• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

kızlar artık bu ay ben de doktora gidiyorum, ne olur dua edin benim için. bişey sorcam , yani işlemlerin hızlı olması açısından (tire ilçesinde yaşıyorum-izmire 1 saat) adetimin kaçıncı günü gideyim , yani ona göre randevu alayım hormon vs. tahlili yapılıyor ya .ya da rahim filmi filan mı çekiliyor.

tedirginim hakkaten.
dualarınızı bekliyorum

Ben dün ordaydım:9:şuan itibariyle evimdeyim yani camili 1 de oturuyorum yenıkent parkın dibindeyim adliyenin üst tarafı ama carsamba pazarı tarafından ev arıyorum nasıpse aklında bulunsun kıralık en fazla 400 olsun güzel olsun mutfagı banyosu super olsun bırde 3+1 olsun daha ne olsun :9::1:

bende sakaryalıyım:16::16:

kızlaarr ben doktordan geldiiiimmmmmm :1: mutluyuuummm yumoşlarım oluşmuuuuuuşşşşş :16::16:

ilk sol tarafa baktı doktor burda 1 tane 8 mm'lik var dedi aha dedim ilaçta bana kar etmedi... dur bide sola bakalım ne var ne yok dedi bi baktıı ooo burda var bi tane dedi ne kadar dedim 15 mm'miş :) arkasında bi tane daha var dedi oda 13 mm'miş.. çoook sevindim beeennn :9::9: perşembe günü yine gel bakalım dedi tmm dedimm böyle işte....

Canim hosgeldin bol sans diliyorum fakat moralini bozmak istemem ama benim dr 18 mm altindaki yumoslara ben sans vermiyorum demisti. Rabbim yuzune baksin ins yaniltir bu bilgiyi curutur bebisin olusurda;-)

Bugün bir umut yine doktora gittim ultrason ile baksın diye ama maalesef :( sanırım bu ayda olmadı.İnanın şu anda bunları yazarken ağlamak istiyorum :( Doktor dediki olmayacağını düşünmen bile olmamasına neden olabilir ! Hayatta herşeyin bir nedeni var bununda nedeni bir türlü çıkacak karşıma,beklemekten başka yapacak birşey yok şu anda.Herşey kısmet...

eğer değerlerinde sorun yok rahmin de temizse ve yumurtlaman normalse velhasıl olmaması için sorunun yoksa tek sebebi stress canım, bunu bilip kendini kasmamaya çalış. eşin de muayene olsun. haklısın insan ilk zamanlarda daha bir hayal kırıklığına uğruyor ama sonra alışıyorsun... Rabbim hayırlı sağlıklı evladını çok bekletmeden versin inşallah canım...

kızlar artık bu ay ben de doktora gidiyorum, ne olur dua edin benim için. bişey sorcam , yani işlemlerin hızlı olması açısından (tire ilçesinde yaşıyorum-izmire 1 saat) adetimin kaçıncı günü gideyim , yani ona göre randevu alayım hormon vs. tahlili yapılıyor ya .ya da rahim filmi filan mı çekiliyor.

tedirginim hakkaten.
dualarınızı bekliyorum

adetinin 3.günü gitmelisin sevilco... ilk anda kan tahlili yaparlar, muayene olursun, rahim filmi falan sonraki iş... rahatlamaya çalış. hayırlısı olsun canım hakkımızda.

bence giy de hamile olduğun belli olsun :) geçen gün annemin arkadaşı tişört almış bi yerden, çok rahat diyo, baktım hamile tişörtü, göbek rahat ya teyzeye de iyi gelmiş, halbuki göbekte ingilizce ikiz geliyor yazıyor :))))

canım onlar bende de berbat bulantı yapmıştı. hiç olmazsa folbiol u değiştirsin dr bence. ben apikopal aldım hem sinirlerime de iyi geldi, dr stressli bir yapın var deyip vermişti eskisi yani, buna da sordum kullanabilirsin, dedi ona devam ediyorum ben.

Ayyy deryafcim sen beni guldurdun allahta senin yuzunu guldursun koca teysee ikiz geliyor tsrtyle pekte rahatmis heee:-D allaaaaammm yaaaa.... Canim bu arada ilaclarin disinda ilac vermiyor bu drumuz bana yaaa nie vermiyo uc kere serum aldim bulantim icin ama oilaci vermiyor acaba bastirsammi verr diye;-) bu arada senin su ilac bu ilaclari karsiliyomu ne icin seninki? Benimki ayri ayri rahatsizliklar icin biri kan sulandirici biri hormon dusuk engelliyo seninki ne icin kullaniliyo dr sorayim bende aliyim kusum?

Ayyy deryafcim sen beni guldurdun allahta senin yuzunu guldursun koca teysee ikiz geliyor tsrtyle pekte rahatmis heee:-D allaaaaammm yaaaa.... Canim bu arada ilaclarin disinda ilac vermiyor bu drumuz bana yaaa nie vermiyo uc kere serum aldim bulantim icin ama oilaci vermiyor acaba bastirsammi verr diye;-) bu arada senin su ilac bu ilaclari karsiliyomu ne icin seninki? Benimki ayri ayri rahatsizliklar icin biri kan sulandirici biri hormon dusuk engelliyo seninki ne icin kullaniliyo dr sorayim bende aliyim kusum?

ben de sürekli bunu kullanıyorum diye değiştireyim mi dedim gerek yok devam et, dedi canım. progestanı değiştirmez zaten, kan sulandırıcıyı bilmiyorum ben sadece folbiol için yorum yapabildim zuzum :) şu anda estrofem ve apikopal kullanıyorum ben de. şu an bekleme aşamasındayız, adet olursan 3.günü olmazsan 5.günü gel, dedi :)

Gunaydinlar kislarr,hepinize bol mutlu mujdelli gunler diliyoruz bebemleee;-) ins. Henuz gunes terketmemisken sehri iyi degerlendirin insan uzeerindeki etkilerinden biride hamile kalmayi kolaylastirmak. Veee bol bol cevizzz esinize ve kendinize;-)

Canim hosgeldin bol sans diliyorum fakat moralini bozmak istemem ama benim dr 18 mm altindaki yumoslara ben sans vermiyorum demisti. Rabbim yuzune baksin ins yaniltir bu bilgiyi curutur bebisin olusurda;-)

zuzumm ben adetin 10. günü gittiğimde yumurtaların boyutu 15,13 ve 8 mm'di.. yarın 13. gün oluyo ve yine kontrolüm var bakalım yarına dahada büyür inşallah...

Ta
zuzumm ben adetin 10. günü giimde yumurtaların boyutu 15,13 ve 8 mm'di.. yarın 13. gün oluyo ve yine kontrolüm var bakalım yarına dahada büyür inşallah...

Tamamdir o zaman be oyle desene tatlim oyna oynaaa;-) masallahh cabbucak buyusunlerde annesini daha fazla catlatmadan kendileri catlasinn;-) canim cok mutlu ol ins...

Tamamdir o zaman be oyle desene tatlim oyna oynaaa;-) masallahh cabbucak buyusunlerde annesini daha fazla catlatmadan kendileri catlasinn;-) canim cok mutlu ol ins...

Ayyyyy inşallahh zuzummm... gün geçtikçe heycan olmaya başladı normalde yoktu.. Bakalım bu ayın sonu hüsranmı yoksa mutlulukmu olacak..?

zuzumm ben adetin 10. günü gittiğimde yumurtaların boyutu 15,13 ve 8 mm'di.. yarın 13. gün oluyo ve yine kontrolüm var bakalım yarına dahada büyür inşallah...

irmegan yumurta takibi mi yaptırıyorsun.ben de bu ay başlıyorum da.anlatır mısın süreci biraz..bugün gittim ben hormon testini yineliyoruz,yarın sonuçlara bakacak dr. bugün 4.günüm adetin.3 tane saydı,yumurtalar sanırım.ilaç vericem dedi klomen sanırım.sonrası nasıl olacak,ne olacak.yrn tekrar kontrol eder mi?

irmegan yumurta takibi mi yaptırıyorsun.ben de bu ay başlıyorum da.anlatır mısın süreci biraz..bugün gittim ben hormon testini yineliyoruz,yarın sonuçlara bakacak dr. bugün 4.günüm adetin.3 tane saydı,yumurtalar sanırım.ilaç vericem dedi klomen sanırım.sonrası nasıl olacak,ne olacak.yrn tekrar kontrol eder mi?

canım benimde bu ay ilk klomen tedavim... reglinin 3. günü klomene başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün içtim.. reglinin 10.günü doktor kontrole çağırdı yumurtalara baktı 15,13 ve 8 mm olan 3 tane yumurtam var... bugün reglinin 13. günü tekrar kontrole gidicem bugün ne söyleyecek bilemiyorum gelişmeleri paylaşırım cnm...

günaydın kızlar ben bügün limoniyim geceden beri öğürmekten bi hal oldum:(

kıyamam sanaaaa cnm benimmm... Daha geçmedi senin bulantıların..?

Gunaydinn, bugun ruh halim hic iyi degil,is arkadasimizin esi kalp krizi nedeniyle hayatini kaybetmis dun gece duydum iyice dagildim. Rabbim sabir versin,eslerimizi basimizdan eksik etmesin....

Gunaydinn, bugun ruh halim hic iyi degil,is arkadasimizin esi kalp krizi nedeniyle hayatini kaybetmis dun gece duydum iyice dagildim. Rabbim sabir versin,eslerimizi basimizdan eksik etmesin....
Allah rahmet eylesin.

Kızlar burada hep hamileler kalmış artık. Herkes hamile mi yoksa?

Buraya girince hüzün kaplıyor beni. Ne olur kusuruma bakmayın, elimde değil.

ayyyy :5: Allah rahmet eylesin.. Çok zor rabbim ailesine ve yakınlarına sabır ihsan eylesin.. Sende kendini çok üzme cnm bebeğine yazık onada yansır üzüntün...
Allah rahmet eylesin.

Kızlar burada hep hamileler kalmış artık. Herkes hamile mi yoksa?

Buraya girince hüzün kaplıyor beni. Ne olur kusuruma bakmayın, elimde değil.

cnmm herkes hamile değiiiill... daha hamiş kalamayan bir sürü kişiyizz sen niye bu kadar üzüyosunki kendini... kasma bu kadar... çok kafana takıyosun en kısa zamanda eşinle bi kontrole gidin en azından rahatlamış olursun..???

canım benimde bu ay ilk klomen tedavim... reglinin 3. günü klomene başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün içtim.. reglinin 10.günü doktor kontrole çağırdı yumurtalara baktı 15,13 ve 8 mm olan 3 tane yumurtam var... bugün reglinin 13. günü tekrar kontrole gidicem bugün ne söyleyecek bilemiyorum gelişmeleri paylaşırım cnm...

kıyamam sanaaaa cnm benimmm... Daha geçmedi senin bulantıların..?

geçmişti yani arada oluyodu ama böyle şiddetli değildi tatlım yaaa

Back