arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra tekrar girebildim...vee 5 ay önce bebek isteyen arkadaşlarımın hamile olduklarını gördüm inanın çok sevindim...beni sorarsanız bu beş ayda bir bir türlü zorluklar geçirdik...biz kontrol amaçlı doktora gittik ve eşim varikosel hastası olduğunu öğrendik vee çocuğumuzun olması için ameliyat olması gerekiyordu vakit geçirmden ameliyat oldu ve çok zor günler geçirdik ikimizde...daha sonra eşimin tedavisi bitti herşey yoluna girdi deerken birden benim fsh hormonum çok yüksek çıktı ve çocuğunuzun olması imkansız dediler tüp bebeğe yönlerdirdiler çok kötü günlerdi yaaa
neyseki artık yüce Allah a sığındık okullar kapandı ve memleketlere gidecez die tüp bebeği askıya aldık eyl
lde okullar açılınca yaptıraz dedik veeeeeeeee ben o ay hamile olduğumu öğrendim....kızlar mucize gibi yüce Allah ım bizi sevidnirdi çok şükür...ve öğretmen arkadaşlarımızın hepsi bilirki ikinci dönemi kapatmak için hazirandan hamile kalmak isterler amav denk getiremezler rabbime çok şükür ki bizi haziranda sevindirdi zamanıda çok güzel denk geldi ikinci dönemi kapatıyorum doğum izniyle...kısacası şu 5 ayı özetledim sizlere...şimdi 16 haftalık hamileyim ve oğlum olacağını öğrendik...inşallah herkese rabbim en kısa zmaanda bebek nasip eder,ham,le arkadaşlara da sağ salim bebişlerimize kavuşturmak nasip olur inşallah...iyi akşamlar...