• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Yazmak istemiyorum çünkü benim ruh halimi anlamadığını düşünüyorum neysee ben kacıyorum kayın valıdeme gıdecem baya kalacam bırakmıyo benı benımle ılgılenmek ıstıyormus hadıı öptum:54:

kız yerim senin ruhunuuuu ben.ne kaçgün int giremicen yaaa biz seni özlerizzzz

öyle tabi ben hep bu zamanı bekledim çok iş kesicem demiştim.gerçektende yapıyorum her akşam kayınvalidem yemeğimi gönderiyorrr.ohhhh missss.tabi allah razı olsun hepsinden haklarını ödüyemem

Allah razı olsun canım kayınvaliden iyi demekki yoksa sen ölüyorumda desen elini bile kımıldatmaz

Gunaydin tatlim. Progestan,kan sulandirici folbiol hepsi midemi bulandiriyor
:-(

senin kullandığın ilaçları biliyorum tatlımtatlım ben kullandığım ilaçları akşam yatmadan önce içiyorum bide öyle dene . sabret az kaldı geçicek bunlar rahat ediceksin biraz canım

iyi caanım he hafta eliyle yaptıgı yogurdu gönderir pazar alışverişimi yapar.şimdi düşük tehdidim var diye yemeklerimide gönderiyorrr.ohhhhdaha ne istiyeyim

Allah razı olsun canım. benim kayınvalidemde çok iyidir. eve doğalgaz döşendi bütün evi o temizledi sağolsun ben bişey yapmadım markete felan çıkarkende çağırıyorum geliyo poşetlerimi taşıyo . Allahım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

kocan desin dursun canım bence senin çalışmaman yatıp dinlenmen lazım eğer ben çalışıyoken hamile olmuş olsaydım eşim kesinlikle çalıştırmazdı bence sende çalışma yat dinlen

Canim herkes senin kdr sansli olmuyyor maleseff:-( ama su varki ben tum kontrollerime esimle gidiyorum,herseyime o kosturuyo ise gelmesem ona sararim. dr beni. Hast.oturarak test yaptigimi biliyor yorucu dgl yani dr bunu bildiginden ne zmn istersen gel rapor veririm diyor ben istemesem beni hangi guc calistirirki calismak kolay dgl gercekten heleki hamileysen! Ins.rahat bi hamislige gecis yaparim da atlatirim bu gunleri...

Canim herkes senin kdr sansli olmuyyor maleseff:-( ama su varki ben tum kontrollerime esimle gidiyorum,herseyime o kosturuyo ise gelmesem ona sararim. dr beni. Hast.oturarak test yaptigimi biliyor yorucu dgl yani dr bunu bildiginden ne zmn istersen gel rapor veririm diyor ben istemesem beni hangi guc calistirirki calismak kolay dgl gercekten heleki hamileysen! Ins.rahat bi hamislige gecis yaparim da atlatirim bu gunleri...

inş azalır canım rahat etmeye başlarsın sende. hamileyken çalışanlara Allahım kolaylık versin çok zordur eminim helede bulantıları felan varsa daha çok zor olur

kızlaarr ben doktordan geldiiiimmmmmm :1: mutluyuuummm yumoşlarım oluşmuuuuuuşşşşş :16::16:

ilk sol tarafa baktı doktor burda 1 tane 8 mm'lik var dedi aha dedim ilaçta bana kar etmedi... dur bide sola bakalım ne var ne yok dedi bi baktıı ooo burda var bi tane dedi ne kadar dedim 15 mm'miş :) arkasında bi tane daha var dedi oda 13 mm'miş.. çoook sevindim beeennn :9::9: perşembe günü yine gel bakalım dedi tmm dedimm böyle işte....

kızlaarr ben doktordan geldiiiimmmmmm :1: mutluyuuummm yumoşlarım oluşmuuuuuuşşşşş :16::16:

ilk sol tarafa baktı doktor burda 1 tane 8 mm'lik var dedi aha dedim ilaçta bana kar etmedi... dur bide sola bakalım ne var ne yok dedi bi baktıı ooo burda var bi tane dedi ne kadar dedim 15 mm'miş :) arkasında bi tane daha var dedi oda 13 mm'miş.. çoook sevindim beeennn :9::9: perşembe günü yine gel bakalım dedi tmm dedimm böyle işte....

ayy çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inş hamiş haberini alırız bu ay senin

yaa çok hoşuma gidiyo o tişörtler ama giyemiyorum . hamile kalırsam ilk işim onu alıp giymek olucak demiştim ama alsam ne olcak olmuyoki:))))

bence giy de hamile olduğun belli olsun :) geçen gün annemin arkadaşı tişört almış bi yerden, çok rahat diyo, baktım hamile tişörtü, göbek rahat ya teyzeye de iyi gelmiş, halbuki göbekte ingilizce ikiz geliyor yazıyor :))))

bence giy de hamile olduğun belli olsun :) geçen gün annemin arkadaşı tişört almış bi yerden, çok rahat diyo, baktım hamile tişörtü, göbek rahat ya teyzeye de iyi gelmiş, halbuki göbekte ingilizce ikiz geliyor yazıyor :))))

için doldurmuyoruz teyzesi daha az daha büyüsün alıp giyicem giymezsem içimde heves kalır valla:9::9::9:

Gunaydin tatlim. Progestan,kan sulandirici folbiol hepsi midemi bulandiriyor
:-(

canım onlar bende de berbat bulantı yapmıştı. hiç olmazsa folbiol u değiştirsin dr bence. ben apikopal aldım hem sinirlerime de iyi geldi, dr stressli bir yapın var deyip vermişti eskisi yani, buna da sordum kullanabilirsin, dedi ona devam ediyorum ben.

Bugün bir umut yine doktora gittim ultrason ile baksın diye ama maalesef :( sanırım bu ayda olmadı.İnanın şu anda bunları yazarken ağlamak istiyorum :( Doktor dediki olmayacağını düşünmen bile olmamasına neden olabilir ! Hayatta herşeyin bir nedeni var bununda nedeni bir türlü çıkacak karşıma,beklemekten başka yapacak birşey yok şu anda.Herşey kısmet...

oyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmm ben yaaaa ayyyyinş stresyapmaaa yinedeeee

Back