat ama 3 gun gecıkmelı gelıyor her ay ufak defek sıvılce oldu adetım gelıyor sanırım zaten bu ay tedavıden dolayı olması mucıze de yınede Allah buyuk beklemedeyız :))

Selam kizlar,ben de geldim,ben de hamis olmak istiyorum bu ay,hem de ikiz istiyorum :) bi de size bi shey soracam ...ruyamda adet oldum,sonra da afedersiniz kanla beraber plasenta da geldi aldim elime inceledim onu :)) sizce bu ruyanin anlami ne?acaba hamilelik mi ?

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz. Bugun hastalar cok yogun gecmisi okuyim derken saat kac olmus. Sabahin korunden aksama kadar bagir bagir basim agiriyor. Bu bas agrisida hamislikten geldi bana ne kadan saglikli bi hatundum ben yaa simdi yuzumu guldruene plaket vericem:-S

Merhaba,baska topiklerden biliyorum nickinden tanidim;-) ins.istedigin hamislige bir an evvel kavusur tum hamisler ama pek kolay degil tabi hicbir problemimiz olmamasina ragmen olmadi zamani var,dr um gbebek ne zaman isterse o zaman gelir dedi bana ruyalara gelince dusuk yaptiktan sonra bi sure korkulu ruyalar goruyordum ama biliyorum ki bilinc alti bebek istedigim icin bebekli ruyalar hep aaklimizdan gecenleerin uyurken hayat bulmasi merqak bile etmiyordum ne anlama geldigini... Herseyin hayirlisi tabiki,istemek beklemek coookk zor hele ki olmuyorsa daha zor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…